Annenin Sırrıdır Çocuk - Tanıtım Fragmanı | Yeni Dizi - TV8

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,469
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
dru3hsy.

TV8'in merakla beklenen yeni dizisi 'Annenin Sırrıdır Çocuk'un tanıtım fragmanı yayınlandı.

Yapımcılığını NTC Medya'nın, yönetmenliğini Müge Uğurlar'ın üstlendiği, senaryosunu Makbule Kosif'in kaleme aldığı dizinin başrollerini; İrem Helvacıoğlu, Engin Öztürk, Selin Yeninci ile Olgun Toker paylaşıyor.

Üstünü örtmeye çalıştıkları geçmişiyle yüzleşen iki anne adayının etkileyici hikayesini konu alan dizinin çekimleri devam ediyor.

Annenin Sırrıdır Çocuk, yakında TV8'de!

• Harika
Reactions: Angelica
Tutmayacağı belli şimdiden final senaryosunu yazsınlar :A

İzlerken baygınlık geçirdim, kasvet yumağı.

Kırmızı Oda gibi anlamlı ve kaliteli bir dizinin TV8'de ne işi vardı ki zaten. Neyse ki bu yanlış derhal düzeltildi de 7/24 Survivor izleyen TV8 kitlesi hak ettiği seviyede bir işe kavuşuyor. :A Bence hiç boşa PT'de yer kaplamasın zira bu haliyle gündüz kuşağında da hiç sırıtmaz :A

Defne’nin, (İrem Helvacıoğlu) doğum yaptığı hastanede bebeğinin kaybolması sonrası yaşadığı büyük acı ekrana gelirken, Meryem’in (Selin Yeninci) bebeği neden çaldığı ise merak konusu oldu. İki kadının geçmişteki arkadaşlığından başlayan hikayenin sonrasında neler yaşanacak?
FNeP-fNWYAQAg_Y

• Harika
Reactions: Angelica
Tanıtıma bayıldım İrem yine oyunculuğunu konuşturacak heyecanla bekliyorum

Engin Öztürk için mutlaka göz atacağım bir dizi, keşke tanıtımda onu da görseydik. Bu arada Selin Yeninci'yi de ilk kez izleyeceğim ama fena durmuyor. :A Yayın tarihi de Survivor'ın birleşme partisinde açıklanır diye düşünüyorum.

Tanıtım oldukça ilgi çekici görünüyor, Selin Yeninci'nin hemen başrolde yer almasına çok sevindim. Çukurova'da çok başarılıydı, zaten önünün açık olacağı belliydi. Biraz ağır drama benziyor, ben izlemem ama ilgi çekebilir. Bekliyoruz bakalım...

Engin Öztürk'ün ekranlarda donuk bir şekilde durduğunu düşünüyorum. Bilerek öyle yaptığını sanmıyorum ama izlediğimde her seferinde bana öyle görünüyor. (Sonradan girdiği diziler dahil.)