Angelina Jolie: "Haluk Bilginer'le Çalışmayı Çok Sevdim!"

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,008
Puanı
1,061
maria-film-haluk-bilginer-angelina-jolie.png

Hollywood'un yıldız oyuncusu Angelina Jolie'den Haluk Bilginer'e övgüler!

Opera sanatçısı Maria Callas'a hayat verdiği 'Maria' filmiyle Oscar'da 'En İyi Kadın Oyuncu' adaylarından biri olması beklenen Jolie, CNN Türk için Barbaros Tapan'a verdiği röpörtajda, Callas'ın eski aşkı Aristotle Onassis'i canlandıran Bilginer hakkında şu ifadeleri kullandı:
"Biz tanıştığımız anda hızlı bir şekilde dost olduk. Haluk, Maria’yı bulmama yardım etti. Onassis’e nasıl âşık olabileceğini anlamama yardımcı oldu. Onun sette olmasını çok sevdim. Onunla çalışmayı çok sevdim. Pablo’nun da dediği gibi, o kadar parlak bir oyuncu ki, rol yaptığını hissetmiyorsunuz, sadece birlikte bir deneyim yaşadığınızı hissediyorsunuz."

Filmin yönetmeni Pablo Larrain de Bilginer'e övgüler yağdırdı:
“Haluk Türk, ancak ailesinin bir kısmı Yunan kökenli. Ayrıca Haluk İzmir’de doğmuş ve Aristotle Onassis de İzmir’de doğmuş. İlginç olan, Haluk ile Onassis’in yalnızca birkaç blok ötede ama 50 yıl arayla doğmuş olmaları. Haluk, jenerasyonunun en büyük oyuncularından biri, hem Türkiye’de hem de dünya genelinde. Onun çalışmalarını Nuri Bilge Ceylan’ın filmi (Kış Uykusu) aracılığıyla tanıdım. Kendisi inanılmaz bir oyuncu ve en eğlenceli, en neşeli insanlardan biri. Onunla çalışmak büyük bir keyifti.”

Aralık ayında Netflix üzerinden ABD'de izleyiciyle buluşan film, ülkemizde 21 Şubat'ta gösterime girecek.

Dünyaca ünlü isimlerden böyle övgüler duymak çok güzel. Umarım bu tip göz önünde olan filmlerde önemli rolleri daha çok kapabilir. Bence hala kapasitesinin çok altında Hollywood'daki ünü.