Sıfır çekmişim, Halka’dan ümitliyim yine deHazır konuya gelmişken sonuçları söyleyelim. Avlu'ya Netflix, Jet Sosyete'ye Puhu diyenler kazandı. Halka ise ne yazık ki ortada kalan dizi oldu.
Sıfır çekmişim, Halka’dan ümitliyim yine deHazır konuya gelmişken sonuçları söyleyelim. Avlu'ya Netflix, Jet Sosyete'ye Puhu diyenler kazandı. Halka ise ne yazık ki ortada kalan dizi oldu.
Ünlü bir düşünürün deyimiyle Halka öldü beybi.Sıfır çekmişim, Halka’dan ümitliyim yine de
Umudu kestim artık, elimi attığım kuruyorSıfır çekmişim, Halka’dan ümitliyim yine de
Cuma 20.00'den itibaren tüm Türkiye nasıl belli olduğunu görecek.Ah ah daha tanıyamadı sektörü.İkisi de belli değil hâlâ.
Son 3 gün aklında bulunsun.Yoo nötrüm olsa da olmasa da sorun değilBen zaten çok hakim değilim diziye, ara ara izliyordum sadece. Şimdi süresi kısalınca düzenli izleyebilirim
Bu aralar çok fazla izlediğim ve izleyeceğim dizi var, sanırım vazgeçtim bunu izlemektenCuma 20.00'den itibaren tüm Türkiye nasıl belli olduğunu görecek.
Son 3 gün aklında bulunsun.
Saçmalama. 😱 50 dakika zaten çok rahat vakit bulursun.Bu aralar çok fazla izlediğim ve izleyeceğim dizi var, sanırım vazgeçtim bunu izlemekten
50 dakika vakit bulunur ama o vakti başka dizilerle değerlendirmeyi tercih ederimSaçmalama. 😱 50 dakika zaten çok rahat vakit bulursun.
Bari ilk bölümü izleyip öyle karar ver.50 dakika vakit bulunur ama o vakti başka dizilerle değerlendirmeyi tercih ederim
Hiç sanmıyorum ama kafama eserse belki izlerimBari ilk bölümü izleyip öyle karar ver.Ama hayran kalacağın garanti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?