Kuzgun'dan Nefes Kesen Sezon Finali (16. Bölüm)

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,564
Puanı
1,061
Kuzgun'un dün akşam gelen sürprizlerle dolu sezon finaline Kuzgun'un Behram Adıvar'ı öldürdüğü, ardından Dila'nın ise kendini kalbinden vurduğu anlar damga vurdu. İşte o nefes kesici anlar:

• Beğendim
Reactions: Sherlock and Dosi
Vurulma sahnesi çok gerçekçi. Silah ile ateş etme tecrübem olmuştu ( Okul gezisinde bir etkinliğe katılmıştık) Ateş ederken arkaya doğru nasıl itildiğimi hatırlattı o sahne.
Bu dizide çok az sahne izledim ve o izlediğim sahnelerde Burcu oyunculuğunu konuşturuyordu :D

• Beğendim
Reactions: Turkuazz and Aserat
Çok iyi sahne gerçekten. Hem oyunculuklar çok iyi, hem çekimleri beğendim. Ayrıca hazır diziyle alakalı konu açılmışken, anladığım kadarıyla dizide konular ve karakterler normal Türk dizilerine göre çok daha hızlı ve seri bir şekilde işleniyormuş. En azından sosyal medyada okuduğum yorumlar bu yönde. Başlayıp bir çırpıda güncele gelesim var aslında, kendimi zor tutuyorum.

Çok iyi sahne gerçekten. Hem oyunculuklar çok iyi, hem çekimleri beğendim. Ayrıca hazır diziyle alakalı konu açılmışken, anladığım kadarıyla dizide konular ve karakterler normal Türk dizilerine göre çok daha hızlı ve seri bir şekilde işleniyormuş. En azından sosyal medyada okuduğum yorumlar bu yönde. Başlayıp bir çırpıda güncele gelesim var aslında, kendimi zor tutuyorum.
yorumsuz...
@MEnes

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Son sahne planı İstanbul'un güzelliği... Yine turist çekeceğiz, diziyi sattiğimiz ülkelerden:A

Kendinizi nasıl yönlendirebiliyorsunuz başkalarının yorumlarına göre "bir türk dizisine başlamayı" ve bunu internetten izlemeyi nasıl başarıyorsunuz:A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Kendinizi nasıl yönlendirebiliyorsunuz başkalarının yorumlarına göre "bir türk dizisine başlamayı" ve bunu internetten izlemeyi nasıl başarıyorsunuz:A

Herkesin yorumuna bakmıyorum izlemeye karar vermeden önce, gerçekten kaliteli dizileri izleyen, takip ettiğim ve yorumlarını dikkate aldığım kişiler var. Onların yorumlarını dikkate alıyorum. Gereksiz/müzikli ve bakışmaların ağırlıklı olduğu sahneleri atlaya atlaya izlediğin zaman makul bir süreye çekebiliyorsun diziyi. En azından ben bu şekilde yapıyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Herkesin yorumuna bakmıyorum izlemeye karar vermeden önce, gerçekten kaliteli dizileri izleyen, takip ettiğim ve yorumlarını dikkate aldığım kişiler var. Onların yorumlarını dikkate alıyorum. Gereksiz/müzikli ve bakışmaların ağırlıklı olduğu sahneleri atlaya atlaya izlediğin zaman makul bir süreye çekebiliyorsun diziyi. En azından ben bu şekilde yapıyorum. :A
Yok yine de başkasını referans alamam:X 2 bucuk saat çeksen de atlasan da olmuyor. Ama takdir edilesi çaba, imreniyorum:A

• Güldürdün

Bu dizinin Halka'dan farkı Halka'da oyunculuklar gerçekten kötü, burada öyle değil. Bir dizinin senaryosunun hızlı işleniyor olması ve ters köşe yapması o diziyi sizin abarttığınız kadar iyi yapmaz. Bunu daha önce defalarca söyledim, her konuda Halka güzellemesi yapman/yapmanız hoş değil ve sıkıcı olmaya başladı ayrıca. Forumun hemen hemen her köşesinde Halka konuşuyorsunuz zaten. Halka'yı eleştirebileceğim kadar bölüm de izledim ayrıca.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Tutma kendini sal. :Z Hatta sana yardımcı olayım. :A

https://puhutv.com/kuzgun-detay

• Güldürdün
Bu dizinin Halka'dan farkı Halka'da oyunculuklar gerçekten kötü, burada öyle değil. Bir dizinin senaryosunun hızlı işleniyor olması ve ters köşe yapması o diziyi sizin abarttığınız kadar iyi yapmaz. Bunu daha önce defalarca söyledim, her konuda Halka güzellemesi yapman/yapmanız hoş değil ve sıkıcı olmaya başladı ayrıca. Forumun hemen hemen her köşesinde Halka konuşuyorsunuz zaten. Halka'yı eleştirebileceğim kadar bölüm de izledim ayrıca.
Başka bir detaydan alıntı yapmıştım ama tamam, anladım :D

• Beğendim
Başka bir detaydan alıntı yapmıştım ama tamam, anladım :D

Söylemek ve belirtmek istediğin detayı anladım ama her konuda/durum güncellemesinde aşırı abartılı bulduğum bir şekilde Halka övülmesi biraz sıktı bence. :A Diziye başlayan başladı, beğenen devam etti zaten. Sürekli övmenin anlamı yok. :A

• Beğendim
Reactions: Dosi
Ben izliyorum bu diziyi zaten. 6 bölümüm falan var günceline geleceğim bir an önce. Ne kadar az spoiler yiyebilirsem o kadar kar bana. :A Ama adaşıma hiç bir şey diyemiyorum...

Adaşım Halka'ya neden ara verdiğimi ve şimdilik saldığımı biliyorsun. Hakkımda asılsız iddialar dolaşıyor...

• Güldürdün
Adaşım Halka'ya neden ara verdiğimi ve şimdilik saldığımı biliyorsun. Hakkımda asılsız iddialar dolaşıyor...
Biliyorum biliyorum da yine de bitirmen ve önceliği Halka'ya vermen gerektiğini düşünüyorum. Bunu düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum. :A Ama Kuzgun'u da (Halka'dan sonra elbette) tavsiye ederim, fazla hızlı ilerleyen bir hikaye. Kaliteli ve üst düzey bir iş...

• Beğendim
Biliyorum biliyorum da yine de bitirmen ve önceliği Halka'ya vermen gerektiğini düşünüyorum. Bunu düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum. :A Ama Kuzgun'u da (Halka'dan sonra elbette) tavsiye ederim, fazla hızlı ilerleyen bir hikaye. Kaliteli ve üst düzey bir iş...

Kuzgun'da sıfır noktasındayım adaşım ve yine spoiler yedim bu arada. Halka'da daha yakınım güncele ve sezon finali ile alakalı fragmanda gördüklerim dışında herhangi bir şey bilmiyorum. O yüzden bir an önce izleyip güncele gelme çılgınlığını yapabilirim... :A

• Beğendim