Turuncuya yakın bir renk yapmışım kalırsın herhalde artık.Bari bi turuncu falan yapsaydın ben o renge alışkındım![]()
Ciddi olamazsın ya benim için mi yaptın bunu cidden ölü turuncusu gibi cansız renksiz bir renk 😂😂😂Turuncuya yakın bir renk yapmışım kalırsın herhalde artık.![]()
Merhaba. Hoşgeldin umarım kalıcı olursun
Emekli maaşına da zam istedik geçen gün senin hakkını savundum sen yokken![]()
Turuncu mu ben bunu sarı sanmıştım aylarca...Ciddi olamazsın ya benim için mi yaptın bunu cidden ölü turuncusu gibi cansız renksiz bir renk 😂😂😂
Turuncuya yakın ama turuncu değil, sarıya yakın ama sarı değil… öyle Araf’ta bırakmış bizi sağolsun 🙄Turuncu mu ben bunu sarı sanmıştım aylarca...
2-3 gün öncesine kadar ben de süper emekliydim bence de sarı ya da turuncunun bi tık daha güzel tonu ayarlanabilirTuruncuya yakın ama turuncu değil, sarıya yakın ama sarı değil… öyle Araf’ta bırakmış bizi sağolsun 🙄
Halktan birisi işte halkın sorunlarına anında çözüm buluyor yaşlının yanında emeklinin emekçinin yanında yaşasın 2 Mayıs 😂2-3 gün öncesine kadar ben de süper emekliydim bence de sarı ya da turuncunun bi tık daha güzel tonu ayarlanabilir![]()
Tekrardan hoş geldin @Prncss.. , bir ara Deniz vesilesi ile denk gelmiştik. Muhabbetimiz ne kadardı hatırlamıyorum ama. Ara ara uğrayan tayfadansın. Bakalım bu kez ne kadar kalacaksın.
Şu yazının üstüne ne kadar sıklıkta gelmiştin acaba. Yeniden hoşgeldinÇok duracağımı sanmıyorum pek vaktim olmaz gibi geliyor ama en azından artık senede 1-2 defa uğrarım
------
Emre için oy verdiğimde sanırım rakipsin gibi geldi 😂
Hoşbulduk 💗 Senede 1-2 kez gelmişim galiba 🤭 Başlama tarihlerini söylersen not edebilirim mesajla kazanmasını istemediklerini söylersen aksi oy bile atabilirimŞu yazının üstüne ne kadar sıklıkta gelmiştin acaba. Yeniden hoşgeldin
Anket zamanları bir ara çok sık uğrardın. Yakında En Favori Şarkı başlayacak. Daha sık bekleriz@Bully
Aaaa bu bana bi hakaretHoşbulduk 💗 Senede 1-2 kez gelmişim galiba 🤭 Başlama tarihlerini söylersen not edebilirim mesajla kazanmasını istemediklerini söylersen aksi oy bile atabilirim![]()
Şu yazının üstüne ne kadar sıklıkta gelmiştin acaba. Yeniden hoşgeldin
Anket zamanları bir ara çok sık uğrardın. Yakında En Favori Şarkı başlayacak. Daha sık bekleriz@Bully
iki şirret buluştu, canını seven herkes sığınaklaraHoşbulduk 💗 Senede 1-2 kez gelmişim galiba 🤭 Başlama tarihlerini söylersen not edebilirim mesajla kazanmasını istemediklerini söylersen aksi oy bile atabilirim![]()
Yakalanırsak konuyu bilmediğim için tavsiye aldım diyebiliriz 😂 7 ay ara verilen seçim de ne bileyim yani 😂😂 Sonuç ne oldu kim kazandı?😂Aaaa bu bana bi hakaretoy dilenme vs durumlarına katı davranıyoruz
Aman sakın, gönlünden geçeni oyla
Yakın bir zamanda Özellikle En Favori Üye olarak kaos dolu bir etkinlik olmuştu 7 ay ara vermiştik
pazartesi duyuru konusu gelir ama anketler bir kaç gün sonrası gelebilir. Bir kaç senedir ben açıyordum ama şimdi arkadaşlara paslamaya başladım. @Bully kendine göre ayarlayacak. İnşallah bu kez sadece jüri olarak katılım sağlarım![]()
Şu yazının üstüne ne kadar sıklıkta gelmiştin acaba. Yeniden hoşgeldin
@Prncss.. hoş gelmiş, sefa getirmişHoşbulduk 💗 Senede 1-2 kez gelmişim galiba 🤭 Başlama tarihlerini söylersen not edebilirim mesajla kazanmasını istemediklerini söylersen aksi oy bile atabilirim![]()
Ne kadar yanlış tanınıyor ve tanıtılıyorum ya nick değiştirip 1-2 sene sonra kendimi unutturarak geri geleceğim ben 😂😂iki şirret buluştu, canını seven herkes sığınaklara@Bully @Yakamoz-Asi @Angelica @serhatt @Emre Ozansoy @The_Erinch @Zeyno @Royal_Highness @ozmoturk @12.Adam
Şöyle 1 sene falan sürerse oylama yetişip katılırım bence
Ben kazandımYakalanırsak konuyu bilmediğim için tavsiye aldım diyebiliriz 😂 7 ay ara verilen seçim de ne bileyim yani 😂😂 Sonuç ne oldu kim kazandı?😂
Çok katı kurallar koyulmuş söylediğin iyi oldu eğer öyle olmasa aday olup şampiyon olma şansım varmışBen kazandımfinali açık oylama yaptık fake üyeliklerle oylamalar yapılmasın diye. 3. kere üst üste zaferim oldu sonra kendime yasak koydum. Artık En Favori Üye oylamasında yer almıyorum
Ondan sonra 1 kere yapıldı. Final turları artık kimin oyladığı görünüyor diğer En Favori etkinlikler gibi.
Aday olabilmen için yıllık enlerde ilk 50 arasında olman gerekir. Nerden baksan en az 200 küsür mesaja ihtiyacın olabilirÇok katı kurallar koyulmuş söylediğin iyi oldu eğer öyle olmasa aday olup şampiyon olma şansım varmış![]()
200 küsür mesaj benim için çıtır çerez ama forum henüz buna hazır olmayabilir 😂👌Aday olabilmen için yıllık enlerde ilk 50 arasında olman gerekir. Nerden baksan en az 200 küsür mesaja ihtiyacın olabilir
Ocak ayında yeni oylama gelir![]()
Bu forum neler neler görmediki, her şeye hazırlar artık200 küsür mesaj benim için çıtır çerez ama forum henüz buna hazır olmayabilir 😂👌