Anlı şanlı Fenerbahçe’miz şovunu yapacaktır sayın Fb’li dostum.Fener hayatta bu maçı kaybetmez mümkün değil. Skor tahiminim 0-5!!
Anlı şanlı Fenerbahçe’miz şovunu yapacaktır sayın Fb’li dostum.Fener hayatta bu maçı kaybetmez mümkün değil. Skor tahiminim 0-5!!
Kaybedersek ben konuyu açtım diye olur.@bazinga ’nın avatarlı totemi patlamaz, Fenerbahçe rahat kazanacaktır.
Ben okumu atacağım, siz rahat olun. @Maskeli FedaiOnlar daha önce yapılan taktikler ama ben ilk kez açıyorum yani ben mahvetmiş olacağım
Sakatlıktan yeni dönmüştü, muhtemelen tam anlamıyla iyileşmediği içindir.Thiam niye ortalarda yok bilen var mı?
O avatar ne öyle? Boşuna totem kasmayın bırakın da bu sene biz şampiyon olalım.Sakatlıktan yeni dönmüştü, muhtemelen tam anlamıyla iyileşmediği içindir.
Totem mi 😱 😱 Totem kiiim biz kiiim 😱 @SherlockO avatar ne öyle? Boşuna totem kasmayın bırakın da bu sene biz şampiyon olalım.
Benim yaptığım totemler irlandada midemi bozdu
Aziz Yıldırımla totem yapmak ne
Anlı şanlı Fenerbahçe’miz şovunu yapacaktır sayın Fb’li dostum.
Kaybedersek ben konuyu açtım diye olur.
Ya ilk ve son olacak, ya da arada açacağım
Fenerbahçe bu lige 6 gömlek fazla. Haksız rekabet var, adamlar gerçekten hem kadro hem futbol olarak çok eziciler. Eğer bu hafta GS ile oynasalardı 6 atarlardı.
Antalya çok ofansif bir kadroyla çıkmış, haliyle bugün FB gol şov yapacaktır. 4-5-6-7-8-9... ne varsa atacaklar.
Thiam niye ortalarda yok bilen var mı?
@Tolstoyevski şirazeyi kaydırmış.Benim yaptığım totemler irlandada midemi bozdu
Gittiğim yerler işe yaradı virüsten kapandı
Virüs totemimi bozdu Hakemlerde devreye girdi
Geçen yıl ben irlandadayken
Tolstoyevski totemine karşı mohikan ol uygulaması yükleyin@Tolstoyevski şirazeyi kaydırmış.
1 gol daha atalım 2-0 bitsinGole bak... biz iptal... (sigara.emoji)