Ölülerin kıyafeti giyilir gibi avatarınıda giyersin yakında yine @xemrexxxHahah bizim dizimiz oldu artık
Ölülerin kıyafeti giyilir gibi avatarınıda giyersin yakında yine @xemrexxxHahah bizim dizimiz oldu artık
Sen öyle dolaşıyordun destere karşına çıkmıştı Hangisi bunlar dedikAklıma getirdin
@destere favori dizisi bu @Harunnn60 bu destere sevgisi nerden geliyor taşlayın arkadaşlar
Yalnız neredeyse 2 hafta olmuş girmeyeli yine geberdi herhalde Çiğdem sen haber ver de gelsin bir nefes alsın sonra yine geberirHahah bizim dizimiz oldu artık
Yine yapabilirim Ama sen haber verirsin kıyamazsın.Sen öyle dolaşıyordun destere karşına çıkmıştı Hangisi bunlar dedik
Onlar Facede konuşuyor zaten ama burada çaktırmıyorlar @xemrexxx Bile anladı ses çıkaramadı bu olaya düşün yaniYalnız neredeyse 2 hafta olmuş girmeyeli yine geberdi herhalde Çiğdem sen haber ver de gelsin bir nefes alsın sonra yine geberir
Onlar Facede konuşuyor zaten ama burada çaktırmıyorlar @xemrexxx Bile anladı ses çıkaramadı bu olaya düşün yani
Hhaha Aaa ne diye o konuyu tekrar açıyorsun sobaya düşersin inş kütük beyYalnız neredeyse 2 hafta olmuş girmeyeli yine geberdi herhalde Çiğdem sen haber ver de gelsin bir nefes alsın sonra yine geberir
Onlar Facede konuşuyor zaten ama burada çaktırmıyorlar @xemrexxx Bile anladı ses çıkaramadı bu olaya düşün yani
Her şey ortada işte konuşuyorsunuz gizli gizli bütün forum farkında durumunHhaha Aaa ne diye o konuyu tekrar açıyorsun sobaya düşersin inş kütük bey
@Harunnn60 ı ikna edemiyoruz oğlan mezardan hortlayıp açıkladı yine yok @xemrexxx
Aaa yok öyle şey ayoll Haruna kayışları koparttırıcaksınız en sonundaHer şey ortada işte konuşuyorsunuz gizli gizli bütün forum farkında durumun
@destere favori dizisi bu @Harunnn60 bu destere sevgisi nerden geliyor taşlayın arkadaşlar
Mart ayında izlemeyi düşünüyorum, bahseden çok.Hahah bizim dizimiz oldu artık
Dizinin ismini çok duydum, kaliteli bir diziye benziyor. Bunu da listeye alalım.
@destere geçen sene reklamını yaparken bi bakmiştim. Nasıl desem Heidi gibi bi dizi @Çiğdem- bile izlememişti bu diziyi. Herifi o yuzden bıraktı bence. Gönül kırıklıgı işte ne acı bişey
Seviyorum aslında kasabada geçen dizileri. Bizim fakültede bahseden çok oldu. O yüzdendir kötü değildir diye düşünüyorum.
Ne bileyim bi pazar ac tvyi ailecek otur izle Öyle bir izlenim vermişti bana. Hee kız 18'e girince nolur bilememSeviyorum aslında kasabada geçen dizileri. Bizim fakültede bahseden çok oldu. O yüzdendir kötü değildir diye düşünüyorum.
Şey dizilerinden sıkıldık işte aile dizileri lazım biraz da Dengeyi bulalım. @keremNe bileyim bi pazar ac tvyi ailecek otur izle Öyle bir izlenim vermişti bana. Hee kız 18'e girince nolur bilemem
@Harunnn60 da bu destere sevgisini çözmemiz lazım tuhaf @kerem @xemrexxx
You daki gibi gerçekten kapadı destereyi galiba
Noldu bir tedirgin oldu sanki Galiba demeye başladın filanYou daki gibi gerçekten kapadı destereyi galiba
Hayatım burada destere kim çiğdem kim kerem kim dizideki gibi bir eşleşme yok ; çözemediğim şeyden tedirgin olurumNoldu bir tedirgin oldu sanki Galiba demeye başladın filan
Hayır sen başka bir şey yazmışsın o başka bir şey yazıyorEvet, aynen söylediğime o kadar alakalı bi cevaptı ki ne di'cemi şaşirdim @Harunnn60