- Reaksiyon puanı
- 337
- Puanı
- 305
O da doğruBu forum neler neler görmediki, her şeye hazırlar artık
Sen o tarihlerde buralarda ol ben kimseye belli etmeden bir şeyler ayarlarım (çaktırma) 🤫
O da doğruBu forum neler neler görmediki, her şeye hazırlar artık
Sen o tarihlerde buralarda ol ben kimseye belli etmeden bir şeyler ayarlarım (çaktırma) 🤫
Hoş geldiniz. Eski üyelerdensiniz sanırım?Ciddi olamazsın ya benim için mi yaptın bunu cidden ölü turuncusu gibi cansız renksiz bir renk 😂😂😂
------
Üstüne bizden para istemesinlerde boşa yer kaplıyoruz diye 😂😂
iki şirret buluştu, canını seven herkes sığınaklara@Bully @Yakamoz-Asi @Angelica @serhatt @Emre Ozansoy @The_Erinch @Zeyno @Royal_Highness @ozmoturk @12.Adam
Hoşbuldum 🤭 Nisan 2007’den beri üyeymişimHoş geldiniz. Eski üyelerdensiniz sanırım?
Hoşbulduk 🤍@Prncss.. Hoşgeldin
Süper Emekli olmuşsunuz. Ara sıra giriyorsunuz sanırım?Hoşbuldum 🤭 Nisan 2007’den beri üyeymişim
------
Hoşbulduk 🤍
DoğruAnlamadım?
Önceki mesaja gayette uydu
18 senedir var olan bu forumda hayata dair her şey burdada yaşandı. O manadadün yaşanan olay içinde neler görmedi denilir
Tekrar geldiğine çok çok sevindik. Primevera felan da gelir umarım bir günEski fosillerden kim kaldı biz geldiğimizde buralar hep bağ bahçeydi😂😂
Çok fazla zamanım olmuyor o yüzden pek aktif olamıyorum arada sırada selam vermek için geliyorumSüper Emekli olmuşsunuz. Ara sıra giriyorsunuz sanırım?Hayırlısı. Forumda inşallah iyi vakit geçirirsiniz.
Kendilerini çok fazla tanımıyorum sohbetim çok olmadı bana göre daha yeni nesil sayılıyorlar 😄 Ama gerçek profillerini bilen vardır belki buradaDoğru
------
Tekrar geldiğine çok çok sevindik. Primevera felan da gelir umarım bir gün
Görüşüyor musun hiç onunla yada aranız var mıydı
Sağlık olsun. İyi akşamlar.Z
Çok fazla zamanım olmuyor o yüzden pek aktif olamıyorum arada sırada selam vermek için geliyorumZamanında yardımcı adminliğe kadar yükselip adminlik vermediler diye gittik hey gidi günler şimdi süper emekliye ayrılmışız @bazinga
İyi akşamlar, teşekkürlerSağlık olsun. İyi akşamlar.
Turuncu değil turuncuya yakın demiştin bunu bulabildim elimizden bu kadar geliyor.Ciddi olamazsın ya benim için mi yaptın bunu cidden ölü turuncusu gibi cansız renksiz bir renk 😂😂😂
------
Üstüne bizden para istemesinlerde boşa yer kaplıyoruz diye 😂😂
Sevmedim boykot ediyorumTuruncu değil turuncuya yakın demiştin bunu bulabildim elimizden bu kadar geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?