- Reaksiyon puanı
- 14,599
- Puanı
- 1,060
3. bir kişi daha evet çıksın ilk sahne yeni bölümün derse hemen cıkacak arkadaşlar , seviliyorsunuz..Okudum şimdi bölümü bu A kimse çok yakınlarda bir yerlerde kızların her hareketinden haberi oluyor kızlardan biri olma ihtimali çok yüksek ama hangisi olabilir hiç bir fikrim yok şuan için bakalım polisin araştırmaları ne olacak😉
PEKALA
olur öyle yapiyim daha iyi olurbilirsin severim seni..şöyle yapalım kardeşim çıkacak şimdi ama sen istersen okuma heyecan yönünden istiyorsan..
dedin ya beğene tıkladın beğene tıklayan çıksın hemen yeni bölümünilk sahnesi demedik idiNe ara çıksın dedim yaw ben kafa gitti şimdi
bizde çare tükenmedi bak hemen formül bulduk sana canım kardeşim..olur öyle yapiyim daha iyi olur
eksik olma.inş olur foxtabizde çare tükenmedi bak hemen formül bulduk sana canım kardeşim..ayrıca profilindeki adam inş eylül de cidden FOX'da yeni dizisi..
dedin ya beğene tıkladın beğene tıklayan çıksın hemen yeni bölümünilk sahnesi demedik idiheyecanlandın sen de demi yeni bölüm ilk sahnesine
Okudum şimdi bölümü bu A kimse çok yakınlarda bir yerlerde kızların her hareketinden haberi oluyor kızlardan biri olma ihtimali çok yüksek ama hangisi olabilir hiç bir fikrim yok şuan için bakalım polisin araştırmaları ne olacak😉
Bayağı heyecan gelmeye başladı.
Kızların her yaptıklarından bu kadar çabuk haberdar olması Anın kızlardan biri olması ihtimalini kuvvetlendiriyor.
Yok ya bence bir başkası
Hee tmmevet heyecanlıyım valla
A kişisi kızları iyice köşeye sıkıştırdı Mertin maskeli biriyle dövüşüp bıçaklanmasıyla Mert Doğaya polise A kişisini anlatmaya karar aldılar,sonunda A kişisi polise anlatılmış oldu.A kişisi kızlardan biri olma durumu çok fazla ihtimal ancak A kişisi kızlardan biride olmayabilir tehdit olarak kızlardan biri bu olanları istemiyerek yapıyor da olabilir.çünkü kızlardan birinin bunları yapma durumu olduğunu sanmıyorum.emeğine sağlık @DiziTutkunu 3.bölümde iyi bir bölümdü
Eline sağlık, baya heyecanlı bir bölüm olmuş. Mert'e birşey olmamıs diyecektim ama sonra olmuş birşeyler.
Bir sonraki hafta belli olir birşeyler
Bölüm öncekilerine göre uzun olması akıcılığı biraz etkilemiş bencePolisler bir şey bulamaz diye düşünüyorum boşuna beklemesinler
Eline sağlık @DiziTutkunu
A %99.1 aslı çıkacak diyorum başka bir şey demiyorumve @ömer karataş
YİNE SİZİN YOĞUN ISRARINIZ ÜZERİNE 4.BÖLÜM İLK SAHNE ÇIKTI! (SPOİLER'A TIKLA OKU)
Tüm bu kötü yaşananların ardından bir gün daha geçmiştir. Mert taburcu olmuştur ve evinde dinleniyordur. Yanı başında ise sevgilisi Doğa vardır. Mert gülümseyerek ''Bizim evlilik işi biraz daha ileriye atıldı gibi'' der. Doğa gülümseyerek ''Sen yeter ki iyi ol. Zaten elbette evleneceğiz. Seni hiçbir zaman bırakmam ben'' derken bir anda Doğa'nın telefonuna yeni bir mesaj daha gelir. Mesajı yollayan yine ''A'' denen kişidir. Mesajda ''Doğru bildiniz Doğa! O korkunç maskeli kişi bendim!'' yazıyordur.
YİNE SİZİN YOĞUN ISRARINIZ ÜZERİNE 4.BÖLÜM İLK SAHNE ÇIKTI! (SPOİLER'A TIKLA OKU)
Tüm bu kötü yaşananların ardından bir gün daha geçmiştir. Mert taburcu olmuştur ve evinde dinleniyordur. Yanı başında ise sevgilisi Doğa vardır. Mert gülümseyerek ''Bizim evlilik işi biraz daha ileriye atıldı gibi'' der. Doğa gülümseyerek ''Sen yeter ki iyi ol. Zaten elbette evleneceğiz. Seni hiçbir zaman bırakmam ben'' derken bir anda Doğa'nın telefonuna yeni bir mesaj daha gelir. Mesajı yollayan yine ''A'' denen kişidir. Mesajda ''Doğru bildiniz Doğa! O korkunç maskeli kişi bendim!'' yazıyordur.
vay kesin eminsin iddialı okuyucu en sevdiklerimdenA %99.1 aslı çıkacak diyorum başka bir şey demiyorum
YİNE SİZİN YOĞUN ISRARINIZ ÜZERİNE 4.BÖLÜM İLK SAHNE ÇIKTI! (SPOİLER'A TIKLA OKU)Çok karışık neyse sonra okurum bunu
evlenebilecekler mi sence mert ile doğa ? @serhatt @turkuazz size de soralım. malum başlarında psikopat bir A var, olmayabilir de , siz ne düşünüyorsunuz, ya da sürekli ertelenecek mi?Hımm merte birşey olmamış çok güzel bu ay bu Doğa çok tatlı yahu demek maskeli A ymış allahım ya bunları nasıl takip ediyorda anında mesajlar gönderebiliyo merak ediyorum he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?