Aramızdan Biri - 3.Bölüm (Yeni)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3. bir kişi daha evet çıksın ilk sahne yeni bölümün derse hemen cıkacak arkadaşlar , seviliyorsunuz..
@serhatt @Çiğdem-

Bayağı heyecan gelmeye başladı.

Kızların her yaptıklarından bu kadar çabuk haberdar olması Anın kızlardan biri olması ihtimalini kuvvetlendiriyor.
Yok ya bence bir başkası

Hee tmm
evet heyecanlıyım valla

YİNE SİZİN YOĞUN ISRARINIZ ÜZERİNE 4.BÖLÜM İLK SAHNE ÇIKTI! (SPOİLER'A TIKLA OKU)

Tüm bu kötü yaşananların ardından bir gün daha geçmiştir. Mert taburcu olmuştur ve evinde dinleniyordur. Yanı başında ise sevgilisi Doğa vardır. Mert gülümseyerek ''Bizim evlilik işi biraz daha ileriye atıldı gibi'' der. Doğa gülümseyerek ''Sen yeter ki iyi ol. Zaten elbette evleneceğiz. Seni hiçbir zaman bırakmam ben'' derken bir anda Doğa'nın telefonuna yeni bir mesaj daha gelir. Mesajı yollayan yine ''A'' denen kişidir. Mesajda ''Doğru bildiniz Doğa! O korkunç maskeli kişi bendim!'' yazıyordur.

ve @ömer karataş

YİNE SİZİN YOĞUN ISRARINIZ ÜZERİNE 4.BÖLÜM İLK SAHNE ÇIKTI! (SPOİLER'A TIKLA OKU)

Tüm bu kötü yaşananların ardından bir gün daha geçmiştir. Mert taburcu olmuştur ve evinde dinleniyordur. Yanı başında ise sevgilisi Doğa vardır. Mert gülümseyerek ''Bizim evlilik işi biraz daha ileriye atıldı gibi'' der. Doğa gülümseyerek ''Sen yeter ki iyi ol. Zaten elbette evleneceğiz. Seni hiçbir zaman bırakmam ben'' derken bir anda Doğa'nın telefonuna yeni bir mesaj daha gelir. Mesajı yollayan yine ''A'' denen kişidir. Mesajda ''Doğru bildiniz Doğa! O korkunç maskeli kişi bendim!'' yazıyordur.

Eline sağlık, baya heyecanlı bir bölüm olmuş. Mert'e birşey olmamıs diyecektim ama sonra olmuş birşeyler.
Bir sonraki hafta belli olir birşeyler
Bölüm öncekilerine göre uzun olması akıcılığı biraz etkilemiş bence
Polisler bir şey bulamaz diye düşünüyorum boşuna beklemesinler

Eline sağlık @DiziTutkunu

A %99.1 aslı çıkacak diyorum başka bir şey demiyorum

Hımm merte birşey olmamış çok güzel bu ay bu Doğa çok tatlı yahu demek maskeli A ymış allahım ya bunları nasıl takip ediyorda anında mesajlar gönderebiliyo merak ediyorum he

Çok karışık neyse sonra okurum bunu

Hımm merte birşey olmamış çok güzel bu ay bu Doğa çok tatlı yahu demek maskeli A ymış allahım ya bunları nasıl takip ediyorda anında mesajlar gönderebiliyo merak ediyorum he
evlenebilecekler mi sence mert ile doğa ? @serhatt @turkuazz size de soralım. malum başlarında psikopat bir A var, olmayabilir de , siz ne düşünüyorsunuz, ya da sürekli ertelenecek mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...