Bunu araştıracak kadar canın sıkılmış demek ki.Bu bölüm 29 Mayıs 2014'te yayınlanmıştı 6 yıl sonra yine aynı günde aynı bölüm.
Ne araştırması be 12 Haziran'da 35. bölümle sezon finali yapmıştı bugün de 33 yayınlanıyor yani 2 hafta geriye gidince bulması kolay.Bunu araştıracak kadar canın sıkılmış demek ki.
Bunu düşünecek kadar sıkılmışsın demek ki .ssNe araştırması be 12 Haziran'da 35. bölümle sezon finali yapmıştı bugün de 33 yayınlanıyor yani 2 hafta geriye gidince bulması kolay.
2. sezonda oynuyor. Fitne fesatın tekiYonca da mı oynamış orda. 😱
5-6 sene olmuştur herhalde izleyeli, hatırlayamıyorum.2. sezonda oynuyor. Fitne fesatın teki
Kayıp değil senin için. .ss5-6 sene olmuştur herhalde izleyeli, hatırlayamıyorum.
Ben de bir süre önce öğrendim de bölüm yayınlanınca yazayım dedim.Ben biliyordum ki
Gökçe Bahadır-Ferit Aktuğ, Caner Cindoruk-Özge Özpirinççi vs. derken herkes önce burada birlikte oynamış bir tur.Yonca da mı oynamış orda. 😱
En çok merak ettiğim şeylerden biri, acaba yıllar sonra yine bir dizide denk gelince yıllar önceki dizideki anıları anıyorlar mı?Ben de bir süre önce öğrendim de bölüm yayınlanınca yazayım dedim.
Gökçe Bahadır-Ferit Aktuğ, Caner Cindoruk-Özge Özpirinççi vs. derken herkes önce burada birlikte oynamış bir tur.
Caner ve Özge'yi orda yakıştırmıştım, içim bir kıpırdamıştı sonra partner oldular ve o dizide onları hiç shiplemedim. İlginç.Ben de bir süre önce öğrendim de bölüm yayınlanınca yazayım dedim.
Gökçe Bahadır-Ferit Aktuğ, Caner Cindoruk-Özge Özpirinççi vs. derken herkes önce burada birlikte oynamış bir tur.