Annem Uyurken | Yeni Dizi | Kanal D

Ben karismiyorum, dogru olanlari söylüyorum.
Ay söyleyeceğini söyle söyle sonrada ben doğruları söylüyorum de. Sen sana göre zaten herşeyi doğru söylüyosun.

- - - Ekleme - - -

Bravo Furkan. Objektiv yorum dediğim böyle olur

- - - Ekleme - - -

Dizi kolik sen galiba Çok Feriha izliyorsun :F
Galiba kendini tek başına savunamıyosun RevaN. Arkana Fks14 gibi bi avukat almışsın. Ama dikkat etde yarın bi gün seni arkandan vurup kaçmasın. Sonra sen zorda kalırsın :d

Bir reyting bölümünde yer alan bir konuyu kisilestirmek ne kadar dogru tartisilir tabii.

Bende Adini Feriha Koydum ve Eve Düsen Yildirim'i izliyorum ve seviyorum, fakat her drama dizide açik/öpüsme sahneleri yer aliyor

Sondaki iki dizinin birinin filmi birininde trt1de dizisi vardı. Tabii sen azerisin. Bunları bilmemen normal.
Neyse ben isbatlarımı yaptım sen de yapsan sevinirim. Adını Feriha Koydumu severek izliyorum ama o da Yeşil Kiraz uyarlaması. Eve Düşen Yıldırım da uyarlama. Ona kalmış olsa Medyapımın çok dizisi uyarlama. Ben uyarlama dizileri söylemedim sana. Show Tv`nin dizileri bire-bir Kanal Dnin dizilerin çakması. Yabancıları saysam zaten Acunun her programı çakma :F

- - - Ekleme - - -

Ay söyleyeceğini söyle söyle sonrada ben doğruları söylüyorum de. Sen sana göre zaten herşeyi doğru söylüyosun.

- - - Ekleme - - -

Galiba kendini tek başına savunamıyosun RevaN. Arkana Fks14 gibi bi avukat almışsın. Ama dikkat etde yarın bi gün seni arkandan vurup kaçmasın. Sonra sen zorda kalırsın :d
Furkan benim avukatım değil. Sadece doğru ve objektiv yorumları yapan arkadaşım. Lordlynin söylediği gibi meyve veren ağac taşlanır. Siz de Kanal D`yi taşlıyorsunuz. Ben kendimi değil objektiv yorumlarımı yeterince savundum. Asıl senin savunmaya ihtiyacın var

Neyse ben isbatlarımı yaptım sen de yapsan sevinirim. Adını Feriha Koydumu severek izliyorum ama o da Yeşil Kiraz uyarlaması. Eve Düşen Yıldırım da uyarlama. Ona kalmış olsa Medyapımın çok dizisi uyarlama. Ben uyarlama dizileri söylemedim sana. Show Tv`nin dizileri bire-bir Kanal Dnin dizilerin çakması. Yabancıları saysam zaten Acunun her programı çakma :F

- - - Ekleme - - -

Furkan benim avukatım değil. Sadece doğru ve objektiv yorumları yapan arkadaşım. Lordlynin söylediği gibi meyve veren ağac taşlanır. Siz de Kanal D`yi taşlıyorsunuz
Sen bana MUCK - Glee yazdın. O da bi uyarlamaydı fakat aynı senin küçük sırlar yorumun gibi Muckunda glee ile bi alakası yoktu. Akasya Durağıda zaten çiçek taksiden uyarlama. Yani Kanal Dnin herşeyi bi yerden uyarlama. Kuzey Güneyde Dövüş Kulübünden uyarlama. Bunu biçok yerde söylediler. Zaten her dizinin mutlaka ilham aldığı bi kaynak vardır. Ama sen çok yanlış konuşuyorsun ve diyorsunki kanal d nin aldığı diziler hiç birbirine benzemiyo. Hep özenle seçiyo filan.

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Furkan benim avukatım değil. Sadece doğru ve objektiv yorumları yapan arkadaşım. Lordlynin söylediği gibi meyve veren ağac taşlanır. Siz de Kanal D`yi taşlıyorsunuz. Ben kendimi değil objektiv yorumlarımı yeterince savundum. Asıl senin savunmaya ihtiyacın var
Ona bakarsan Kazanmak için 1 dakika da çakma. Evim Şahanede..

Sen bana MUCK - Glee yazdın. O da bi uyarlamaydı fakat aynı senin küçük sırlar yorumun gibi Muckunda glee ile bi alakası yoktu. Akasya Durağıda zaten çiçek taksiden uyarlama. Yani Kanal Dnin herşeyi bi yerden uyarlama. Kuzey Güneyde Dövüş Kulübünden uyarlama. Bunu biçok yerde söylediler. Zaten her dizinin mutlaka ilham aldığı bi kaynak vardır. Ama sen çok yanlış konuşuyorsun ve diyorsunki kanal d nin aldığı diziler hiç birbirine benzemiyo. Hep özenle seçiyo filan.

- - - Ekleme - - -

Ona bakarsan Kazanmak için 1 dakika da çakma. Evim Şahanede..
Akasya Durağını da Erler Film çekti Çiçek Taksini de bu uyarlama değil. Ama Kuzey Güneyin Dövüş Kulübü ile alakası yok. Neyse zaten hiç bir şeyi kabul etmeyeceksin. Neden tartışıyoruz ki Kanal D şu an en çok izlenen kanal değil mi? Tartışmanın bir alemi yok. Hep de öyle kalacak. Evet haklıyım Kanal Dnin dizileri özenle seçiliyor yoksa hepsi tumazdı

Akasya Durağını da Erler Film çekti Çiçek Taksini de bu uyarlama değil. Ama Kuzey Güneyin Dövüş Kulübü ile alakası yok. Neyse zaten hiç bir şeyi kabul etmeyeceksin. Neden tartışıyoruz ki Kanal D şu an en çok izlenen kanal değil mi? Tartışmanın bir alemi yok. Hep de öyle kalacak.
Ne o? Fks14ün gittiğini görünce savunmasız kaldın diye mi korktun?

Ne o? Fks14ün gittiğini görünce savunmasız kaldın diye mi korktun?
Bn korktum mu dedim dizi kolik. Ya lütfen konuyu saptırma ceavp veremeyince hemen Furkana yazıyorsun. Galiba senin nutkun tutuldu yorumum karşısında. Allah Aşkına bu forumda biri yok mu Kanal D`nin daha fazla izlenen ve kaliteli kanal olduğunu anlata bilen. Ya ben anlatamıyorum ya da anlamamazlıktan geliyorlar

- - - Ekleme - - -

cicek taksi aynisi akasya duragi
Aynı çünki yapımcılarına kadar hepsi aynı

Bn korktum mu dedim dizi kolik. Ya lütfen konuyu saptırma ceavp veremeyince hemen Furkana yazıyorsun. Galiba senin nutkun tutuldu yorumum karşısında. Allah Aşkına bu forumda biri yok mu Kanal D`nin daha fazla izlenen ve kaliteli kanal olduğunu anlata bilen. Ya ben anlatamıyorum ya da anlamamazlıktan geliyorlar

- - - Ekleme - - -

Aynı çünki yapımcılarına kadar hepsi aynı

cakma :)))

- - - Ekleme - - -

show daha iyi

Ne o tüm mesajları silmişler. Hem haksız yere ceza ver Fks14 hemde mesajları sil. Ne o? Onuruna yediremedin herhalde kötülenmeyi.

Kesinlikle tutar. Kanal D`nin diğer kanallardan farklı kılan özelliği var. Kanal D de bir-birine benzeyen dizi yok. Her biri farklı hayat hikayelerini anlatıyor. Kendilerini tekrar etmiyor. Kanal D dizileri klasik hikayeli olmuyor. Yepyeni konuları olan dizileri satın alıyor

kanal d dizileri birbirinin kopyası kendin inanıyon mu bu söylediğine :D farklıymış :d

Yeni bir dizinin başlayacağı haberi olan bir konuda neden böyle uzayan ve diziyle alakasız bir sürü yorum yapılıyor mantıklı bir açıklama bulamıyorum kendime!

Konusu güzel bence halkımız bu tarz dizileri izliyor o yüzden şimdiden tutar gibi görünüyor :)

Farklı bir hikayesi var. Büşra Pekin ve Hümeyra zaten başarılı isimler. Fakat dizinin yaz dizisi olarak kalmaması isteniyorsa daha geniş bir kadro oluşturulması şart. :)