Iyy bırak şu sünepeyi.
Şimdi tekrar bakıyorum da evet pek iyi değil. Renkli gözlü olduğu için bakışları bir tuhaf. Her türlü Mahir >> YağızIyy bırak şu sünepeyi.
Mahir kim.Hüsne Adele'i fena gömdü yazıktır.
Şimdi tekrar bakıyorum da evet pek iyi değil. Renkli gözlü olduğu için bakışları bir tuhaf. Her türlü Mahir >> Yağız
Kaç sene oldu, milyon tane şey izledim unutmam çok normal.İyice kafan gitmiş senin. 😱
Yine de en önemli karakterlerden birini unutmazsın yani.Kaç sene oldu, milyon tane şey izledim unutmam çok normal.
Hüsne varken o kimmiş önemli.Yine de en önemli karakterlerden birini unutmazsın yani.
O kadar da değil.Hüsne Adele'i fena gömdü yazıktır.
Şimdi tekrar bakıyorum da evet pek iyi değil. Renkli gözlü olduğu için bakışları bir tuhaf. Her türlü Mahir >> Yağız
Yoo o kadar. Hem daha tatlı, daha karizmatik ve komik.O kadar da değil.
Ne karizmatiği be gözün bozuk galiba.Yoo o kadar. Hem daha tatlı, daha karizmatik ve komik.
Hanzo olmadığı için sana öyle geliyordur.Ne karizmatiği be gözün bozuk galiba.
Senin beğendiklerin hanzo oluyor, benimkiler parlak.Hanzo olmadığı için sana öyle geliyordur.
O adama üzümlü kek demek.Ah Şahin Bey, üzümlü kekim.. Adını tekrar duymak bile yetti.
Çizgi filmde Cedric aşık olduğu kıza öyle derdi ya ona uyarladım.O adama üzümlü kek demek.