Aranıza yeni katıldım merhaba 😎

Tekrardan hoş geldin @Prncss.. , bir ara Deniz vesilesi ile denk gelmiştik. Muhabbetimiz ne kadardı hatırlamıyorum ama. Ara ara uğrayan tayfadansın. Bakalım bu kez ne kadar kalacaksın.

Çok duracağımı sanmıyorum pek vaktim olmaz gibi geliyor ama en azından artık senede 1-2 defa uğrarım :Z
------

Emre için oy verdiğimde sanırım rakipsin gibi geldi 😂
Şu yazının üstüne ne kadar sıklıkta gelmiştin acaba. Yeniden hoşgeldin :A
Anket zamanları bir ara çok sık uğrardın. Yakında En Favori Şarkı başlayacak. Daha sık bekleriz :A @Bully

• Güldürdün
Reactions: Bully
Anket zamanları bir ara çok sık uğrardın. Yakında En Favori Şarkı başlayacak. Daha sık bekleriz :A @Bully
Hoşbulduk 💗 Senede 1-2 kez gelmişim galiba 🤭 Başlama tarihlerini söylersen not edebilirim mesajla kazanmasını istemediklerini söylersen aksi oy bile atabilirim :J:J:A

Hoşbulduk 💗 Senede 1-2 kez gelmişim galiba 🤭 Başlama tarihlerini söylersen not edebilirim mesajla kazanmasını istemediklerini söylersen aksi oy bile atabilirim :J:J:A
Aaaa bu bana bi hakaret :A oy dilenme vs durumlarına katı davranıyoruz :A
Aman sakın, gönlünden geçeni oyla :A
Yakın bir zamanda Özellikle En Favori Üye olarak kaos dolu bir etkinlik olmuştu 7 ay ara vermiştik :A
pazartesi duyuru konusu gelir ama anketler bir kaç gün sonrası gelebilir. Bir kaç senedir ben açıyordum ama şimdi arkadaşlara paslamaya başladım. @Bully kendine göre ayarlayacak. İnşallah bu kez sadece jüri olarak katılım sağlarım :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
iki şirret buluştu, canını seven herkes sığınaklara :A:A @Bully @Yakamoz-Asi @Angelica @serhatt @Emre Ozansoy @The_Erinch @Zeyno @Royal_Highness @ozmoturk @12.Adam

Aaaa bu bana bi hakaret :A oy dilenme vs durumlarına katı davranıyoruz :A
Aman sakın, gönlünden geçeni oyla :A
Yakın bir zamanda Özellikle En Favori Üye olarak kaos dolu bir etkinlik olmuştu 7 ay ara vermiştik :A
pazartesi duyuru konusu gelir ama anketler bir kaç gün sonrası gelebilir. Bir kaç senedir ben açıyordum ama şimdi arkadaşlara paslamaya başladım. @Bully kendine göre ayarlayacak. İnşallah bu kez sadece jüri olarak katılım sağlarım :A
Yakalanırsak konuyu bilmediğim için tavsiye aldım diyebiliriz 😂 7 ay ara verilen seçim de ne bileyim yani 😂😂 Sonuç ne oldu kim kazandı?😂

@Prncss.. hoş gelmiş, sefa getirmiş :A

En Favori Şarkı en geç gelecek hafta sonu başlar, bekleriz :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Ne kadar yanlış tanınıyor ve tanıtılıyorum ya nick değiştirip 1-2 sene sonra kendimi unutturarak geri geleceğim ben 😂😂
------

@Prncss.. hoş gelmiş, sefa getirmiş :A

En Favori Şarkı en geç gelecek hafta sonu başlar, bekleriz :A
Şöyle 1 sene falan sürerse oylama yetişip katılırım bence :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and xemrexxx
Yakalanırsak konuyu bilmediğim için tavsiye aldım diyebiliriz 😂 7 ay ara verilen seçim de ne bileyim yani 😂😂 Sonuç ne oldu kim kazandı?😂
Ben kazandım :F finali açık oylama yaptık fake üyeliklerle oylamalar yapılmasın diye. 3. kere üst üste zaferim oldu sonra kendime yasak koydum. Artık En Favori Üye oylamasında yer almıyorum :A Ondan sonra 1 kere yapıldı. Final turları artık kimin oyladığı görünüyor diğer En Favori etkinlikler gibi.

Ben kazandım :F finali açık oylama yaptık fake üyeliklerle oylamalar yapılmasın diye. 3. kere üst üste zaferim oldu sonra kendime yasak koydum. Artık En Favori Üye oylamasında yer almıyorum :A Ondan sonra 1 kere yapıldı. Final turları artık kimin oyladığı görünüyor diğer En Favori etkinlikler gibi.
Çok katı kurallar koyulmuş söylediğin iyi oldu eğer öyle olmasa aday olup şampiyon olma şansım varmış :A:A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Çok katı kurallar koyulmuş söylediğin iyi oldu eğer öyle olmasa aday olup şampiyon olma şansım varmış :A:A
Aday olabilmen için yıllık enlerde ilk 50 arasında olman gerekir. Nerden baksan en az 200 küsür mesaja ihtiyacın olabilir :A
Ocak ayında yeni oylama gelir :A

• Güldürdün
Reactions: Prncss..
Aday olabilmen için yıllık enlerde ilk 50 arasında olman gerekir. Nerden baksan en az 200 küsür mesaja ihtiyacın olabilir :A
Ocak ayında yeni oylama gelir :A
200 küsür mesaj benim için çıtır çerez ama forum henüz buna hazır olmayabilir 😂👌

• Güldürdün
Reactions: Dosi

Bu alana bir cevap yazın...

Forum İstatistikleri

Konular
174,503
Üyeler
8,519
Son Üye
Zumrw