Keith Long
Favori Üye
@mrt-06 @xemrexxx çifte saldırıhttp://video.kanald.com.tr/arkasokaklar/308Bolum-Fragmani/21652
@Bully yalandünyanın reklamı var bide
@Bully yalandünyanın reklamı var bide
Aha iste bomba patliyor, Mesut vuruluyor. Reytingler tavan yapacak
Hüsnünün evini hiç sanmam.Galiba tahminim hüsnünün evini patlatacak her halde bide Taksim olabilir @xemrexxx @Yakamoz-Asi ama çocuğun patlaması kötü oldu
Arka sokaklar müthiş bir bölümle geliyor merakla cumartesiyi bekliyorum..Bu arada drama feci bağlanmışlar reytingler
ciddi anlamda yükselir sen ne dersin
@pompy
Umarim
Mesutun yeni sevgilisi hayata döndürür mesutu hatta cocukta yaparlar leman hala vardi o intikam almaya gelir bide mesuttan senarist mesuta yuklencek eğer kanal d geziye destekten dolayı çıkarabilir Şevket Çoruhu geziden sonra ben her seye hazirlikligim umarım yapmaz bunu kanal d tehdit edipFragmana bakarsak mesut ve tunç ölüyor. Umarım öyle olmaz eğer olursa ben diziyi 8 yıldır izliyorum tekrar bölümleri dahil ama
izlenmeyi bırakırım.
Fragmana bakarsak mesut ve tunç ölüyor. Umarım öyle olmaz eğer olursa ben diziyi 8 yıldır izliyorum tekrar bölümleri dahil ama izlenmeyi bırakırım.
Olabilir. Ama ben ihtimal vermiyorum gezi konusun da. Şöyle bir şey de var as bu son zamanlardaki fragmanlari artık insanı yanıltıyor ilk defa eğer yanıltma olsa sevinecem.Mesutun yeni sevgilisi hayata döndürür mesutu hatta cocukta yaparlar leman hala vardi o intikam almaya gelir bide mesuttan senarist mesuta yuklencek eğer kanal d geziye destekten dolayı çıkarabilir Şevket Çoruhu geziden sonra ben her seye hazirlikligim umarım yapmaz bunu kanal d tehdit edip
@Bully
Bu hafta rekor geliyor Rıza baba 1'inciliği alabilirFragman güzelmiş
Bu hafta rekor geliyor Rıza baba 1'inciliği alabilir
Zirveye yakın olur ama fragman müthiş 1'incilik neden olmasınPek sanmıyorum ama alabilir tabii.