cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 13,966
- Puanı
- 1,060
Zirveye yakın olur ama fragman müthiş 1'incilik neden olmasın
O da doğru Arka Sokaklar bu sonuçta. İstediği zaman 1.oluyor hemen.
Zirveye yakın olur ama fragman müthiş 1'incilik neden olmasın
Mesut vuruluyor Tunç can çekiiyor heycan aksiyon doruktu Rıza baba uçacak reytinglerdeZirveye yakın olur ama fragman müthiş 1'incilik neden olmasın
Arka Sokaklar izlemeye başaldık @pompy sayesindeVış dehşet-ül vahşet zirve kesin Arka Sokaklar'ın iple çekiyorum Cumartesi'ni yani.
Aslında arada izlerdim eskiden ama 1 aydır filan her hafta takip ediyorum.Arka Sokaklar izlemeye başaldık @pomp
Daha önce bakmışlığım varda sıkı takipçisi değildim Cevher gireli dizi hareketlendi şaha kalktı sıkılmadan izliyorumAslında arada izlerdim eskiden ama 1 aydır filan her hafta takip ediyorum.
Not : Tekrarlarını izliyordum yani eski Arka Sokaklar izleyicisiyimdir ben.
Rıza baba bu hafta liderliği alabilirfrgaman dehşetül vahşet 😱
efsane isim hakediyor zirveyiDaha önce bakmışlığım varda sıkı takipçisi değildim Cevher gireli dizi hareketlendi şaha kalktı sıkılmadan izliyorum
Rıza baba bu hafta liderliği alabilir
Aynen işte Cevher diziye gireli 1 , 1.5 Ay oldu galiba 5 bölüm falan o zamandan beri heyecan geldi diziye aynen.Daha önce bakmışlığım varda sıkı takipçisi değildim Cevher gireli dizi hareketlendi şaha kalktı sıkılmadan izliyorum
Rıza baba bu hafta liderliği alabilir
Tuncun ayrılacağına dair haber yok geziden kaynaklanabilir içimden bir ses oyle diyor8 yıldır kesintisiz izliyorum. Tunç gerçek hayatındaki bir üniverste hayatı bir hayali varsa bırakablr. Sonuçda bu diziden sonra
çok tutacağını sanmıyorm ama
Şevket Çoruh gitmez... Murat denizden çıkarıyoda saten nolur bilemem...