Yok artık gerçekten mi? Reyting içinde bu kadarına pes.hüsnü uyanamadı daha belli değil @Harunnn60 haftaya kaldı
Yok artık gerçekten mi? Reyting içinde bu kadarına pes.hüsnü uyanamadı daha belli değil @Harunnn60 haftaya kaldı
evet haftaya kaldıYok artık gerçekten mi? Reyting içinde bu kadarına pes.
belli değil mesut tutuklanıyor bidehüsnüye ne oldu 🙂🙂🙂
kız @Doğu ile sana mesja var bu tweette @destere @Bully @vadikızı @cookies @Harunnn60 @DarkLeqenDhüsnüye ne oldu 🙂🙂🙂
şuanda hiç bişey belli değil
Yoğun bakımda hala.
şuanda hiç bişey belli değil
2 haftadır belli olmadımı ayoll reyting getirdi diye 5 bölüm ölür ölür dirilir artık
İnş Yusuf ölecek @Çiğdem- kapacak Yusufu ne de olsa ünlendi artık
Fragmanda çok ama çok uyanıklık yapmışlar [emoji2] farkına vardın mı bilmiyorum ama sürprizi kaçmasın diye söylemeyeceğim [emoji2]
Açıklandı reytingler bu fragmanın benzerini bende yazmıştımFragmanda çok ama çok uyanıklık yapmışlar [emoji2] farkına vardın mı bilmiyorum ama sürprizi kaçmasın diye söylemeyeceğim [emoji2]
Dünkü bölüm neydi öyle ya ağzım açık izledim [emoji2] bu gün reytingleri süpüreceğiz inşaallah.
Süper sonuçlar almışız [emoji122] [emoji122]Açıklandı reytingler bu fragmanın benzerini bende yazmıştım
bumin han dedecan arka sokaklarda cavit karakterini oynayacak galiba mitçi olacakAldığım bilgiye göre Hüsnü Çoban yani Özgür Ozan diziye devam edecek. Ve yapılan tören zaten tahmin edildiği gibi diğer şehit polisler için.