Damien Duff
Süper Favori Üye
ateş eden kötü polis Maruf komiser Ankara haymanada nişana katliam yaptı amirini vurdu organizenin
1.8 milyon olmuş meşur sahne 3 günde işte halkın adamı hüsnü çoban ne @Çiğdem- in mematisi ne @destere nin bihteri ne @Bully nin mustisi bu ka izlenmişti@Harunnn60 @cookies @vadikızı @DarkLeqenD
reytinglerde oranlar çok düşük çıkar
1.8 milyon olmuş meşur sahne 3 günde işte halkın adamı hüsnü çoban ne @Çiğdem- in mematisi ne @destere nin bihteri ne @Bully nin mustisi bu ka izlenmişti@Harunnn60 @cookies @vadikızı @DarkLeqenD
resmen @pompy e hakaret pompy gel de destereye gönderme yap ya da şoparı gönder gitsin antartikayareytinglerde oranlar çok düşük çıkarçünkü halkın genelde 18 altı izleyicisi izliyor diziyi
yani reyting anlamında sıfırdır oranlar
![]()
Kesin vadiciler kaldırtmıştıryok artık 5 günde 4 milyona ulaşan sahne kaldırılmış @pompy haklı galiba birileri arka sokaklarla uğraşıyor
neyse fragmanı izleyen @Çiğdem- suatı aramış dul kalırsan sen merak etme metinle tekine ben bakarım bana gönder dyerek ahlaksız teklifte bulunmuş@cookies @vadikızı @destere @DarkLeqenD @Harunnn60 @Doğu
Ayvayı yedik desenegöndermeli 10 bölüm sana armağan edildi bu mesajından sonra![]()
ölmemiştir,hüsnü başkan ayrılmaz dizidenyok artık 5 günde 4 milyona ulaşan sahne kaldırılmış @pompy haklı galiba birileri arka sokaklarla uğraşıyor
neyse fragmanı izleyen @Çiğdem- suatı aramış dul kalırsan sen merak etme metinle tekine ben bakarım bana gönder dyerek ahlaksız teklifte bulunmuş@cookies @vadikızı @destere @DarkLeqenD @Harunnn60 @Doğu
ha! bide sosyal medya'da arka sokakları eleştirerek şehit sömürüsü yapanlar var! bilmem doğuda ermeniler,şehitler felan...bi bitmediler ha! ne demişler ne şehittir,ne gazi...neyse gerisini söylemiyorum...yok artık 5 günde 4 milyona ulaşan sahne kaldırılmış @pompy haklı galiba birileri arka sokaklarla uğraşıyor
Allah sabır versin
haftaya kaldıYarın liderliğe gine oynar Arka Sokaklar biraz izledim Hüsnü başkan herkesi kahretti.)) Ne oldu uyanmadımı hala.