Şu An Ne Düşünüyorsun?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Gerçekte bassın sıkıysa. :F

Senle pek bir iletişimimiz pek yoktu. Anlam veremedim.

Ben Tolstoyevski den bahsettim ona Behzat derdim ben. Onu anmıyor muydun?

Hasret kalmışız böyle arabalara :A Şoför koltuğunu da boş bırakmışlar. Oraya seve seve oturabilirim :A

Yeni anketler geldi. Hepsine oy bekliyorum :Z

bu babacan tavırlı dedeler bayağı sapık çıkıyor :A adamların babacanlığı sapıklığın kamufle edilmiş hali sanırım :D
başarılı olur mu sizce ? :X :A @Bully @DarkLegenD @S.G.A.T. @cookies @Yakamoz-Asi

IMG_1994.jpeg

Senle pek bir iletişimimiz pek yoktu. Anlam veremedim.

Ben Tolstoyevski den bahsettim ona Behzat derdim ben. Onu anmıyor muydun?

Hasret kalmışız böyle arabalara :A Şoför koltuğunu da boş bırakmışlar. Oraya seve seve oturabilirim :A

Yeni anketler geldi. Hepsine oy bekliyorum :Z

bu babacan tavırlı dedeler bayağı sapık çıkıyor :A adamların babacanlığı sapıklığın kamufle edilmiş hali sanırım :D

dost dediğin böyle dürüst olacak :A:A @Royal_Highness @S.G.A.T. @cookies @Zeyno @Angelica @Bully

video daki gibi içeriğini dışa taşırdığı müddetçe başarılı olacaktır :A

Para artık orada. O yüzden mantıklı bir harekette bulunmuş. Tebrik ediyorum ve yeni hayatında başarılar diliyorum :A
sıvacılardaki bu dostluk kardeşlik :A:A @DarkLegenD @12.Adam :A:A @Bully @cookies @Dosi @Angelica

sıvacıların işi nedir tabi ki dışa taşan içeriği geri içe sokuşturup malayla düzeltmektir :A
istersen @MasacRE ye sor :D
------

Anca yayınını izleyip oradan para atarsın. O da ne işine yarar bilemem artık :A
hanı para içeri düştümü diye elimizle kontrol falan ederiz o arada elde ne kalırsa artık :D