The_Erinch
Favori Üye
Dur gideyimde süt alayım 🙃🙃Zor günde destek olmak yakışır bize. Gel ben yemeğini sen icecegini ısmarla
Dur gideyimde süt alayım 🙃🙃Zor günde destek olmak yakışır bize. Gel ben yemeğini sen icecegini ısmarla
Kral üzdün yakamoz reyizi @Yakamoz-AsiDur gideyimde süt alayım 🙃🙃
Sen ona benim süt alacağımı mı zannettin yahuuu..Kral üzdün yakamoz reyizi @Yakamoz-Asi
Kendine gelince paylaşır tabi isterseSen ona benim süt alacağımı mı zannettin yahuuu..
Asıl o üzdü, var birşeyler paylaşır sonra elbet @Yakamoz-Asi
Yani evet durum artık öyle bakalım nereye kadar götüreceğiz tatilken iyi dolandım. İş başlasın bu kez “sessizce” dolanırım@Dosi doğru alana sonunda ulaştım, aramızda kalsın ama sayın admin artık onursal admin oldu gibi forumu sen yönetiyorsun, ozi uzaktan izliyor.
Hadi başlayalım dinliyorum seni pür dikkat walla. 🙁Yani evet durum artık öyle bakalım nereye kadar götüreceğiz tatilken iyi dolandım. İş başlasın bu kez “sessizce” dolanırım
Ben burda seni etiket etmiştim. Sarmıyor mu sohbet diye
Senle bir iki dedikodu yapmak istemiştim ama modum kaçtı
Burdan değil diğer mekandan. Orda sohbet ediyorduk ama sonra kaçtınHadi başlayalım dinliyorum seni pür dikkat walla. 🙁
Hem sohbete çeviriyorsun diye azar işitiyorum sonra da kaçtın deniyor nedir çektiğim senden.Burdan değil diğer mekandan. Orda sohbet ediyorduk ama sonra kaçtın
Dur bir yandan konu açacağım ama iki durumu idare edebilirim
Konu yarına kalsın dur geliyorumHem sohbete çeviriyorsun diye azar işitiyorum sonra da kaçtın deniyor nedir çektiğim senden.
Hem sohbete çeviriyorsun diye azar işitiyorum sonra da kaçtın deniyor nedir çektiğim senden.
Hande ile Akraba olurlar @serhatt da evlerine hizmetçi artıkKonu yarına kalsın dur geliyorum
İki ecünnüyü de şutlayıp yalılarına hanım olurum ancak.
Hande kim gı ?