Kanal D Arka Sokaklar - Dizi Yorumları

Arka sokaklar müthiş bir bölümle geliyor merakla cumartesiyi bekliyorum..Bu arada drama feci bağlanmışlar reytingler ciddi anlamda yükselir sen ne dersin @pompy

Fragmana bakarsak mesut ve tunç ölüyor. Umarım öyle olmaz eğer olursa ben diziyi 8 yıldır izliyorum tekrar bölümleri dahil ama izlenmeyi bırakırım.

Fragmana bakarsak mesut ve tunç ölüyor. Umarım öyle olmaz eğer olursa ben diziyi 8 yıldır izliyorum tekrar bölümleri dahil ama
izlenmeyi bırakırım.
Mesutun yeni sevgilisi hayata döndürür mesutu hatta cocukta yaparlar leman hala vardi o intikam almaya gelir bide mesuttan senarist mesuta yuklencek eğer kanal d geziye destekten dolayı çıkarabilir Şevket Çoruhu geziden sonra ben her seye hazirlikligim umarım yapmaz bunu kanal d tehdit edip
Fragmana bakarsak mesut ve tunç ölüyor. Umarım öyle olmaz eğer olursa ben diziyi 8 yıldır izliyorum tekrar bölümleri dahil ama izlenmeyi bırakırım.

@Bully

Son düzenleme:
Mesutun yeni sevgilisi hayata döndürür mesutu hatta cocukta yaparlar leman hala vardi o intikam almaya gelir bide mesuttan senarist mesuta yuklencek eğer kanal d geziye destekten dolayı çıkarabilir Şevket Çoruhu geziden sonra ben her seye hazirlikligim umarım yapmaz bunu kanal d tehdit edip

@Bully
Olabilir. Ama ben ihtimal vermiyorum gezi konusun da. Şöyle bir şey de var as bu son zamanlardaki fragmanlari artık insanı yanıltıyor ilk defa eğer yanıltma olsa sevinecem.