Keith Long
Favori Üye
Yıllardır bu adam ölsün de Çocuklar Duymasın'a dönsün diye bekledim dizi bitti adam daha ölmedi
Örgüt yaptı Kadir yaniYıllardır bu adam ölsün de Çocuklar Duymasın'a dönsün diye bekledim dizi bitti adam daha ölmedi
Hiç sorma bende beklemiştim. Ulan bari 1 bölümcük konuk oyuncu olarak gelseydin çok mu zor.Yıllardır bu adam ölsün de Çocuklar Duymasın'a dönsün diye bekledim dizi bitti adam daha ölmedi
Aydın doğan izin vermemişHiç sorma bende beklemiştim. Ulan bari 1 bölümcük konuk oyuncu olarak gelseydin çok mu zor.
Zannetmiyorum her suçu o adama atma.Aydın doğan izin vermemiş
Adamın arkasından salladılar yok aldatmış falan filan Orçun yetim kaldı Allahsız senaristlerHiç sorma bende beklemiştim. Ulan bari 1 bölümcük konuk oyuncu olarak gelseydin çok mu zor.
DENEMIZLER YAPIMCILAR ANLAŞAMAMİŞ BIR YERDENZannetmiyorum her suçu o adama atma.
Hüsnü'nün de gönlü yoktu bence.
Bunu görmüştük.
caps o
aaa daha geçen gün tv8 magazine robortajı vardı arka sokaklar bitene kadar kalıcam diyordu @pompyHüsnü Çoban Cenazesi
Türk polis teşkilatına büyük emek veren merhum Hüsnü Baskomiserimizin cenazesine herkesi bekliyoruz. Bu meslekte yaşamak da ölmek de ekip işidir. Yaşamak da olmek de ...
Ya Hüsnü öldü mü gerçekten. Eğer adamı öldürürlerse helal olsun derim.
@Doğu @Çiğdem- @destere @pompy @ABAY_06 @xemrexxx
35 bin kişi cenazeye katılıyormuş.aaa daha geçen gün tv8 magazine robortajı vardı arka sokaklar bitene kadar kalıcam diyordu @pompy