Seyhan mı kaldı..Şokopop yokken biz vardık magazinin derin çukuru olarak.![]()
Haber Global'de 40 programında çalışıyor.Seyhan mı kaldı..
Şu an o bölüm yayınlanıyor çekimler gerçekten korkunç.Tekrarını izleyince iyice anladım yönetmen değişmiş çekim kalitesi çok kötü olmuş.![]()
Analizime sağlık.Şu an o bölüm yayınlanıyor çekimler gerçekten korkunç.Allah'tan fazla sürmeden eski haline dönmüştü.
![]()
Neyse ki senaryo ve oyunculukların kalitesi rezaleti kapatıyordu.Analizime sağlık.![]()
Atayım ama sen yine de diziden izle burada pek belli olmuyor.Hatırlamıyorum fotoğraf at fenalaşmadan.![]()
Takım elbise sevdan yüzünden öyle gelmiştir.Atayım ama sen yine de diziden izle burada pek belli olmuyor.Bir Demet Tiyatro izleye izleye Feriştah'a döndüm galiba.
![]()
O da var ama duruşu, tarzı falan da etkiledi.Takım elbise sevdan yüzünden öyle gelmiştir.Haha azdırıcı falan kullanmazdın o mu öğretti.
![]()
Birkaç gün içinde 3 sezonluk dizi israfına gerek olmadığını kanıtlayacak diğer kişinin de daha iyi halini göreceğiz.Caner'in bu dizideki hali daha iyiydi.![]()
Çok saçmaydı o karakter hemen yolladılar zaten.Yakında 3 sezonluk dizi israfına gerek olmadığını kanıtlayacak diğer kişinin de daha iyi halini göreceğiz.![]()
Ben pek hatırlamıyorum ama klasik aşk üçgeni karakteriydi işte.Çok saçmaydı o karakter hemen yolladılar zaten.![]()
Ben pek hatırlamıyorum ama klasik aşk üçgeni karakteriydi işte.FOX terörüne kurban gitmeden önce kariyerinin son kaliteli projelerinden birinde görmek güzeldi yine de.
![]()