Bence öldü gitti ama cesedi göstermemeleri ilerde sıkışınca diziye alabileceklerini gösteriyor.
Bilsem seni bu bölüme özel olarak etiketlerdim. Bölüm çok iyiydi. Zamanın varsa izlemelisin benceBen takip edemiyorum bu sene Tekrarlarına bakıyorum gündüz
öldüyse kardeşi Gerçektede kardeşi Çiğdem turanlı şu siyah saçlı kız aynı ofista çalışıyorlardı @papuleooBence öldü gitti ama cesedi göstermemeleri ilerde sıkışınca diziye alabileceklerini gösteriyor.
Yorun yapmayı unutmuşum iyi ki hatırlattın bölüm çok güzeldi özellikle Hakan sahneleri çok duygusaldı keşke bu sahnelere güzel müzik koyabilselerdi. Hakan ve Aylin sonunda barıştılar diyebiliriz.
Haftaya da Mesut'un, ekibe atarlanmasını izleyeceğiz gi i görülüyor. Yarın 10 reyting ve üstü bekliyorum. Sence kaç reyting gelir dostum?
Arada izliyordum senin en son reytingler konusunda ki yorumunu gördüm haftaya 11 alır gibi birşey diyordun sanki? Bakarım ben bu bölüme yarın sağ olBilsem seni bu bölüme özel olarak etiketlerdim. Bölüm çok iyiydi. Zamanın varsa izlemelisin bence
Hakana saplantılı aşık olan kız İstanbulu saplantısından mahaf etti rus mafyasına bulaştıSinem kim cnm
Aylin ne oldu
Aaa o kadın ölsün Aylinle barıştımı HakanHakana saplantılı aşık olan kız İstanbulu saplantısından mahaf etti rus mafyasına bulaştı
Aylin kurtuldu kalbinden vuruldu üç kurşun ölmedi 9 dk kalbi durdu @Çiğdem-
vatan şaşmaz cinayetini tersten işlediler @Çiğdem-
barıştıAaa o kadın ölsün Aylinle barıştımı Hakan
Aaa konu kapanmadı yanıbarıştı
Ama sinemin kardeşi vardı dizide gelicek gözütüyor sinem öldüyse o hakanı biliyor hakan ve ekip kan davası içine düşebilirler
iş aşktan kan davasına dönecekAaa konu kapanmadı yanı
Yarın 10 alırmısınız bakalımiş aşktan kan davasına dönecek
O sıradan bir oyuncuydu bence dostum.öldüyse kardeşi Gerçektede kardeşi Çiğdem turanlı şu siyah saçlı kız aynı ofista çalışıyorlardı @papuleoo
İzleyince yorumunu bekliyorumArada izliyordum senin en son reytingler konusunda ki yorumunu gördüm haftaya 11 alır gibi birşey diyordun sanki? Bakarım ben bu bölüme yarın sağ ol
gördüm Bütün ekip suriyeye girecek her halde @papuleooTanıtım resmen ateş ediyordu [emoji44][emoji44]
Rıza Baba gitti eğer o kurtarmazsa ekip de gider. Bu arada dizi Sungurlar'a benzedigördüm Bütün ekip suriyeye girecek her halde @papuleoo