Yalnız değilsin.Seninle konuşurken niye sürekli bulmaca çözüyormuş gibi hissediyorum ya cidden meraktayım.
Yalnız değilsin.Seninle konuşurken niye sürekli bulmaca çözüyormuş gibi hissediyorum ya cidden meraktayım.
Halka güzellemesi yapman/yapmanız hoş değil ve sıkıcı olmaya başladı ayrıca.
yok, yukardaki can alıcı yorumdan sonra tek kelime etmem dizi hakkında, üstelik beni adaşıyla karıştırdı galibaŞimdi @Dosi'nin elinden kimse kurtaramaz seni.
Konu Halka ile ilgili kardeşim, uzaklaş o zaman durma burada rahatsız oluyorsan
Kütük dostum kalbimi parçaladı be..Salmıyor bu Halka tatlısı bizi...
Bu 3 dizi arasında Halka tek izlediğim diziydi. Dijital yayınlanacaksa izleme imkanım zorlaşacaktır.Bilindiği gibi bu sezon bir ilki yaşıyoruz/yaşayacağız. TV ekranlarında final yapan 3 dizi (Jet Sosyete, Avlu ve Halka) yeni sezonda dijital platformlarda ekrana gelecek. Şimdi soruyoruz, sizce bu yapımlar yeni sezonda hangi platform veya platormlar üzerinden izleyiciyle buluşacak?
Not: Olası adaylar BluTV, PuhuTV, FOXPlay, DigiturkPlay ve Netflix. Bu dizilerden Jet Sosyete'nin Netflix veya BluTV'de yayınlanmayacağı, Halka'nın ise BluTV ile görüşme halinde olduğu önceden söylenmişti. Bu ipuçlarına dayanarak tahminlerinizi bekliyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 68267
Akıl yaşta değil baştadır...Sen kücüksün ama @Aserat benden 128 yaş filan kücüktür😛
diyorum ki sen kücüksün ondan da, benimle arasında 128 yaş fark var dedim@Aserat a niye laf sokmuş olayım tam tersini ifade ettim. İşte bu durumdan bahsediyorum.
Sen kücüksün ama @Aserat benden 128 yaş filan kücüktür😛
Bu iki mesaj arasında baya fark var neyse gereksiz bir konudiyorum ki sen kücüksün ondan da, benimle arasında 128 yaş fark var dedimonun yaşi oldugu halde anlamamiş durumuna sokuyorsun o deyimle
Kızın kalbini kırdın mutlu musun.ss @Sherlockyok, yukardaki can alıcı yorumdan sonra tek kelime etmem dizi hakkında, üstelik beni adaşıyla karıştırdı galiba
@Aserat 'e laf sokmana izin vermem
Siz ne diyorsunuz ya herkes kendi derdinde.@Aserat a niye laf sokmuş olayım tam tersini ifade ettim. İşte bu durumdan bahsediyorum.
https://twitter.com/x/status/1133797880618213378Avlu ve Halka devam eder, Jet Sosyete de final zaten.
yok, yukardaki can alıcı yorumdan sonra tek kelime etmem dizi hakkında, üstelik beni adaşıyla karıştırdı galiba
kıyan sen oldun...@Dosi hanım ortağımdır, Halka yüzünden kıymaz canıma herhalde.
Bu yorumu gördükten sonra böyleyimAvlu, BluTV'de devam edecektir. Jet Sosyete, PuhuTV'de devam edecek bence. Halka'nın açıkçası sezon finali adı altında final yaptığını düşünüyorum, devam etmeyecek gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?