Aynen.Bu hafta 11 Merdiven dayarız Cevher oldukça liderlik gitmez kolay kolay
Aynen.Bu hafta 11 Merdiven dayarız Cevher oldukça liderlik gitmez kolay kolay
Yok ölmedimi Bu bölüm fena olcak Cevher şimdide Aliyi yakıyo galibaMesut gecen bölüm öldü mü?
Bence yanıltmadır o ya. Değildir Ali. Eğer öyleyse fırlar reytingler yine.Galiba Ali emin olmamakla birlikte @pompy'e soralım o bilir
Valla bilemiyorum haklı olabilirsin bakıcazBence yanıltmadır o ya. Değildir Ali. Eğer öyleyse fırlar reytingler yine.
Cevher Ali'yi yakıyor mu gerçekten?Ekip, Cevher’i yakalıyor ancak, bu onlar için kötü bir sürprizi de beraberinde getiriyor.
Ekip, Cevher’i yakalıyor ancak, bu onlar için kötü bir sürprizi de beraberinde getiriyor.
Aradan 15 gün geçmiştir. Ekip, Cevher’i yakalamanın peşindedir. Arif Müdür, Bakanlık müsteşarı ve yardımcısıyla toplantıya çağırılır. Cevher ile ilgili yukarıdan sürekli baskı vardır. Bu durum pek hayra alamet değildir.
Arif, katıldığı toplantıda Soydan Öğüt ile tanıştırılır. Türk - Amerikan Stratejik Ortaklık Konseyi Kurucu Başkanı’dır. Konseyin merkezi Amerika’dadır ama, çalışma alanları daha çok Körfez ülkeleri ve Kuzey Irak’tır. Türk ve Amerikalı ortakların bu bölgelerdeki yatırımları ile ilgili danışmanlık ve temsilcilik hizmeti sunmaktadırlar. Soydan Bey’in bu toplantıda bulunma sebebi Amerikalı dostlarının Cevher Şanlı’yı istemesidir. Müsteşar beyin talimatı, Cevher ile ilgili tüm bilgilerin Soydan ile paylaşılmasıdır. Eğer ki Cevher’i de önce ekip yakalarsa kendisine teslim etmesi gerektiğini söyler.
Arif bu duruma çok sinirlenir. Bilgileri Rıza ile paylaşır. Rıza Baba, Mesut’un evine giderek bu bilgileri onlara da aktarır.
Soydan’ın emniyette tüm bilgileri öğrendiği adamı Komiser Bekir’dir. Bekir sayesinde ekip ile ilgili bilgi toplamaya başlar. Arif, Soydan’ın baskısıyla ve “üst ast ilişkisinin gereklerini yerine getirmeyip emri altında olduğu kurumlara yeterli iş birliği ve desteği sağlamadığı” gerekçesiyle merkeze çekilir. Ekip, bu duruma daha da hırslanır. Cevher’in izini bulurlar. Ekip kimseye haber vermeden operasyona hazırdır. Ancak Cevher’i yakalamaları, ekip için hiç iyi olmayacaktır. Rıza’nın canını acıtmak için namlunun ucunda bu sefer Ali vardır
ABAY-06 @Bully @mrt-06
Yapma ya. Çok acımasızca olacak ama bu. 2.fragman çıkacak mı bakalım?Malesef
Fragmanı dikkatli durdurup izledim Ali yerde üstüne benzin döküp yakıyo eğer aldatmaca yoksa Heycan tavan gineYapma ya. Çok acımasızca olacak ama bu. 2.fragman çıkacak mı bakalım?
Cevher zaten akıl hastahanesinden kaçmış Suriye istihbaratı tarafından şimdide Pentagon çıktı ekibin basına yani amerika isin içine girdi işler karışıyorYapma ya. Çok acımasızca olacak ama bu. 2.fragman çıkacak mı bakalım?
Neyse Ali ölmez zaten. Reytingler tavan yine 11'e yaklaşır belki.Fragmanı dikkatli durdurup izledim Ali yerde üstüne benzin döküp yakıyo eğer aldatmaca yoksa Heycan tavan gine
Yaklaşır aga 11'e merdiven dayarızNeyse Ali ölmez zaten. Reytingler tavan yine 11'e yaklaşır belki.
Yok o ali değil. Fragman hızlı atlama olduğu için öyle görünüyor.Cevher Ali'yi yakıyor mu gerçekten?
Bu arada cevher yakalandı. Ancak abd bırakmasını sağlayacak.
Ben umarım öyledir
Yok o ali değil. Fragman hızlı atlama olduğu için öyle görünüyor.
Kim peki o Cevher yakalanıyomu karışık olaylar bekliyo bu akşam biziBu arada cevher yakalandı. Ancak abd bırakmasını sağlayacak.
Yok o ali değil. Fragman hızlı atlama olduğu için öyle görünüyor.
ABD deki bir müsteşar serbest bırakıyor cevheriKim peki o Cevher yakalanıyomu karışık olaylar bekliyo bu akşam bizi
Kim peki o Cevher yakalanıyomu karışık olaylar bekliyo bu akşam bizi
kim olduğunu bilmiyorum ama cevher yakalanıyor. Sonra kaçar mı kaçar cevher buKim peki o Cevher yakalanıyomu karışık olaylar bekliyo bu akşam bizi