4 kızdan hangisi size daha yakın geldi? hangisini daha çok sevdiniz şimdiye kadar ?
Şimdilik Doğayı sevdim ben
hadi kaçtım
4 kızdan hangisi size daha yakın geldi? hangisini daha çok sevdiniz şimdiye kadar ?
yarın sana bölümle ilgili sorular gelecek böylelikle romanı daha çok benimseyeceksiniz.Şimdilik Doğayı sevdim ben
hadi kaçtım
Sandım evetöncelikle sen de bir cansın çok teşekkkürllllerr çooook!!
mert öldü sanmış mıydın sen de herkese sorduk sana da soralım.. ilk olarak..
doğa4 kızdan hangisi size daha yakın geldi? hangisini daha çok sevdiniz şimdiye kadar ?
Bence A nın tanıdığı olabilir
Bayağı heyecan gelmeye başladı.
Kızların her yaptıklarından bu kadar çabuk haberdar olması Anın kızlardan biri olması ihtimalini kuvvetlendiriyor.
MERT A olabilir mi şu anlık böyle bir şey düşünüyor musunuz ihtimal var mı yani sizce az da olsa? yoksa o olamaz ki kesin o değil diyormusunuz?Yok ya bence bir başkası
BÖLÜM HAKKINDA KONUŞALIM BİRAZ seninle de arkadaşım.A kişisi kızları iyice köşeye sıkıştırdı Mertin maskeli biriyle dövüşüp bicsklanmasıyla Mert Doğaya polise A kişisini anlatmaya karar aldılar,sonunda A kişisi polise anlatılmış oldu.A kişisi kızlardan biri olma durumu çok fazla ihtimal ancak A kişisi kızlardan biride olmayabilir tehdit olarak kızlardan biri bu olanları istemiyerek yapıyor da olabilir.çünkü kızlardan birinin bunları yapma durumu olduğunu sanmıyorum.emeğine sağlık @DiziTutkunu 3.bölümde iyi bir bölümdü
Biraz ihtimali bulunuyordu ama sanmadım bu çok sürpriz olurdu öbür durumdaBÖLÜM HAKKINDA KONUŞALIM BİRAZ seninle de arkadaşım.
MERT ÖLDÜ SANMIŞ MIYDINIZ?
gelecek bölüm RIZA BULUT ismi geçecek kimle alakalı olabilir sizce bu kişi ve kimdir sizce A mı yoksa yok sa tanıdığı olabilir mi A'nın falan?Biraz ihtimali bulunuyordu ama sanmadım bu çok sürpriz olurdu öbür durumda
A nin bu kadar çabuk çıkacağını sanmıyorum ancak A kişisinin tanıdığı olabilir bu daha yüksek bir ihtimal olacakgelecek bölüm RIZA BULUT ismi geçecek kimle alakalı olabilir sizce bu kişi ve kimdir sizce A mı yoksa yok sa tanıdığı olabilir mi A'nın falan?
A nin bu kadar çabuk çıkacağını sanmıyorum ancak A kişisinin tanıdığı olabilir bu daha yüksek bir ihtimal olacak
Bayan polis bulabilecek mi bir şeyler sizce A hakkında hemen? Yoksa A bir şeyler karıştırıp bunu bir şekilde engelleyecek mi kendisi hakkında bilgisi olmasın istiyor ya hiç kimsenin..?
şu durumda mertin olabiliceğini sanmamMERT A olabilir mi şu anlık böyle bir şey düşünüyor musunuz ihtimal var mı yani sizce az da olsa? yoksa o olamaz ki kesin o değil diyormusunuz?
kolaay kolay bulamaz bişeyBayan polis bulabilecek mi bir şeyler sizce A hakkında hemen? Yoksa A bir şeyler karıştırıp bunu bir şekilde engelleyecek mi kendisi hakkında bilgisi olmasın istiyor ya hiç kimsenin..?
ilerleyen bölümlerde hikaye çok değişecek,şu durumda mertin olabiliceğini sanmam
ilerleyen bölümlerde mertte şüpheliler arasına girebilirilerleyen bölümlerde hikaye çok değişecek,
daha çok şaşıracaksınız çok !!
iyi okumalar herkeseHalen misafirler çok şu an , çok teşekkürler misafirlere !!
teorilerin , yorumlamaların, analizlerin çok iyi, kısaca çok iyi bir okucusun sen. normal zamanda ya da boş zamanlarında kitap okuyorsun değil mi en son okudğunun adı neydi?ilerleyen bölümlerde mertte şüpheliler arasına girebilir
A kişisini polisin çabuk bulma durumu çok zor çünkü A kişisi tedbiri alacaktır bu durumda bir şekilde izini kaybettirmiş olacaktır polis ipucu bulmuş olsada A kişisini bulamayacak kolayBayan polis bulabilecek mi bir şeyler sizce A hakkında hemen? Yoksa A bir şeyler karıştırıp bunu bir şekilde engelleyecek mi kendisi hakkında bilgisi olmasın istiyor ya hiç kimsenin..?