Kanal D Arka Sokaklar - Dizi Yorumları

yok artık 5 günde 4 milyona ulaşan sahne kaldırılmış @pompy haklı galiba birileri arka sokaklarla uğraşıyor :F

neyse fragmanı izleyen @Çiğdem- suatı aramış dul kalırsan sen merak etme metinle tekine ben bakarım bana gönder dyerek ahlaksız teklifte bulunmuş :A @cookies @vadikızı @destere @DarkLeqenD @Harunnn60 @Doğu
ölmemiştir,hüsnü başkan ayrılmaz diziden :( bak üzüldüm şimdi... pek takip etmesemde artık

yok artık 5 günde 4 milyona ulaşan sahne kaldırılmış @pompy haklı galiba birileri arka sokaklarla uğraşıyor :F

neyse fragmanı izleyen @Çiğdem- suatı aramış dul kalırsan sen merak etme metinle tekine ben bakarım bana gönder dyerek ahlaksız teklifte bulunmuş :A @cookies @vadikızı @destere @DarkLeqenD @Harunnn60 @Doğu
ha! bide sosyal medya'da arka sokakları eleştirerek şehit sömürüsü yapanlar var! bilmem doğuda ermeniler,şehitler felan...bi bitmediler ha! ne demişler ne şehittir,ne gazi...neyse gerisini söylemiyorum...

Yarın liderliğe gine oynar Arka Sokaklar biraz izledim Hüsnü başkan herkesi kahretti.)) Ne oldu uyanmadımı hala.