Annem Ankara Dizisinde Ayrılık!

Bully

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
56,427
Puanı
1,060
Kanal D ekranlarında yayınlanan, yapımcılığını BKM'nin, yönetmenliğini Faruk Teber'in, senaristliğini Barış Angigün'ün üstlendiği, başrollerini Bergüzar Korel, Mehmet Günsür, Özgürcan Çevik, Gökçe Eyüboğlu, Sevinç Erbulak, Güler Ökten,Yıldıray Şahinler, Fatma Toptaş, Durukan Çelikkaya ve Ezgi Gör gibi isimlerin paylaştığı Annem Ankara dizisinde ayrılık yaşandı.

Bergüzar Korel'in canlandırdığı Zuhal karakterinin annesi Naciye rolünü oynayan Güler Ökten, karakterinin rahatsızlanarak vefat etmesiyle diziye veda etti.

90'lı yıllarda üç çocuk annesi bir kadının yaşam mücadelesini konu alan Annem Ankara, yeni bölümleriyle her Çarşamba 20.00'de Kanal D'de!

0d27829fe14be2adcbe61fca01732db2.jpg

• Beğendim
Reactions: Angelica
Çok kötü bir ayrılık olmuş. NOW'ıma gelir inşallah. :bhr:

Acaba en baştan mı böyle planlandı veya beklenmedik bir ayrılık mı oldu bilemeyeceğiz artık
Senarist Başak Angigün'ün hayat hikayesini anlattığı için anneannesinin vefatı olması gereken zaman diliminde gösterildi bence. (Tam olarak annesi Zuhal'in kocasının onu aldattığı en yakın arkadaşı Nazan tarafından silahla vurulduğu ve hastanede yattığı zaman diliminde yani. Zuhal'e annesinin öldüğünü söylemediler)

Güler Ökten gibi bir efsaneyi daha çok izleyebilseydik keşke ama yapacak bir şey yok maalesef.

• Beğendim
Reactions: Bully
Senarist Başak Angigün'ün hayat hikayesini anlattığı için anneannesinin vefatı olması gereken zaman diliminde gösterildi sanırım.

Güler Ökten gibi bir efsaneyi daha çok izleyebilseydik keşke ama yapacak bir şey yok maalesef.
Hayat hikayesini okumamıştım, teşekkürler bilgilendirme için.

Demek ki böyle planlanmış. Güler Öktem efsane bir oyuncu olduğu için şaşırıyor yine de insan, daha çok izlemek isterdik kendisini.

• Beğendim
Reactions: Royal_Highness
ilk okuduğumda gerçek hayatta bir şey oldu sandım. :( Çok iyi oyuncu. Umarım bu sezon bitmeden yeni bir yapımda görürüz kendisini