Kanal D Arka Sokaklar - Dizi Yorumları

@papuleoo Sinem öldü her halde öldüyse ekibin ciddi dertte Sinemin kardeşi var O hakanı biliyor @emree-29 @Çiğdem- @gözlemci
Bence öldü gitti ama cesedi göstermemeleri ilerde sıkışınca diziye alabileceklerini gösteriyor.

Yorun yapmayı unutmuşum iyi ki hatırlattın :) bölüm çok güzeldi özellikle Hakan sahneleri çok duygusaldı :( keşke bu sahnelere güzel müzik koyabilselerdi. Hakan ve Aylin sonunda barıştılar diyebiliriz.

Haftaya da Mesut'un, ekibe atarlanmasını izleyeceğiz gi i görülüyor. Yarın 10 reyting ve üstü bekliyorum. Sence kaç reyting gelir dostum?

Bence öldü gitti ama cesedi göstermemeleri ilerde sıkışınca diziye alabileceklerini gösteriyor.

Yorun yapmayı unutmuşum iyi ki hatırlattın :) bölüm çok güzeldi özellikle Hakan sahneleri çok duygusaldı :( keşke bu sahnelere güzel müzik koyabilselerdi. Hakan ve Aylin sonunda barıştılar diyebiliriz.

Haftaya da Mesut'un, ekibe atarlanmasını izleyeceğiz gi i görülüyor. Yarın 10 reyting ve üstü bekliyorum. Sence kaç reyting gelir dostum?
öldüyse kardeşi Gerçektede kardeşi Çiğdem turanlı şu siyah saçlı kız aynı ofista çalışıyorlardı @papuleoo

Hakana saplantılı aşık olan kız İstanbulu saplantısından mahaf etti rus mafyasına bulaştı
Aylin kurtuldu kalbinden vuruldu üç kurşun ölmedi 9 dk kalbi durdu @Çiğdem-

vatan şaşmaz cinayetini tersten işlediler @Çiğdem-
Aaa o kadın ölsün :A Aylinle barıştımı Hakan :A

sinem ölmedi bence arka sokaklarda kabus devam ediyor yani
1f600.png

düştüğünde kan akmadı hem bulunamadı da zaten cesedi