Keith Long
Favori Üye
biliyorum vuran Maruf komiser sebeb kız kardeşini başka birisiyle zorla evlendirecekler daha 12 yaşındaHüsnü Çoban bu hafta rekor kırdıracak Arka Sokaklar'a bu arada TT listesinde üstü sıralarda.))
biliyorum vuran Maruf komiser sebeb kız kardeşini başka birisiyle zorla evlendirecekler daha 12 yaşındaHüsnü Çoban bu hafta rekor kırdıracak Arka Sokaklar'a bu arada TT listesinde üstü sıralarda.))
evet diyorum
polisi polis vuruyor hemde kötü polis iyi polisi vuruyor kötü olmasının sebebi ise kardeşini zorla evlendirecekler aşiret ağasına kuma yapıcaklarKaç alır sence reytinglerde.?
Haberi görmüştüm açmayı düşünüyordum ama unutmuşum [emoji2] şimdi açtım [emoji2]
yoksa iş haftaya kalıcakBirazdan başlar umarım vurulma sahnesi son sahnelerde olmaz.
Bu benim için kötü oldu ama reytingler için iyi bir taktik [emoji2]yoksa iş haftaya kalıcak
Seni bile tv'ye çektiysek reytinglerimiz artacaktır.Light Selami'nin vurulma sahnesi fragmanda oldukça başarılıydı o yüzden merak ettim bölüme bakalım dedik ailecek, zaten it gibi hastaydım anca bu polis elemanın namussuz babası ve bacısını isteyen öteki sapıkları vurduğu sahneye kadar izleyebildim. Zaten reklamlar yarım saat. 150 bölüm var ki hiç izlememişim fakat değişen bir şey pek olmamış, sürükleyici ve heyecanlı gelişen olayların iyi sonla sonuçlanması, çocuk kaçırma olayı gibi. Elbet Çoban'ın da ölmeyecek olduğuna dair olmayan evimi ve arabamı satarak iddiaya girebilirdim, o kadar net ki. Tek başarısı bunu sunmalarında.