- Reaksiyon puanı
- 116,141
- Puanı
- 1,060
Tamamdır. Konu kapanmıştırEtkinlik erken bitmesin. Diyeceğim bu
Acımasız seçeneği kabul etmiyorum
Tamamdır. Konu kapanmıştırEtkinlik erken bitmesin. Diyeceğim bu
Acımasız seçeneği kabul etmiyorum
Kül şarkısının çeyreğe kalabileceğini düşünmezdim. Benim beklemediğim bir başarı oldu.Çeyrek finale yükselen şarkılar belli oldu.
Oldukça yüksek oy oranına ulaştık. 33 tane üye oylamada yer aldı.
Kalan tüm adayların erkek şarkıcılar olması dikkat çeken bir detay oldu.
Tur atlayan şarkılar:
Mabel Matiz ft. Mert Demir - Antidepresan
Emre Fel - Senden Güzeli Mi Var
Mert Demir - Ateşe Düştüm
Cem Adrian & Mark Eliyahu - Kül
Madrigal - Seni Dert Etmeler
Emir Can İğrek - Can Dostum
Pinhani - Dünyadan Uzak
Emir Can İğrek - Ali Cabbar
Aleyna sadece 2 oy ile elendi ve diğer gruplara göre 5 oy eksikliği vardı, belki değişim olurdu.Aleyna ve Can Koç'un elenmesi üzdü
Bende bu tur dahil sürekli oy veriyor oluşuma şaşırdım ama şarkı parladı diğerlerinin yanında. Bakalım daha ilerleyecek miKül şarkısının çeyreğe kalabileceğini düşünmezdim. Benim beklemediğim bir başarı oldu.
Valla büyük işler yapıyor şarkı. Birçok ismin favorisi Düldül'ü eledi. Bu turu da geçerse finale çıkar Karşısındaki Pinhani de büyük final adayı çünkü.Aleyna sadece 2 oy ile elendi ve diğer gruplara göre 5 oy eksikliği vardı, belki değişim olurdu.
Bende bu tur dahil sürekli oy veriyor oluşuma şaşırdım ama şarkı parladı diğerlerinin yanında. Bakalım daha ilerleyecek mi
Kızların şarkıları hep cover’dı, şöyle güzel bir orijinal şarkı yapmış olsalar şansları olabilirdi. Gerçi Didomido-Nimet ve Sura İskenderli-Yok şarkılarına da hakkını vermedi forum. Mela Bedel’in şarkıyı bilindik bir isim okusa şu an çeyrekte olabilirdi. Kızlar sağlam bir slow şarkı çıkaramadılar kısacası.Çeyrek finale yükselen şarkılar belli oldu.
Oldukça yüksek oy oranına ulaştık. 33 tane üye oylamada yer aldı.
Kalan tüm adayların erkek şarkıcılar olması dikkat çeken bir detay oldu.
Tur atlayan şarkılar:
Mabel Matiz ft. Mert Demir - Antidepresan
Emre Fel - Senden Güzeli Mi Var
Mert Demir - Ateşe Düştüm
Cem Adrian & Mark Eliyahu - Kül
Madrigal - Seni Dert Etmeler
Emir Can İğrek - Can Dostum
Pinhani - Dünyadan Uzak
Emir Can İğrek - Ali Cabbar
Aleyna sadece 2 oy ile elendi ve diğer gruplara göre 5 oy eksikliği vardı, belki değişim olurdu.
Bende bu tur dahil sürekli oy veriyor oluşuma şaşırdım ama şarkı parladı diğerlerinin yanında. Bakalım daha ilerleyecek mi
kızları elemek için özel çaba sarfettiniz yoksa melis fis dururken karşıdaki tombalağa oy vermenin hiçbir mantığı yoktuKızların şarkıları hep cover’dı, şöyle güzel bir orijinal şarkı yapmış olsalar şansları olabilirdi. Gerçi Didomido-Nimet ve Sura İskenderli-Yok şarkılarına da hakkını vermedi forum. Mela Bedel’in şarkıyı bilindik bir isim okusa şu an çeyrekte olabilirdi. Kızlar sağlam bir slow şarkı çıkaramadılar kısacası.
Ben Melis’e de Aleyna’ya da oy verdim. Aleyna’ya oy vermeyerek elenmesine sebep olan sensin yalnız.kızları elemek için özel çaba sarfettiniz yoksa melis fis dururken karşıdaki tombalağa oy vermenin hiçbir mantığı yoktu
sonunda saplar arası bir düelloyla başbaşa kaldık ne kadar mutlusunuzdur kimbilir
aleynanın şarkısı berbattı ona rağmen sırf aleyna olduğu için oy vermek içimden gelmedi ama forum fiside eledi böyle bir ortamda ben tek başıma aleynayı sürüklesem nereye kadar giderdiki yine elenirdi her türlüBen Melis’e de Aleyna’ya da oy verdim. Aleyna’ya oy vermeyerek elenmesine sebep olan sensin yalnız.
Şarkıları yeterli değildi, yukarda yazdım. Cover olmayan sağlam bir orijinal slow şarkı yapmış olsalardı üst turları zorlarlardı. Triplere girme ve oylamaya devam et.aleynanın şarkısı berbattı ona rağmen sırf aleyna olduğu için oy vermek içimden gelmedi ama forum fiside eledi böyle bir ortamda ben tek başıma aleynayı sürüklesem nereye kadar giderdiki yine elenirdi her türlü
hiç elim gitmiyor oylamalara, bakalım eğer ruh halim ilerde düzelirse belki oy veririm bir iki gurubaŞarkıları yeterli değildi, yukarda yazdım. Cover olmayan sağlam bir orijinal slow şarkı yapmış olsalardı üst turları zorlarlardı. Triplere girme ve oylamaya devam et.
Emre Fel’e oy vererek başla. Madem Aleyna’yı eledin, boşa elememiş ol
Sen Aleyna’ya berbat dedin ya hani, diğer üyeler de Melis berbattı diye düşünmüş olabilirler?hiç elim gitmiyor oylamalara, bakalım eğer ruh halim ilerde düzelirse belki oy veririm bir iki guruba
tamda yılbaşı telaşı başladıki yetiştirmem imkansızSen Aleyna’ya berbat dedin ya hani, diğer üyeler de Melis berbattı diye düşünmüş olabilirler?
Ruh halin düzelir elbet, gelip geçici oluyor bu durumlar hepimizin başına geliyor. Pazar sabaha karşı kapanacak oylama
@Dosi yetiştirtir seni, onun sohbetinden mahrum kalmak istemezsin herhaldetamda yılbaşı telaşı başladıki yetiştirmem imkansız
ikna etmek için sohbete şiddet katıyor ondan biraz tırsıyoruz o yüzden en iyisi yılbaşına kadar selamı sabahı kesmek@Dosi yetiştirtir seni, onun sohbetinden mahrum kalmak istemezsin herhalde