Kuzgun'un dün akşam gelen sürprizlerle dolu sezon finaline Kuzgun'un Behram Adıvar'ı öldürdüğü, ardından Dila'nın ise kendini kalbinden vurduğu anlar damga vurdu. İşte o nefes kesici anlar:
yorumsuz...Çok iyi sahne gerçekten. Hem oyunculuklar çok iyi, hem çekimleri beğendim. Ayrıca hazır diziyle alakalı konu açılmışken, anladığım kadarıyla dizide konular ve karakterler normal Türk dizilerine göre çok daha hızlı ve seri bir şekilde işleniyormuş. En azından sosyal medyada okuduğum yorumlar bu yönde. Başlayıp bir çırpıda güncele gelesim var aslında, kendimi zor tutuyorum.
Kendinizi nasıl yönlendirebiliyorsunuz başkalarının yorumlarına göre "bir türk dizisine başlamayı" ve bunu internetten izlemeyi nasıl başarıyorsunuzÇok iyi sahne gerçekten. Hem oyunculuklar çok iyi, hem çekimleri beğendim. Ayrıca hazır diziyle alakalı konu açılmışken, anladığım kadarıyla dizide konular ve karakterler normal Türk dizilerine göre çok daha hızlı ve seri bir şekilde işleniyormuş. En azından sosyal medyada okuduğum yorumlar bu yönde. Başlayıp bir çırpıda güncele gelesim var aslında, kendimi zor tutuyorum.
Kendinizi nasıl yönlendirebiliyorsunuz başkalarının yorumlarına göre "bir türk dizisine başlamayı" ve bunu internetten izlemeyi nasıl başarıyorsunuz
Yok yine de başkasını referans alamam 2 bucuk saat çeksen de atlasan da olmuyor. Ama takdir edilesi çaba, imreniyorumHerkesin yorumuna bakmıyorum izlemeye karar vermeden önce, gerçekten kaliteli dizileri izleyen, takip ettiğim ve yorumlarını dikkate aldığım kişiler var. Onların yorumlarını dikkate alıyorum. Gereksiz/müzikli ve bakışmaların ağırlıklı olduğu sahneleri atlaya atlaya izlediğin zaman makul bir süreye çekebiliyorsun diziyi. En azından ben bu şekilde yapıyorum.
yorumsuz...
@MEnes
Tutma kendini sal. Hatta sana yardımcı olayım.Çok iyi sahne gerçekten. Hem oyunculuklar çok iyi, hem çekimleri beğendim. Ayrıca hazır diziyle alakalı konu açılmışken, anladığım kadarıyla dizide konular ve karakterler normal Türk dizilerine göre çok daha hızlı ve seri bir şekilde işleniyormuş. En azından sosyal medyada okuduğum yorumlar bu yönde. Başlayıp bir çırpıda güncele gelesim var aslında, kendimi zor tutuyorum.
Başka bir detaydan alıntı yapmıştım ama tamam, anladımBu dizinin Halka'dan farkı Halka'da oyunculuklar gerçekten kötü, burada öyle değil. Bir dizinin senaryosunun hızlı işleniyor olması ve ters köşe yapması o diziyi sizin abarttığınız kadar iyi yapmaz. Bunu daha önce defalarca söyledim, her konuda Halka güzellemesi yapman/yapmanız hoş değil ve sıkıcı olmaya başladı ayrıca. Forumun hemen hemen her köşesinde Halka konuşuyorsunuz zaten. Halka'yı eleştirebileceğim kadar bölüm de izledim ayrıca.
Başka bir detaydan alıntı yapmıştım ama tamam, anladım
Önünde 3 ay var her hafta 1-2 bölüm izlesen biter. Pişman olmayacağını garanti ediyorum.Düşünmeye devam etmem lazım, hem süresi uzun, hem çok bölüm birikti. Başlarsam haberin olur zaten.
Burcu muazzam oyuncuKuzgun'un dün akşam gelen sürprizlerle dolu sezon finaline Kuzgun'un Behram Adıvar'ı öldürdüğü, ardından Dila'nın ise kendini kalbinden vurduğu anlar damga vurdu. İşte o nefes kesici anlar:
Ben izliyorum bu diziyi zaten. 6 bölümüm falan var günceline geleceğim bir an önce. Ne kadar az spoiler yiyebilirsem o kadar kar bana. Ama adaşıma hiç bir şey diyemiyorum...yorumsuz...
@MEnes
Ben izliyorum bu diziyi zaten. 6 bölümüm falan var günceline geleceğim bir an önce. Ne kadar az spoiler yiyebilirsem o kadar kar bana. Ama adaşıma hiç bir şey diyemiyorum...
Biliyorum biliyorum da yine de bitirmen ve önceliği Halka'ya vermen gerektiğini düşünüyorum. Bunu düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum. Ama Kuzgun'u da (Halka'dan sonra elbette) tavsiye ederim, fazla hızlı ilerleyen bir hikaye. Kaliteli ve üst düzey bir iş...Adaşım Halka'ya neden ara verdiğimi ve şimdilik saldığımı biliyorsun. Hakkımda asılsız iddialar dolaşıyor...
Biliyorum biliyorum da yine de bitirmen ve önceliği Halka'ya vermen gerektiğini düşünüyorum. Bunu düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum. Ama Kuzgun'u da (Halka'dan sonra elbette) tavsiye ederim, fazla hızlı ilerleyen bir hikaye. Kaliteli ve üst düzey bir iş...