Seyhan mı kaldı..Şokopop yokken biz vardık magazinin derin çukuru olarak.
Haber Global'de 40 programında çalışıyor.Seyhan mı kaldı..
Şu an o bölüm yayınlanıyor çekimler gerçekten korkunç.Tekrarını izleyince iyice anladım yönetmen değişmiş çekim kalitesi çok kötü olmuş.
Analizime sağlık.Şu an o bölüm yayınlanıyor çekimler gerçekten korkunç.Allah'tan fazla sürmeden eski haline dönmüştü.
Neyse ki senaryo ve oyunculukların kalitesi rezaleti kapatıyordu.Analizime sağlık.
Atayım ama sen yine de diziden izle burada pek belli olmuyor.Hatırlamıyorum fotoğraf at fenalaşmadan.
Takım elbise sevdan yüzünden öyle gelmiştir.Atayım ama sen yine de diziden izle burada pek belli olmuyor.Bir Demet Tiyatro izleye izleye Feriştah'a döndüm galiba.
O da var ama duruşu, tarzı falan da etkiledi.Takım elbise sevdan yüzünden öyle gelmiştir.Haha azdırıcı falan kullanmazdın o mu öğretti.
Birkaç gün içinde 3 sezonluk dizi israfına gerek olmadığını kanıtlayacak diğer kişinin de daha iyi halini göreceğiz.Caner'in bu dizideki hali daha iyiydi.
Çok saçmaydı o karakter hemen yolladılar zaten.Yakında 3 sezonluk dizi israfına gerek olmadığını kanıtlayacak diğer kişinin de daha iyi halini göreceğiz.
Ben pek hatırlamıyorum ama klasik aşk üçgeni karakteriydi işte.Çok saçmaydı o karakter hemen yolladılar zaten.
Ben pek hatırlamıyorum ama klasik aşk üçgeni karakteriydi işte.FOX terörüne kurban gitmeden önce kariyerinin son kaliteli projelerinden birinde görmek güzeldi yine de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?