ANKET | Hangi Dizi Hangi Dijital Platformda Ekrana Gelir?

Avlu - Puhu Tv
Jet Sosyete - Puhu Tv ya da Blu Tv
Halka - Blu Tv

Avlu - Puhu Tv
Halka - Blu Tv
Avlu Netflix’de olabilir ama ben Netflix’in bir uyarlama diziyi alacağını hiç sanmıyorum. Avlum hangi platforma gelirse onu zengin eder o kesin zaten . ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ .

Halka o şekildeki gibi içi boş bir dizi sosyal medya gazına gelip alan site batmaya mahkumdur.

Avlu FOX'ta başlasaydı zirvede ve TV'de devam ederdi kendi kaybetti.

Jet Sosyete yaptığı sayısız kanal hatasını internette de devam ettirmezse FOXPlay'de olmalı.

Reactions: batuhankaralar
Halka hangisinde olursa onu izlerim gerisi leş zaten hele jet sosyete üstüne para verseler izlemem

Senin dediğine göre Hercai Türk televizyonlarının en kaliteli dizisi oluyor doğru mu anladım

Oy vermişken aklıma geldi yeni sezonda seni de bekliyoruz çünkü sonradan bir aksilik olmazsa Puhu'da.

Reactions: MasacRE
Jet Sosyete - DigiTürk
Halka - Netflix
Avlu - BluTV
Avlu, BluTV'de devam edecektir. Jet Sosyete, PuhuTV'de devam edecek bence. Halka'nın açıkçası sezon finali adı altında final yaptığını düşünüyorum, devam etmeyecek gibi geliyor.
Halka'da gına geldi be.. @Sherlock
Avlu ve Halka devam eder, Jet Sosyete de final zaten.
Avlu - Puhu Tv
Halka - Blu Tv
Avlu -> BluTV
Jet Sosyete -> Digiturk
Halka -> Digiturk (?)
Senin dediğine göre Hercai Türk televizyonlarının en kaliteli dizisi oluyor doğru mu anladım
Hangi platformda olacaklarını bilemem ama Avlu’nun hangi platformda olmayacağını biliyorum

https://twitter.com/x/status/1133326116041756672
Hazır konuya gelmişken sonuçları söyleyelim. Avlu'ya Netflix, Jet Sosyete'ye Puhu diyenler kazandı. Halka ise ne yazık ki ortada kalan dizi oldu.

Reactions: Yiğitt
Avlu’nun bölümleri puhu tv’den kaldırılmış, Netflix’te “The Yard” adıyla sayfa açılmış ama bölümler henüz yüklenmemiş. Büyük ihtimal Avlu Netflix’te devam eder.

Halka 50-60 dakikalık bölümlerle 2020’de TRT’de olacak açıklamaları geldi. Umarım güzel bir kadroyla yoluna devam eder.

Ranini’nin instagram açıklamalarına göre Jet Sosyete Puhu Tv’ye satılmış.