bu babacan tavırlı dedeler bayağı sapık çıkıyor adamların babacanlığı sapıklığın kamufle edilmiş hali sanırımKalite kontrol önemli halil reyiz haklı @Bully @Angelica @serhatt @Yakamoz-Asi @cookies @Royal Highness @DarkLegenD @S.G.A.T.
bu babacan tavırlı dedeler bayağı sapık çıkıyor adamların babacanlığı sapıklığın kamufle edilmiş hali sanırımKalite kontrol önemli halil reyiz haklı @Bully @Angelica @serhatt @Yakamoz-Asi @cookies @Royal Highness @DarkLegenD @S.G.A.T.
Gerçekte bassın sıkıysa.
Senle pek bir iletişimimiz pek yoktu. Anlam veremedim.
Ben Tolstoyevski den bahsettim ona Behzat derdim ben. Onu anmıyor muydun?
Hasret kalmışız böyle arabalara Şoför koltuğunu da boş bırakmışlar. Oraya seve seve oturabilirim
Yeni anketler geldi. Hepsine oy bekliyorum
başarılı olur mu sizce ? @Bully @DarkLegenD @S.G.A.T. @cookies @Yakamoz-Asibu babacan tavırlı dedeler bayağı sapık çıkıyor adamların babacanlığı sapıklığın kamufle edilmiş hali sanırım
video daki gibi içeriğini dışa taşırdığı müddetçe başarılı olacaktır
Senle pek bir iletişimimiz pek yoktu. Anlam veremedim.
Ben Tolstoyevski den bahsettim ona Behzat derdim ben. Onu anmıyor muydun?
Hasret kalmışız böyle arabalara Şoför koltuğunu da boş bırakmışlar. Oraya seve seve oturabilirim
Yeni anketler geldi. Hepsine oy bekliyorum
bu babacan tavırlı dedeler bayağı sapık çıkıyor adamların babacanlığı sapıklığın kamufle edilmiş hali sanırım
dost dediğin böyle dürüst olacak @Royal_Highness @S.G.A.T. @cookies @Zeyno @Angelica @Bully
Para artık orada. O yüzden mantıklı bir harekette bulunmuş. Tebrik ediyorum ve yeni hayatında başarılar diliyorum
peki oraya para koymamıza izin verirmi kiPara artık orada. O yüzden mantıklı bir harekette bulunmuş. Tebrik ediyorum ve yeni hayatında başarılar diliyorum
Anca yayınını izleyip oradan para atarsın. O da ne işine yarar bilemem artıkpeki oraya para koymamıza izin verirmi ki
Anca yayınını izleyip oradan para atarsın. O da ne işine yarar bilemem artık
Melunu slaylemiş serhat bacımParlakçılık>>>>>>>>>>>>>Sıvacılık
Herkese yaptığım gibi.Melunu slaylemiş serhat bacım
Divadan da konuşma çalmışsınHerkese yaptığım gibi.
Unutma ki biz sıvacılara hiçbir şey olmazMelunu slaylemiş serhat bacım
Unutma ki biz sıvacılara hiçbir şey olmaz
sıvacıların işi nedir tabi ki dışa taşan içeriği geri içe sokuşturup malayla düzeltmektir
hanı para içeri düştümü diye elimizle kontrol falan ederiz o arada elde ne kalırsa artıkAnca yayınını izleyip oradan para atarsın. O da ne işine yarar bilemem artık