Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 39,954
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
An itibariyle çayımı yudumluyorum.1 gol daha atalım 2-0 bitsin
An itibariyle çayımı yudumluyorum.1 gol daha atalım 2-0 bitsin
3-1 alıp 2 puan kapayım bariAn itibariyle çayımı yudumluyorum.
İşin şakası bir yana bu maçta Fener daha en az 3 gol daha atar, 4-1 olası. Rakip hem 10 kişi hem siz aşırı iyi futbol oynuyorsunuz hem yedek bol...3-1 alıp 2 puan kapayım bari
Moralimi bozdun.İşin şakası bir yana bu maçta Fener daha en az 3 gol daha atar, 4-1 olası. Rakip hem 10 kişi hem siz aşırı iyi futbol oynuyorsunuz hem yedek bol...
Golü atan ise eski GS'li Podolski.. Çay içişiyle meşhur. Tam çay yudumlarken golü attı.Moralimi bozdun.
O çayı görünce gol yediğimizi anladım
Bende çay demlemişim. İçsemmi bilemedimGolü atan ise eski GS'li Podolski.. Çay içişiyle meşhur. Tam çay yudumlarken golü attı.
İçme içersen kesin FB gol atar şimdi, çay nedense uğurlu geliyor içene..Bende çay demlemişim. İçsemmi bilemedim
Ev problemim çözülmüş, keyifler mis. İçmesem olmazİçme içersen kesin FB gol atar şimdi, çay nedense uğurlu geliyor içene..
Afiyet şeker olsun o halde, sıcacık ortam tam keyiflik. Maça etki etmez ama umarım...Ev problemim çözülmüş, keyifler mis. İçmesem olmaz
Buna cevap vermek için gol atmamızı bekledim.Afiyet şeker olsun o halde, sıcacık ortam tam keyiflik. Maça etki etmez ama umarım...
Benim gibi şekersiz mi içiyorsun yoksa şekerli mi bu arada hazır laf açılmışken sorayım dedim.
birde kırmızı gördük hakeme kazara çarptı herkes hakeme çarpıyor Atiba belhandaKeşke 1 gol daha atabilseydik
Konuyu açtım ve skora göre ya tamam ya devam derim dedim. Ölüp ölüp dirildim maçın kaç kaç olduğuna baktıkça.Kağıt üzerinde çok zor maç olmuş gibi gözükse de çok bahtsızdık. Direkler gol olsa maç 4-1, 5-1 bitebilirdi. Tek bir ciddi pozisyon verdik o da gol oldu.
@Tolstoyevski @Sherlock totem ekibine rağmen Perotti sayesinde kazanmayı bildik. Totemler olmasa maç rahat 4-1'di.
o normal @Dosi benimde açtığım maç var onda tam yeniyorduk maç uzadı son dakikadalar kaybetti philip cocu zamanında @DosiKonuyu açtım ve skora göre ya tamam ya devam derim dedim. Ölüp ölüp dirildim skora baktıkça.
İlerde Fener konularını açmaya cesaret edermiyim biraz tereddüt etmekteyim @Tolstoyevski @Sherlock