Keith Long
Favori Üye
Kaç kez vuruldu Hüsnü? Birden fazla vuruldu çünkü.evet öyle oldu Maruf tam deli çıktı 6 kişi öldürdü
4 kurşun sırtındanKaç kez vuruldu Hüsnü? Birden fazla vuruldu çünkü.
ölmez aga relaxSon sahne çok duygusal oldu. Birazdan yeni bölüm fragmanında neler olacağını göreceğiz.
Aga bencede ölmez zaten adam açıkladı seneye devam edeceğiz diye ama işte yinede merak ediyor insan [emoji2]ölmez aga relax
Senin Allah'ına kurban aga [emoji2] artık ölsem de gam yemem.izledim biliyorum
Ne olacaktı Hüsnü Başkan bu boru değil [emoji2]iki hashtagle gündemde
- #YenilmezArmada
13,6 B Tweet
- #23NisanDemek
15,1 B Tweet
- #GalatasarayaBasarilar
188 Tweet
- #altüstolmayızbiz
70 B Tweet
- #ArkaSokaklar
Şu an 3 saattir gündemde
- Hüsnü Çoban
13,9 B Tweet
- İnadına SemihÖztürk
74 B Tweet
- Haydee CHPiktidara
4.236 Tweet
- DoğuşÇay SarıtaşlaGüzel
17,3 B Tweet
- SuskunlarEfsanedir Unutulmaz
Son bir saat içinde gündeme girdi
yarın total de birincilik gelebilirAga bencede ölmez zaten adam açıkladı seneye devam edeceğiz diye ama işte yinede merak ediyor insan [emoji2]
aga neyini merak ediyorsunuz bu dizinin her zamanki taktiği reytingler düşünce biri vurulur hepsi hastanede ağlar zırlar sonra düzelir ne dersin bilemem ama bu dizinin basitliği ve dandikliği karşısında bitiyorumAga bencede ölmez zaten adam açıkladı seneye devam edeceğiz diye ama işte yinede merak ediyor insan [emoji2]
öldü mü kuruldu muSenin Allah'ına kurban aga [emoji2] artık ölsem de gam yemem.
Ne olacaktı Hüsnü Başkan bu boru değil [emoji2]
Kesin gelecek aga [emoji2]yarın total de birincilik gelebilir
Totalde reyting çalmak için bu taktiği kullandıkları doğrudur aga [emoji2]aga neyini merak ediyorsunuz bu dizinin her zamanki taktiği reytingler düşünce biri vurulur hepsi hastanede ağlar zırlar sonra düzelir ne dersin bilemem ama bu dizinin basitliği ve dandikliği karşısında bitiyorum
Hüsnü Başkanın ölmesi dahi teklif edilemez bunu öğrenemedin mi [emoji56]öldü mü kuruldu mu
aga işte senaryosu dandik olduğu için bu yollara sürekli olarak başvuruyolar ve ne hikmetse hepte işe yarıyorKesin gelecek aga [emoji2]
Totalde reyting çalmak için bu taktiği kullandıkları doğrudur aga [emoji2]
Hüsnü Başkanın ölmesi dahi teklif edilemez bunu öğrenemedin mi [emoji56]
Sende haklısın aga bende zaten bu sezon sınavlardan izleyemedim sadece bu bölümü izledim.aga işte senaryosu dandik olduğu için bu yollara sürekli olarak başvuruyolar ve ne hikmetse hepte işe yarıyor
Aga 398.Bölüm [emoji2]Bugun kacinci bolum oynadi ?
belli değil mit ekibe oyun oynayabiliröldü mü kuruldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?