Güzel.Biliyorum.Boşum bugün, bi yere gitmezsem izlerim olmadı akşam netten izlerim.
Güzel.Biliyorum.Boşum bugün, bi yere gitmezsem izlerim olmadı akşam netten izlerim.
Hizmetlinin sahnesi olabilir mi?Diziyi izlerken bir ara tebessüm ettim ama sahneyi hatırlayamıyorum şimdi
E herhalde.Güzel.My bitince ilk tercihin Gani olur artık.
@mrt06 artık bize katıl Kanal D fanı olmanı isterimBiliyorum.Boşum bugün, bi yere gitmezsem izlerim olmadı akşam netten izlerim.
yok onla ilgili bir şey değildiHizmetlinin sahnesi olabilir mi?
E herhalde.Zaten zirveyi almasını şimdi de istiyorum.
Kaç ay önde dediğim şeyi yüzüme vurup durma.Vay be şimdi fragmanı gördüm. Çok iyi ya.
@Bully Gani yine boş işler peşinde diyordun ama dizi muhteşem oldu cidden.
Tamam tamam daha gönderme yapmam.Kaç ay önde dediğim şeyi yüzüme vurup durma.Ayrıca tüm yorumları okuyorum forumun yüzde 95'i tutmaz demiş. @yakup09 sen Gani Kpa'nın önünde my'nin arkasında olur diyince dalga geçmiş senle.
Dizi bence de muhteşem oldu. Tam bir komedi şöleni izliyoruz. Her bölüm kahkahalarla gülüyorum. Gani yapmış helal olsun. 4 yıldır uğraşıyormuş sanırım bu diziyle zaten.
Abine selamlar.Abim diziyi izlemiş ve çok beğenmiş.Bende mi izlesem@mrt-06
Yazın başlarım agaAbine selamlar.İzle tabii aga çok komik ve eğlenceli bir dizi.
Izle aga izle.Abim diziyi izlemiş ve çok beğenmiş.Bende mi izlesem@mrt-06
İlk fragman çok iyiydi, ikincisi ilkinin biraz altında kalmış ama idare eder.Sen nasıl buldun fragmanı?
Sen nasıl buldun fragmanı?
İlk fragman çok iyiydi, ikincisi ilkinin biraz altında kalmış ama idare eder.
Sen nasıl buldun fragmanı?
İlk fragman çok iyiydi, ikincisi ilkinin biraz altında kalmış ama idare eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?