Kağıt üzerinde çok zor maç olmuş gibi gözükse de çok bahtsızdık. Direkler gol olsa maç 4-1, 5-1 bitebilirdi. Tek bir ciddi pozisyon verdik o da gol oldu.
@Tolstoyevski @Sherlock totem ekibine rağmen Perotti sayesinde kazanmayı bildik. Totemler olmasa maç rahat 4-1'di.
Totem savaşları yine tek bir tarafın üstünlüğü ile devam ediyor...Konuyu açtım ve skora göre ya tamam ya devam derim dedim. Ölüp ölüp dirildim maçın kaç kaç olduğuna baktıkça.
İlerde Fener konularını açmaya cesaret edermiyim biraz tereddüt etmekteyim @Tolstoyevski @Sherlock
Kassak ne, kasmasak ne. Bu sezon Fenerbahçe çok güçlü, ne yapsak olmuyor.O avatar ne öyle? Boşuna totem kasmayın bırakın da bu sene biz şampiyon olalım.
Niye yokum? Ben saksı değilim.Totem savaşları yine tek bir tarafın üstünlüğü ile devam ediyor...
İnsanların takımlarında ne bekler var be... @Maskeli FedaiCaner'e ayrı bir parantez açmak lazım.
Üstünde sarı lacivert forma varken çok tehlikeli bir hal alıyor. O kadar maç izledim 50-55 arasındaki oyununu hiçbir sol bek görmedim. Abartısız şekilde 5 dakikada 3 tane al da at pası verdi.
Sizin bekler de fena değil yaİnsanların takımlarında ne bekler var be... @Maskeli Fedai
Hocam Caner i bende severim ama birazda pası düşünmesi gerekiyor.Top ona geldiğinde aklı orta açmaya gidiyor.Caner'e ayrı bir parantez açmak lazım.
Üstünde sarı lacivert forma varken çok tehlikeli bir hal alıyor. O kadar maç izledim 50-55 arasındaki oyununu hiçbir sol bek görmedim. Abartısız şekilde 5 dakikada 3 tane al da at pası verdi.
Hocam bizimkiler bek bile değil.Sizin bekler de fena değil ya
Ama işte bazen orta beklerken bi pas atıyor rakip takım neye uğradığını şaşırıyorHocam Caner i bende severim ama biraz da pası düşünmesi gerekiyor.Top ona geldiğinde aklı orta açmaya gidiyor.
Ben özellikle Saracchi'yi beğeniyorum hocamHocam bizimkiler bek bile değil.
Hocam hücumda iyi de savunması yok gibi bir şey, değişik değişik müdaheleler yapıyor rakibi durdurmak için.Ben özellikle Saracchi'yi beğeniyorum hocam
O feykleri daha sık yapması gerek.Ama işte bazen orta beklerken bi pas atıyor rakip takım neye uğradığını şaşırıyor
Zaten pası da ortaları gibi olsa ayrı bir seviye olur Türkiye'de kalmazdı
Hocam bizimkiler bek bile değil.
Bek diye ala ala uruguay'ın HAK ını almışlar. @xdragxxHocam hücumda iyi de savunması yok gibi bir şey, değişik değişik müdaheleler yapıyor rakibi durdurmak için.
Bunu Temmuzda mı ne yapmışım avatarlar da farklı malum, bir daha yapacak olursam kaçınılmaz olarak kaçamayız zaten savaştan sen de yerini alacağın için.Niye yokum? Ben saksı değilim.
Adamlar kendi işini mi yapsın? Yoksa Güney Amerika'lı Hak'la mı uğraşsın?
Hak kadar da değil yaAdamlar kendi işini mi yapsın? Yoksa Güney Amerika'lı Hak'la mı uğraşsın?
Hmm, problem değil.Söz konusu futbolsa,cevo ortağım ben her türlü varım. Hani kardeştik?Bunu Temmuzda mı ne yapmışım avatarlar da farklı malum, bir daha yapacak olursam kaçınılmaz olarak kaçamayız zaten savaştan sen de yerini alacağın için.