Aslında Aylin kızımız düğüne dünden hazır da Hakan beyimiz pek oralı olmuyorAaa iyi Hakanlada barışırlar artık@pompy
o da düzelir ilerki bölümlerdeAslında Aylin kızımız düğüne dünden hazır da Hakan beyimiz pek oralı olmuyor
Bencede öyle görünüyor. Oduncu sonunda çıldırdıo da düzelir ilerki bölümlerde
gördüm ben kendi dizime kadın düşman soktum biraz uyarlamasıda olsa farklı gitmeli demi @ömer karataş bizim uyarlama olanlar sorunlar şu farklı gidemiyorlar.
evet öyle oldu aylinle hakanda barışmalı artık bence mesutla selin devreye girmeli bu konudagördüm ben kendi dizime kadın düşman soktum biraz uyarlamasıda olsa farklı gitmeli demi @ömer karataş bizim uyarlama olanlar sorunlar şu farklı gidemiyorlar.
gururmu aşkmıevet öyle oldu aylinle hakanda barışmalı artık bence mesutla selin devreye girmeli bu konuda
merak için yapıyorlar aşk mı kazanacak yoksa gururmu ya dayaktan sonra @ömer karataşaşkta gurur olmaz
tokattan sonra olacaktı yani aşk kazanacak bencemerak için yapıyorlar aşk mı kazanacak yoksa gururmu ya dayaktan sonra @ömer karataş
herkesin içinde atıldı diye gurur yapıyortokattan sonra olacaktı yani aşk kazanacak bence
evet ama zaman geçti yinede benceherkesin içinde atıldı diye gurur yapıyor
merak için yaptırıyorlar bence çifte düğün yapabilirler demirli bir masa bulsunlar Mesut evlenirse örgüt plan yapar @ömer karataşevet ama zaman geçti yinede bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?