4 kızdan hangisi size daha yakın geldi? hangisini daha çok sevdiniz şimdiye kadar ?
Şimdilik Doğayı sevdim ben
hadi kaçtım
4 kızdan hangisi size daha yakın geldi? hangisini daha çok sevdiniz şimdiye kadar ?
yarın sana bölümle ilgili sorular gelecek böylelikle romanı daha çok benimseyeceksiniz.Şimdilik Doğayı sevdim ben
hadi kaçtım
Sandım evetöncelikle sen de bir cansın çok teşekkkürllllerr çooook!!![]()
mert öldü sanmış mıydın sen de herkese sorduk sana da soralım.. ilk olarak..![]()
doğa4 kızdan hangisi size daha yakın geldi? hangisini daha çok sevdiniz şimdiye kadar ?
Bence A nın tanıdığı olabilir
Bayağı heyecan gelmeye başladı.
Kızların her yaptıklarından bu kadar çabuk haberdar olması Anın kızlardan biri olması ihtimalini kuvvetlendiriyor.
MERT A olabilir mi şu anlık böyle bir şey düşünüyor musunuz ihtimal var mı yani sizce az da olsa? yoksa o olamaz ki kesin o değil diyormusunuz?Yok ya bence bir başkası
BÖLÜM HAKKINDA KONUŞALIM BİRAZ seninle de arkadaşım.A kişisi kızları iyice köşeye sıkıştırdı Mertin maskeli biriyle dövüşüp bicsklanmasıyla Mert Doğaya polise A kişisini anlatmaya karar aldılar,sonunda A kişisi polise anlatılmış oldu.A kişisi kızlardan biri olma durumu çok fazla ihtimal ancak A kişisi kızlardan biride olmayabilir tehdit olarak kızlardan biri bu olanları istemiyerek yapıyor da olabilir.çünkü kızlardan birinin bunları yapma durumu olduğunu sanmıyorum.emeğine sağlık @DiziTutkunu 3.bölümde iyi bir bölümdü![]()
Biraz ihtimali bulunuyordu ama sanmadım bu çok sürpriz olurdu öbür durumdaBÖLÜM HAKKINDA KONUŞALIM BİRAZ seninle de arkadaşım.
MERT ÖLDÜ SANMIŞ MIYDINIZ?![]()
gelecek bölüm RIZA BULUT ismi geçecek kimle alakalı olabilir sizce bu kişi ve kimdir sizce A mı yoksa yok sa tanıdığı olabilir mi A'nın falan?Biraz ihtimali bulunuyordu ama sanmadım bu çok sürpriz olurdu öbür durumda![]()
A nin bu kadar çabuk çıkacağını sanmıyorum ancak A kişisinin tanıdığı olabilir bu daha yüksek bir ihtimal olacakgelecek bölüm RIZA BULUT ismi geçecek kimle alakalı olabilir sizce bu kişi ve kimdir sizce A mı yoksa yok sa tanıdığı olabilir mi A'nın falan?![]()
A nin bu kadar çabuk çıkacağını sanmıyorum ancak A kişisinin tanıdığı olabilir bu daha yüksek bir ihtimal olacak![]()
Bayan polis bulabilecek mi bir şeyler sizce A hakkında hemen? Yoksa A bir şeyler karıştırıp bunu bir şekilde engelleyecek mi kendisi hakkında bilgisi olmasın istiyor ya hiç kimsenin..?
şu durumda mertin olabiliceğini sanmamMERT A olabilir mi şu anlık böyle bir şey düşünüyor musunuz ihtimal var mı yani sizce az da olsa? yoksa o olamaz ki kesin o değil diyormusunuz?
kolaay kolay bulamaz bişeyBayan polis bulabilecek mi bir şeyler sizce A hakkında hemen? Yoksa A bir şeyler karıştırıp bunu bir şekilde engelleyecek mi kendisi hakkında bilgisi olmasın istiyor ya hiç kimsenin..?![]()
ilerleyen bölümlerde hikaye çok değişecek,şu durumda mertin olabiliceğini sanmam
ilerleyen bölümlerde mertte şüpheliler arasına girebilirilerleyen bölümlerde hikaye çok değişecek,
daha çok şaşıracaksınız çok !!![]()
iyi okumalar herkeseHalen misafirler çok şu an , çok teşekkürler misafirlere !!![]()
teorilerin , yorumlamaların, analizlerin çok iyi, kısaca çok iyi bir okucusun sen. normal zamanda ya da boş zamanlarında kitap okuyorsun değil mi en son okudğunun adı neydi?ilerleyen bölümlerde mertte şüpheliler arasına girebilir
A kişisini polisin çabuk bulma durumu çok zor çünkü A kişisi tedbiri alacaktır bu durumda bir şekilde izini kaybettirmiş olacaktır polis ipucu bulmuş olsada A kişisini bulamayacak kolayBayan polis bulabilecek mi bir şeyler sizce A hakkında hemen? Yoksa A bir şeyler karıştırıp bunu bir şekilde engelleyecek mi kendisi hakkında bilgisi olmasın istiyor ya hiç kimsenin..?![]()