Aramızdan Biri - 3.Bölüm (Yeni)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence A nın tanıdığı olabilir
Bayağı heyecan gelmeye başladı.

Kızların her yaptıklarından bu kadar çabuk haberdar olması Anın kızlardan biri olması ihtimalini kuvvetlendiriyor.
Yok ya bence bir başkası
MERT A olabilir mi şu anlık böyle bir şey düşünüyor musunuz ihtimal var mı yani sizce az da olsa? yoksa o olamaz ki kesin o değil diyormusunuz?

A kişisi kızları iyice köşeye sıkıştırdı Mertin maskeli biriyle dövüşüp bıçaklanmasıyla Mert Doğaya polise A kişisini anlatmaya karar aldılar,sonunda A kişisi polise anlatılmış oldu.A kişisi kızlardan biri olma durumu çok fazla ihtimal ancak A kişisi kızlardan biride olmayabilir tehdit olarak kızlardan biri bu olanları istemiyerek yapıyor da olabilir.çünkü kızlardan birinin bunları yapma durumu olduğunu sanmıyorum.emeğine sağlık @DiziTutkunu 3.bölümde iyi bir bölümdü:)

A kişisi kızları iyice köşeye sıkıştırdı Mertin maskeli biriyle dövüşüp bicsklanmasıyla Mert Doğaya polise A kişisini anlatmaya karar aldılar,sonunda A kişisi polise anlatılmış oldu.A kişisi kızlardan biri olma durumu çok fazla ihtimal ancak A kişisi kızlardan biride olmayabilir tehdit olarak kızlardan biri bu olanları istemiyerek yapıyor da olabilir.çünkü kızlardan birinin bunları yapma durumu olduğunu sanmıyorum.emeğine sağlık @DiziTutkunu 3.bölümde iyi bir bölümdü:)
BÖLÜM HAKKINDA KONUŞALIM BİRAZ seninle de arkadaşım. :kissingheart::kissingheart:

MERT ÖLDÜ SANMIŞ MIYDINIZ? :fearscream:

Biraz ihtimali bulunuyordu ama sanmadım bu çok sürpriz olurdu öbür durumda:)
gelecek bölüm RIZA BULUT ismi geçecek kimle alakalı olabilir sizce bu kişi ve kimdir sizce A mı yoksa yok sa tanıdığı olabilir mi A'nın falan?:fearscream:

gelecek bölüm RIZA BULUT ismi geçecek kimle alakalı olabilir sizce bu kişi ve kimdir sizce A mı yoksa yok sa tanıdığı olabilir mi A'nın falan?:fearscream:
A nin bu kadar çabuk çıkacağını sanmıyorum ancak A kişisinin tanıdığı olabilir bu daha yüksek bir ihtimal olacak:)

Halen misafirler çok şu an , çok teşekkürler misafirlere !! :Z:bhr:

ilerleyen bölümlerde mertte şüpheliler arasına girebilir
teorilerin , yorumlamaların, analizlerin çok iyi, kısaca çok iyi bir okucusun sen. normal zamanda ya da boş zamanlarında kitap okuyorsun değil mi en son okudğunun adı neydi? :kissingheart::kissingheart::kissingheart:

HİÇ BAHSETMEDİK BAHSEDELİM O HALDE!

56 DAKİKADA 86 KİŞİ OKUMUŞ BİZİ YENİ BÖLÜMÜ ÇOK TEŞEKKÜRLER buradaki üyelere ve üye olmadan okuyan can misafirlere..:kissingheart::kissingheart::kissingsmiling:

Bayan polis bulabilecek mi bir şeyler sizce A hakkında hemen? Yoksa A bir şeyler karıştırıp bunu bir şekilde engelleyecek mi kendisi hakkında bilgisi olmasın istiyor ya hiç kimsenin..? :fearful::fearful::fearscream::fearscream::expressionless::expressionless::dizzy::dizzy:
A kişisini polisin çabuk bulma durumu çok zor çünkü A kişisi tedbiri alacaktır bu durumda bir şekilde izini kaybettirmiş olacaktır polis ipucu bulmuş olsada A kişisini bulamayacak kolay:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...