- Reaksiyon puanı
- 337
- Puanı
- 305
O da doğruBu forum neler neler görmediki, her şeye hazırlar artık
Sen o tarihlerde buralarda ol ben kimseye belli etmeden bir şeyler ayarlarım (çaktırma) 🤫
O da doğruBu forum neler neler görmediki, her şeye hazırlar artık
Sen o tarihlerde buralarda ol ben kimseye belli etmeden bir şeyler ayarlarım (çaktırma) 🤫
Hoş geldiniz. Eski üyelerdensiniz sanırım?Ciddi olamazsın ya benim için mi yaptın bunu cidden ölü turuncusu gibi cansız renksiz bir renk 😂😂😂
------
Üstüne bizden para istemesinlerde boşa yer kaplıyoruz diye 😂😂
iki şirret buluştu, canını seven herkes sığınaklara@Bully @Yakamoz-Asi @Angelica @serhatt @Emre Ozansoy @The_Erinch @Zeyno @Royal_Highness @ozmoturk @12.Adam
Hoşbuldum 🤭 Nisan 2007’den beri üyeymişimHoş geldiniz. Eski üyelerdensiniz sanırım?![]()
Hoşbulduk 🤍@Prncss.. Hoşgeldin![]()
Süper Emekli olmuşsunuz. Ara sıra giriyorsunuz sanırım?Hoşbuldum 🤭 Nisan 2007’den beri üyeymişim
------
Hoşbulduk 🤍
DoğruAnlamadım?
Önceki mesaja gayette uydu
18 senedir var olan bu forumda hayata dair her şey burdada yaşandı. O manadadün yaşanan olay içinde neler görmedi denilir
![]()
Tekrar geldiğine çok çok sevindik. Primevera felan da gelir umarım bir günEski fosillerden kim kaldı biz geldiğimizde buralar hep bağ bahçeydi😂😂
Çok fazla zamanım olmuyor o yüzden pek aktif olamıyorum arada sırada selam vermek için geliyorumSüper Emekli olmuşsunuz. Ara sıra giriyorsunuz sanırım?Hayırlısı. Forumda inşallah iyi vakit geçirirsiniz.
![]()
Kendilerini çok fazla tanımıyorum sohbetim çok olmadı bana göre daha yeni nesil sayılıyorlar 😄 Ama gerçek profillerini bilen vardır belki buradaDoğru
------
Tekrar geldiğine çok çok sevindik. Primevera felan da gelir umarım bir gün
Görüşüyor musun hiç onunla yada aranız var mıydı
Sağlık olsun. İyi akşamlar.Z
Çok fazla zamanım olmuyor o yüzden pek aktif olamıyorum arada sırada selam vermek için geliyorumZamanında yardımcı adminliğe kadar yükselip adminlik vermediler diye gittik hey gidi günler şimdi süper emekliye ayrılmışız @bazinga
![]()
![]()
İyi akşamlar, teşekkürlerSağlık olsun. İyi akşamlar.![]()
Turuncu değil turuncuya yakın demiştin bunu bulabildim elimizden bu kadar geliyor.Ciddi olamazsın ya benim için mi yaptın bunu cidden ölü turuncusu gibi cansız renksiz bir renk 😂😂😂
------
Üstüne bizden para istemesinlerde boşa yer kaplıyoruz diye 😂😂
Sevmedim boykot ediyorumTuruncu değil turuncuya yakın demiştin bunu bulabildim elimizden bu kadar geliyor.![]()