Annem Uyurken | Yeni Dizi | Kanal D

dizi kolik katiliyorum genelde show istese kanald yayın akısının üstüne çıkar

- - - Ekleme - - -

Sende RevaN gibi Star TV diye tutturmuşsun. O değil internet sitesiyle kanalın ne alakası var. Sen ne yapacaksın internet sitesini acaba çok merak ediyorum. Durduk yere bu konuyu açtığına göre :d

showu övüyorum ben :) sadece sitesi yakısmıyor adam akıllı bir resmi sitesi yok

Sen izlemiyor ola bilirsin. Haklısın sen Perşembeleri medya şişirmesi olan Suskunları izliyorsun. Ama Fatmagül kadar kaliteli diziye 18 bile az. Denekleri değiştirdiler yine zirveden inmedi dizi. Siz daha ne bekliyorsunuz? Bundan daha iyi kanıt mı olur. Zirveden inseydi sizin deiğinizdi. Wipe Out 1-2 reyting alıyordu, Canlı Para bir az sonra çöktü. adı Canlı Paraydı ama cansız yayınlanıyordu. Dans Eder Misin başladı ve çöktü

- - - Ekleme - - -

AFK güzel bir dizi ama kaliteli olduğu için tekrarı yok. Yazın 20.00de tekrarlarını yayınladı Show Tv 1 reyting aldı. Sen de bunu anlamıyorsun. Dram dizilerinin tekrarları hiç bir zaman izlenmez. Akasya Durağının yeni bölüm reytingi az ola bilir ama tekrarını ÖBGZK bile geçemez
Bi kere Perşembe günleri zirveyi kesinlikle hakeden bi dizi varsa o da Suskunlardır. Medya şişirmesi dediğin dizi TT olabiliyor. Ben kanal Dnin bi dizisinin bile TT olduğunu görmedim. Perşembe günleri Kurtlar Vadisi Pusu bile alsa zirveyi yemin ediyorum Fatmagülün aldığı kadar üzülmezdim.

dizi kolik katiliyorum genelde show istese kanald yayın akısının üstüne çıkar

- - - Ekleme - - -

showu övüyorum ben :) sadece sitesi yakısmıyor adam akıllı bir resmi sitesi yok
Çıksın da görelim. Ben Show Tvnin kalitesiz işlerini ayıyorum: Pis Yedili, Türkün Uzayla İmtihanı, Hayata Gülümse
Kanal D`nin kalitesiz işi sadece: Akasya Durağı

Bi kere Perşembe günleri zirveyi kesinlikle hakeden bi dizi varsa o da Suskunlardır. Medya şişirmesi dediğin dizi TT olabiliyor. Ben kanal Dnin bi dizisinin bile TT olduğunu görmedim. Perşembe günleri Kurtlar Vadisi Pusu bile alsa zirveyi yemin ediyorum Fatmagülün aldığı kadar üzülmezdim.
Bir tek Yalan Dünya TTsi bile Suskunları ömür boyu susturur

Çıksın da görelim. Ben Show Tvnin kalitesiz işlerini ayıyorum: Pis Yedili, Türkün Uzayla İmtihanı, Hayata Gülümse

pis yedilinin kalitesiz oldugunu nerden çıkardın :)

hayata gülümse reyting için yapilmis 10 dakka survivor bittiginde reklamsız yayinlanio bazi dizilerden fazla izleniyor bu show yayin politikasi çok kötü ama öle

a.f.k ve eve düsen yıldırım tkr verse show kanald isi biter

- - - Ekleme - - -

suskunlar tagsz trends topic oluo yalan dünya tagli :)

Kanal Dnin her işi kalitesiz. En başta Fatoşgül sonra Akasya Durağı sonra Arka Sokaklar sonra Kanıt ve son olarakta Sultan..Tabii sen çok seviyosun ya kanalı. Kötü yanlarını görmezden geliyosun.

- - - Ekleme - - -

Yalan Dünya kaç kere TT oldu? Suskunların her bölümü TT olurken Yalan Dünya suskun kalıyor. Avrupa Yakasının çakması diziyi bana savunma.

Show'u mu tartışıyosunuz ya.

Daha az para harcamak uğruna kalitesiz işlerle uğraşan bir kanal. Eski çizgisinden çok uzak...

en azından akasya duragi gibi 6 yıl arka arkaya tkr yayinlamiyorlar :))))))

İzleniyor ki yayınlıyorlar. Tekrarları 2 reyting alıyor. Yeni bölümü o çok beğenilen İffet'i geçiyor.

Hafta 3-4 gün Acun yayınlamaktan iyi olduğu kesin.:)

Son düzenleme:
Kesinlikle tutar. Kanal D`nin diğer kanallardan farklı kılan özelliği var. Kanal D de bir-birine benzeyen dizi yok. Her biri farklı hayat hikayelerini anlatıyor. Kendilerini tekrar etmiyor. Kanal D dizileri klasik hikayeli olmuyor. Yepyeni konuları olan dizileri satın alıyor
bu yorumuna ek katilamayacgim

- - - Ekleme - - -

Kanal Dnin her işi kalitesiz. En başta Fatoşgül sonra Akasya Durağı sonra Arka Sokaklar sonra Kanıt ve son olarakta Sultan..Tabii sen çok seviyosun ya kanalı. Kötü yanlarını görmezden geliyosun.

- - - Ekleme - - -

Yalan Dünya kaç kere TT oldu? Suskunların her bölümü TT olurken Yalan Dünya suskun kalıyor. Avrupa Yakasının çakması diziyi bana savunma.
:ok::U

Show'u mu tartışıyosunuz ya.

Daha az para harcamak uğruna kalitesiz işlerle uğraşan bir kanal. Eski çizgisinden çok uzak...
Bravo Lordly çok güzle bir yorum yaptın

- - - Ekleme - - -

@dizi kolik senin çakma dediğin diziyi başkası çekmedi. Yine Gülse Birselin dizisi. Bunun neresi çakma. Başkası tarafıdan yayınlanan bir dizi çakma olur
@kreys AFK tekrarları geçen sene 1 reyting aldı. En sevdiğim dizilerdendir AFK ama objektiv olmak gerekirse Akasya Durağının tekrarları daha fazla izleniyor

İzleniyor ki yayınlıyorlar. Tekrarları 2 reyting alıyor. Yeni bölümü o çok beğenilen İffet'i geçiyor.

Hafta 3-4 gün Acun yayınlamaktan iyi olduğu kesin.:)

kanald savunma bana arka ifet 2 düstü die hemen iki 8 9 o dizinin reytingi sbt deneklerinde böle agb en düsük 5.96 almıstı her neyse

akasya duraginin sonunu getirecekler bak görürsün arka sokaklarında ...

Kanal D ve Show'u yanyana getirdiniz ya helal valla.

Kanal D gibi özenle hazırlanmış dizileri yayınlayan kanal var mı?

Fatmagül'e çamur atmışsınız bir de. Tamam, Fatmagül sıkıcı, bayık ama kalitesiz olduğu söylenemez.:)

Kanal D her programını dikkatle seçiyor ve reytingleriyle de karşılığını alıyor zaten. Bundan dolayı yıllardır 1. kanal.:)

Bravo Lordly çok güzle bir yorum yaptın

- - - Ekleme - - -

@dizi kolik senin çakma dediğin diziyi başkası çekmedi. Yine Gülse Birselin dizisi. Bunun neresi çakma. Başkası tarafıdan yayınlanan bir dizi çakma olur
@kreys AFK tekrarları geçen sene 1 reyting aldı. En sevdiğim dizilerdendir AFK ama objektiv olmak gerekirse Akasya Durağının tekrarları daha fazla izleniyor
Konuları aynı diziler sonuç olarak. Hal böyle olunca çakma oluyor her ne kadar Gülse Birselde yapsa ikisini.

Fatmagül'e çamur atmışsınız bir de. Tamam, Fatmagül sıkıcı, bayık ama kalitesiz olduğu söylenemez.:)

Kanal D her programını dikkatle seçiyor ve reytingleriyle de karşılığını alıyor zaten. Bundan dolayı yıllardır 1. kanal.:)

parasal bakımından show kanald döver :)

not: Meyve veren ağaç taşlanır. Gerçekten hayatın her alanında bu böyleymiş bunu anladım.:)

@Lordly Tamam anladık sende Dcisin.

@Lordly Tamam anladık sende Dcisin.

Ben asla takım tutar gibi kanal tutmam. Bu hiçbir zaman yapmadım da yapmayacağım da. Bir kanalın fanatiği olmam çünkü elime bir şey geçmez.:)

Kimin hangi kanalın fanatiği olduğu apaçık ortada zaten.:)

Ben her zamanın doğrunun yanındayım ve Kanal D'nin kaliteli kanal olduğunu yadsıyamaz.

(Ben yeri geldiğinde Muhteşem'i de savundum yeri geldiğinde Vadi'yi de. Ayrıca Survivor'ı takip edip açık açık övüyorum.)

Asla Kanal fanatikliği yapmak gibi saçma ve gereksiz işlerle uğraşmam.:)

Bunun Kanal Dcilikle alakası yok dizikolik. Objektiv değilsiniz ne yazık ki. AFK Showda diye onu savunuyorsun. Eminim bütün Vadiciler de Showu savunur kreys gibi. Lordly çok haklı. Kanal D bütün dizilerini özenle seçiyor. Ama Show ne olsa yayınlıyor. Elinizi vicdanınıza koyun ve söyleyin. Hangisi daha kalitesiz Akasya Durağı mı Türken Uzayla İmtihanı mı?