Akasya Durağı tabii kide.. Devamlı aynı konuları işliyor. Türkün Uzayla İmtihanına da bi kaç bölüm baktım fakat dizinin konusu her ne kadar saçmada olsa güldürebiliyor. En azından Akasya Durağı gibi sıkmıyor. Kanal D dizilerini özenle seçiyor diyorsun da pek özenle seçtiğini sanmıyorum. Konuları hep aynı tür dizileri yayınlıyo. Neden? Bu tür konular rating getiriyor diye. Yaprak dökümü gitti Öbgzk geldi. Aşk-ı Memnu gitti. Bir versiyon değişiği Fatmagül geldi. Arka Sokaklar Akasya durağı gibi diziler hiç gitmedi ki yenisi gelsin.Bunun Kanal Dcilikle alakası yok dizikolik. Objektiv değilsiniz ne yazık ki. AFK Showda diye onu savunuyorsun. Eminim bütün Vadiciler de Showu savunur kreys gibi. Lordly çok haklı. Kanal D bütün dizilerini özenle seçiyor. Ama Show ne olsa yayınlıyor. Elinizi vicdanınıza koyun ve söyleyin. Hangisi daha kalitesiz Akasya Durağı mı Türken Uzayla İmtihanı mı?
Akasya Durağı tabii kide.. Devamlı aynı konuları işliyor. Türkün Uzayla İmtihanına da bi kaç bölüm baktım fakat dizinin konusu her ne kadar saçmada olsa güldürebiliyor. En azından Akasya Durağı gibi sıkmıyor. Kanal D dizilerini özenle seçiyor diyorsun da pek özenle seçtiğini sanmıyorum. Konuları hep aynı tür dizileri yayınlıyo. Neden? Bu tür konular rating getiriyor diye. Yaprak dökümü gitti Öbgzk geldi. Aşk-ı Memnu gitti. Bir versiyon değişiği Fatmagül geldi. Arka Sokaklar Akasya durağı gibi diziler hiç gitmedi ki yenisi gelsin.
Allah aşkına Yaprak Dökümü ile ÖBGZK ve ya Aşkı Memnu ile Fatmagülün benzerliği var mı? Varsa lütfen biri çıkp söylesin. Kanal D en farklı konuları işleyen tek kanal. Asıl Gün Akşam Oldu Yaprak Dökümünün çakmasıydı. Sensiz olmaz klasik Ömre Bedel dizisiydi. Türkün Uzayla İmtihanı Prenses Perfinya. Başka sayayım mı?Akasya Durağı tabii kide.. Devamlı aynı konuları işliyor. Türkün Uzayla İmtihanına da bi kaç bölüm baktım fakat dizinin konusu her ne kadar saçmada olsa güldürebiliyor. En azından Akasya Durağı gibi sıkmıyor. Kanal D dizilerini özenle seçiyor diyorsun da pek özenle seçtiğini sanmıyorum. Konuları hep aynı tür dizileri yayınlıyo. Neden? Bu tür konular rating getiriyor diye. Yaprak dökümü gitti Öbgzk geldi. Aşk-ı Memnu gitti. Bir versiyon değişiği Fatmagül geldi. Arka Sokaklar Akasya durağı gibi diziler hiç gitmedi ki yenisi gelsin.
Aynen Yaprak Dökümünde ailesini bir arada tutmaya çalışan bir babanın hikayesi anlatılıyor, ÖBGZK de ailesini sokağa atmış babanın öyküsü anlatyor. Kesinlikle bir-birine zıt konular. Asıl Gün Akşam Oldu Yaprak Dökümünün çakması
Ask-i Memnu'yla Fatmagül'ün Suçu Ne'yi bir mi tutuyorsun? Çok yanlis. Ask-i Memnu'da bir yasak ask anlatiliyordu, Fatmagül'ün Suçu Ne dizisinde ise tecavüze ugramis bir kadinin hayatta kalma mücadelesi anlatiliyordu. Ikisi çok farkli seyler.
Öbgzk ve yaprak dökümü klasik aile dramaları ve konuları en klişe konular. Fatmagül ve Aşk-ı Memnu da sevişmeli tarzlı diziler. Tek farkı biri isteyerek biri istemeyerek olan.Allah aşkına Yaprak Dökümü ile ÖBGZK ve ya Aşkı Memnu ile Fatmagülün benzerliği var mı? Varsa lütfen biri çıkp söylesin. Kanal D en farklı konuları işleyen tek kanal. Asıl Gün Akşam Oldu Yaprak Dökümünün çakmasıydı. Sensiz olmaz klasik Ömre Bedel dizisiydi. Türkün Uzayla İmtihanı Prenses Perfinya. Başka sayayım mı?
Sen neden tartışmaya giriyorsun?
Ask-i Memnu'yla Fatmagül'ün Suçu Ne'yi bir mi tutuyorsun? Çok yanlis. Ask-i Memnu'da bir yasak ask anlatiliyordu, Fatmagül'ün Suçu Ne dizisinde ise tecavüze ugramis bir kadinin hayatta kalma mücadelesi anlatiliyordu. Ikisi çok farkli seyler.
Kanal Dnin başarısı tartışmasız. Eğer klişe olsaydı 30 reyting almazdı. ÖBGZKye benzeyen tek bir dizi söyle ve ya Aşkı Memnu ve Fatmagüle. Çok objektivsin. Sensiz Olmaz, Gün Akşam Oldu, MUCK, TUİ dizisine klişe demiyorsun da reyting rekorları kıran dizilere klişe diyorsun.Öbgzk ve yaprak dökümü klasik aile dramaları ve konuları en klişe konular. Fatmagül ve Aşk-ı Memnu da sevişmeli tarzlı diziler. Tek farkı biri isteyerek biri istemeyerek olan.
- - - Ekleme - - -
Öbgzk ve yaprak dökümü klasik aile dramaları ve konuları en klişe konular. Fatmagül ve Aşk-ı Memnu da sevişmeli tarzlı diziler. Tek farkı biri isteyerek biri istemeyerek olan.
- - - Ekleme - - -
Ya benim anlamadığım şey sen neden araya giriyorsun? Tabii çok sevdiğin dizi olan Fatmagül olduğu için onu savunman şart dimi. Bir de tartışmayı çok seven ya da kendini yükseltmen gereken konularda anında damlaman.
Pardon? Fatmagül ve Ask-i Memnu böyle diziler degil. Ask-i Memnu'da o tip sahnelerin yer almasi konunun böyle olmasi. Adini Feriha Koydum'da yok mu? Gün Aksam Oldu'da yokmuydu? Eve Düsen Yildirim'da yok mu? Her drama dizisinde bu tip sahneler yer alir her ne kadar hos olmasa bence.
Revan'in da dedigi gibi Yaprak Dökümü ve ÖBGZ'yi karsilastirmak yanlis.
Gün Aksam Oldu'nun tutmama sebebi, Yaprak Dökümü'ne olan birebir benzerlik. Izleyici Yaprak Dökümü faktörünü yani Ali Riza karakterini unutamadi.
Ya benim anlamadığım şey sen neden araya giriyorsun? Tabii çok sevdiğin dizi olan Fatmagül olduğu için onu savunman şart dimi. Bir de tartışmayı çok seven ya da kendini yükseltmen gereken konularda anında damlaman.
Kanal Dnin başarısı tartışmasız. Eğer klişe olsaydı 30 reyting almazdı. ÖBGZKye benzeyen tek bir dizi söyle ve ya Aşkı Memnu ve Fatmagüle. Çok objektivsin. Sensiz Olmaz, Gün Akşam Oldu, MUCK, TUİ dizisine klişe demiyorsun da reyting rekorları kıran dizilere klişe diyorsun.
Lütfen aradaki benzerliğe bir bakın
Sensiz Olmaz- Ömre Bedel
Gün Akşam Oldu- Yaprak Dökümü
MUCK- Glee
Türkün Uzayla İmtihanı- Prenses Perfinya
Pis Yedili- Selena (Sihirsiz örneği)
Ben isbat ettim benzerlik bulsan sen de isbat et
Haksızsın ve üste çıkmaya çalışıyorsun. Klişe dediğin konulu dizilere benzer dizileri say lütfen. Furkana yüklenmekle aradan çıkamazsın. Kanal D transfer etmemiş bir kanal. Bir tek Vadiydi o da eskiden 6-7 bölüm yayınlanmıştı.Ya benim anlamadığım şey sen neden araya giriyorsun? Tabii çok sevdiğin dizi olan Fatmagül olduğu için onu savunman şart dimi. Bir de tartışmayı çok seven ya da kendini yükseltmen gereken konularda anında damlaman.
Doğruyu yanlışı senden öğrenecek değilim. Hele ki sen hiç öğretecek biri değilsin.
Fatmagül'ü sevmemle bir alakasi yok, burada birbirine hiç benzemeyen dizilerin karsilastirilmasi yapiliyor, bu son derecede yanlis.
O zaman şu karşılaştırmayıda yapalım
Umutsuz Ev Kadınları - Desperate Housewives
Küçük Sırlar - Gossip Gırl
Kuzey Güney - Dövüş Kulübü
Fatmagülün Suçu Ne? - Fatmagülün Suçu Ne?
Hanımın Çiftliği Hanımın Çiftliği
Ya RevaNla olan konuşmama ne karışıyosun sen? Ne hakla? Yada bu cesareti kimden alıyosun?
Umutsuz Ev Kadinlari Desperate Housewives'tan esinlenmis olabilir fakat Umutsuz Ev Kadinlari Türkiye imkanlari, Türk kültürüne yapilmis olan bir dizi. Aynisi da Küçük Sirlar için geçeleri. Kuzey Güney'de artik dövüs sahneleri yer almiyor.
1. Umutsuz Ev Kadınları uyarlamaO zaman şu karşılaştırmayıda yapalım
Umutsuz Ev Kadınları - Desperate Housewives
Küçük Sırlar - Gossip Gırl
Kuzey Güney - Dövüş Kulübü
Fatmagülün Suçu Ne? - Fatmagülün Suçu Ne?
Hanımın Çiftliği Hanımın Çiftliği
Sondaki iki dizinin birinin filmi birininde trt1de dizisi vardı. Tabii sen azerisin. Bunları bilmemen normal.1. Umutsuz Ev Kadınları uyarlama
2. Küçük Sırların Gossip Girl ile alakası yok. Gossip Girl dizisinden izin alınmıştı ama izin verilmediği için Küçük Sırlar tamamile farklı konulu çekilmişti. İki dizide benzer olan tek bir şey söyle. Eğer Küçük Sırlar çakma olsaydı okulda bir tane dedikoducukız olurdu ve haberleri yayardı, Ayşegülle Su arkadaş olurdu, Meriç Aliyle beraber olurdu, Ayşegül Demirle sevgili olurdu. Su evli adamla birlikte olurdu. Daha neler neler
3. Kuzey Güneyin Dövüş kulübü ilü alakası yok. Boşuna sayma. Varsa söyle
4. Sondaki 2 diziyi laf kalabalığı olsun diye mi yazdın?
Bravo Furkan. Objektiv yorum dediğim böyle olurBen karismiyorum, dogru olanlari söylüyorum.
Dizi kolik sen galiba Çok Feriha izliyorsunYa RevaNla olan konuşmama ne karışıyosun sen? Ne hakla? Yada bu cesareti kimden alıyosun?