Keith Long
Favori Üye
Selin var eda var hande var yeni gelen Bahar komiser varAaa denizle ece gittiler demek kadın oyuncular tutunamıyor sürekli değişiyor Aylin dışında
Selin var eda var hande var yeni gelen Bahar komiser varAaa denizle ece gittiler demek kadın oyuncular tutunamıyor sürekli değişiyor Aylin dışında
Aaa işte uzun süre durmuyorlar değişiyorlar hepSelin var eda var hande var yeni gelen Bahar komiser var
Arka sokakların kanal d deki Demirören yönetimindeki ilk bölümü olacak @Çiğdem- @Harunnn60 @vadikızı @xemrexxx
aynen savcıdan birşey çıkabilirÇocuklar Duymasın gibi tek saplantılı aşık konusunda gitmedik Sinem hakana aşık oldu
Savcı Arzu hakana aşık oldu Savcı böyleyse bir iş olabilir mit gelir Savcı Arzu Amerikanın adamı diyebilir çünkü Aylin ben erken konuştum
Hakan sana her aşık olan kızda bizi kullanıyor Ukrayna mafyası bile çıkabilir işin içinden
@ömer karataş
Hayırlı olsun size şans getirirlermi bakalımArka sokakların kanal d deki Demirören yönetimindeki ilk bölümü olacak @Çiğdem- @Harunnn60 @vadikızı @xemrexxx
Açarsınız haberini bu BİR MUCİZE OLSUN'A YARAYACAK OHOHAaa işte uzun süre durmuyorlar değişiyorlar hep
Aaa evet açılmış bende ona bakıyordum .AAçarsınız haberini bu BİR MUCİZE OLSUN'A YARAYACAK OHOH
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Millet Camii'nden canlı yayınlanan Miraç Kandili Özel programı cuma 21.30'da#KanalD'de!
emin misin ? ? inşallah kötü bitmez düğünArka sokaklarda düğün Selin ve Mesut düğününe doğru Seline mesut evlenme teklif ediyor @Çiğdem- @Harunnn60 @eskici @gözlemci @vadikızı
@Yiğitt @papuleoo @ömer karataş
yüzük gördüm fotoğraftaemin misin ? ? inşallah kötü bitmez düğün
Arka sokaklarda düğün Selin ve Mesut düğününe doğru Seline mesut evlenme teklif ediyor @Çiğdem- @Harunnn60 @eskici @gözlemci @vadikızı
Sezon finalide yaklaşıyor Düğünde bomba patlar @Yiğittemin misin ? ? inşallah kötü bitmez düğün
fark ettim @ömer karataş Fenerbahçe beşiktaş maçında olan olayıda işleyebilirler ambulansa molotof kokteyle saldırmışlar şenol güneşe @ömer karataşçiftlik bank-organik bank olrak işlendi bu hafta dizide
Arka sokaklarda düğün Selin ve Mesut düğününe doğru Seline mesut evlenme teklif ediyor @Çiğdem- @Harunnn60 @eskici @gözlemci @vadikızı
evlenmeye doğru gidiyorlar Arka sokaklarda kimyasal saldırı oldu @vadikızı