Ölülerin kıyafeti giyilir gibi avatarınıda giyersin yakında yineHahah bizim dizimiz oldu artık![]()
Ölülerin kıyafeti giyilir gibi avatarınıda giyersin yakında yineHahah bizim dizimiz oldu artık![]()
Aklıma getirdin
Sen öyle dolaşıyordun destere karşına çıkmıştıAklıma getirdin![]()
Yalnız neredeyse 2 hafta olmuş girmeyeli yine geberdi herhaldeHahah bizim dizimiz oldu artık![]()
Yine yapabilirimSen öyle dolaşıyordun destere karşına çıkmıştıHangisi bunlar dedik
![]()
![]()
![]()
Onlar Facede konuşuyor zaten ama burada çaktırmıyorlarYalnız neredeyse 2 hafta olmuş girmeyeli yine geberdi herhaldeÇiğdem sen haber ver de gelsin bir nefes alsın sonra yine geberir
![]()
Onlar Facede konuşuyor zaten ama burada çaktırmıyorlar@xemrexxx Bile anladı ses çıkaramadı bu olaya düşün yani
![]()
Hhaha Aaa ne diye o konuyu tekrar açıyorsun sobaya düşersin inş kütük beyYalnız neredeyse 2 hafta olmuş girmeyeli yine geberdi herhaldeÇiğdem sen haber ver de gelsin bir nefes alsın sonra yine geberir
![]()
Onlar Facede konuşuyor zaten ama burada çaktırmıyorlar@xemrexxx Bile anladı ses çıkaramadı bu olaya düşün yani
![]()
Her şey ortada işte konuşuyorsunuz gizli gizli bütün forum farkında durumunHhaha Aaa ne diye o konuyu tekrar açıyorsun sobaya düşersin inş kütük bey![]()
![]()
@Harunnn60 ı ikna edemiyoruz oğlan mezardan hortlayıp açıkladı yine yok![]()
![]()
@xemrexxx
Aaa yok öyle şey ayoll Haruna kayışları koparttırıcaksınız en sonundaHer şey ortada işte konuşuyorsunuz gizli gizli bütün forum farkında durumun![]()
Mart ayında izlemeyi düşünüyorum, bahseden çok.Hahah bizim dizimiz oldu artık![]()
Dizinin ismini çok duydum, kaliteli bir diziye benziyor. Bunu da listeye alalım.![]()
@destere geçen sene reklamını yaparken bi bakmiştim. Nasıl desem Heidi gibi bi dizi
Seviyorum aslında kasabada geçen dizileri. Bizim fakültede bahseden çok oldu. O yüzdendir kötü değildir diye düşünüyorum.
Ne bileyim bi pazar ac tvyi ailecek otur izleSeviyorum aslında kasabada geçen dizileri. Bizim fakültede bahseden çok oldu. O yüzdendir kötü değildir diye düşünüyorum.![]()
Şey dizilerinden sıkıldık işte aile dizileri lazım biraz daNe bileyim bi pazar ac tvyi ailecek otur izleÖyle bir izlenim vermişti bana. Hee kız 18'e girince nolur bilemem
![]()
@Harunnn60 da bu destere sevgisini çözmemiz lazım tuhaf
You daki gibi gerçekten kapadı destereyi galiba
Noldu bir tedirgin oldu sankiYou daki gibi gerçekten kapadı destereyi galiba![]()
Hayatım burada destere kim çiğdem kim kerem kim dizideki gibi bir eşleşme yok ; çözemediğim şeyden tedirgin olurumNoldu bir tedirgin oldu sankiGaliba demeye başladın filan
![]()
Hayır sen başka bir şey yazmışsın o başka bir şey yazıyorEvet, aynen söylediğime o kadar alakalı bi cevaptı ki ne di'cemi şaşirdim@Harunnn60