aynen öyle birşey olabilir yinemerak için yaptırıyorlar bence çifte düğün yapabilirler demirli bir masa bulsunlar Mesut evlenirse örgüt plan yapar @ömer karataş
aynen öyle birşey olabilir yinemerak için yaptırıyorlar bence çifte düğün yapabilirler demirli bir masa bulsunlar Mesut evlenirse örgüt plan yapar @ömer karataş
Arka sokaklar Cuma saat 20 de
Pazartesi saat 22 de yeni bölümleriyle kanal d de @ömer karataş @papuleoo haber doğrumudur Bana %80 doğru geliyor @Yiğitt
Efsane bölümleriyle demiş ve gün belirtmemiş @vadikızı
Efsane yeni bölümleriyle dedilerEfsane bölümleriyle demişse yayınlanmış bölümler o zaman
Efsane yeni bölümleriyle dediler
Haftada iki gün diyorlar @vadikızıOzan benim kafam karıştı günlerin birinde arka sokakların eski bölümleri yayınlanacak gibi duruyor tam anlayamadım gün değişikliği olmaz sanmıyrum ben
Kafam karıştı kanal d böyle bir şey yapma şansı varmı Pazartesi ve Cuma yapma şansı @ömer karataşefsane dizi anlamında demişlerdir orda
eski bölümleri verecekler linke tıkla detaylarını okuYouTube mu bu Cuma saat 22 de yeni bölümü yükleyeyemezki Pazartesiye sarkar
@ömer karataş
Kafam karıştı afişte Pazartesi ve Cuma yazınca Yeni Bölüm diyeeski bölümleri verecekler linke tıkla detaylarını oku
Aaa bu kadını nasıl polis olarak tutuyorlar sürelesi örgütçüSelinin ailesi onur Komiserin ailesi gibi
Düzeni bozan bir tek selin
Üvey babası tetikçi
Üvey kardeşi Mafya
Üvey kız kardeşi Melda bebeğini satacaktı
3 kardeşi daha var Selinin
Selinin eniştesi terörist çıktı bebeğin adı umut
@Çiğdem-
Onur komiserde öyleydi Selinin ki üveyAaa bu kadını nasıl polis olarak tutuyorlar sürelesi örgütçü
Aaa onu hatırlıyor gibiyim gittimi dizidenOnur komiserde öyleydi Selinin ki üvey
Onurun aynı anneden ve babadan
Onurun annesi terörist babası mafya
Kardeşi Mafyanın sağ kolu @Çiğdem-
Onur Ece deniz Murat Antalyaya tayini çıktı İstihbarat şubeyeAaa onu hatırlıyor gibiyim gittimi diziden
Aaa denizle ece gittiler demek kadın oyuncular tutunamıyor sürekli değişiyor Aylin dışındaOnur Ece deniz Murat Antalyaya tayini çıktı İstihbarat şubeye