Meryoş ve göbüşü.. göbüşü atsaymış keşke beyaz showdayken de belliydi. Yoksa murattan da mı hamile abowwwmuhteşem çıkmış meryoşum )
Meryoş ve göbüşü.. göbüşü atsaymış keşke beyaz showdayken de belliydi. Yoksa murattan da mı hamile abowwwmuhteşem çıkmış meryoşum )
Sözde bir de Meryem hayranısın. Dizisini gece 2'ye kadar izlersin, ama filme gelince tıs. 1-2 gün içinde izlemezsen seni silerim.@destere beklediğin görüntü berlinden @Aserat berlinale de ödül veriliyor mu? @Forumdash @Çiğdem- @denizz19 @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Jonsnow @sokak sanati
ıyyyy hiçbir çekicilik yok@destere beklediğin görüntü berlinden @Aserat berlinale de ödül veriliyor mu? @Forumdash @Çiğdem- @denizz19 @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Jonsnow @sokak sanati
kız zaten seni çekmesi için lezbiyen olman lazımıyyyy hiçbir çekicilik yok
Çok güzel olmuş. Gold Film ile birlikte en sevdiğim yapımcı BKM'dir.ay resmen yabancılara bizden daha iyi afiş yapmış BKM .ss @destere @Çiğdem- @sokak sanati @mrt-06 @Harunnn60 @Aserat @cookies @vadikızı @Forumdash Ekli dosyayı görüntüle 49478
Hala izlemediğin için seni bu konudan kovuyorum, hadi kış kış.ay resmen yabancılara bizden daha iyi afiş yapmış BKM .ss @destere @Çiğdem- @sokak sanati @mrt-06 @Harunnn60 @Aserat @cookies @vadikızı @Forumdash Ekli dosyayı görüntüle 49478
ay resmen yabancılara bizden daha iyi afiş yapmış BKM .ss @destere @Çiğdem- @sokak sanati @mrt-06 @Harunnn60 @Aserat @cookies @vadikızı @Forumdash Ekli dosyayı görüntüle 49478
en çok onun performansı beğenilmiş ama totoşbitli rüstem bu afiştede tecavüzcü coşkuna benzetilmiş adamın tipi ofsayt
sen kimsin bre mel'un 3 my oyuncusunun başrol olduğu filmin konusundan bizi kovuyorsun kelleni alırız senin kelleniHala izlemediğin için seni bu konudan kovuyorum, hadi kış kış.
Sen bile izledin, Meryem hayranı @xemrexxx hala izlemedi.Tam yorum: http://izleryazar.com/annemin-yarasi-2016/
Bu yıl izlediğim en iyi yerli filmdi. (Gerçi 4 tane falan izledim ama olsun. )
Filmi baya sevdim. Hem merak unsuru vardı, hem de duygusaldı.
Oyunculukları da beğendim. Özellikle Ozan Güven döktürmüş. Bora Akkaş çok iyiydi, Meryem Uzerli'nin karakteri çok sevilesiydi. Okan Yalabık gözleri doldurdu. Belçim Bilgin daha parlayabilirmiş, sağlık olsun.
8/10
Yok artık, nasıl izlememiş o.
Vizyona girdiği dönemde bombalı saldırılar olunca korkmuştu ama internete düşünce bile izlemedi sanırım. Bu yüzden gelsin de neyi kaçırdığını tekrar görsün.Yok artık, nasıl izlememiş o.
kuru iftira son sahnedeki gibi önce aserat intihar etsin sonra ozan emiYok artık, nasıl izlememiş o.
İzlediysen yorum yap.kuru iftira son sahnedeki gibi önce aserat intihar etsin sonra ozan emi