2024 En Favori Üye 2024 Başlıyor!

o zaman benı etıketleme .arkadaşımoy kullanmasamda olur.işguçderken olmuyor
------

iş güç ondan eskıeden çalışmıyordum
------

keşke kardeşim ara verdıgın dönem uye oldum..işguç derken zaman kalmıyor.eskıden çalışpmıyordum
Kolay gelsin kardeşim.

Bana sosyal medyadan istek de göndermişsin, arada beğeni atıyoruz birbirimize :A

• Harika
Reactions: Doğan
öyle şeymi olur kırk yılda bir foruma girsende aklına düşer bakarsın beni oylarsın bana bir oy desteğin olur fenamı olur :D hem zaten bana oy veren yok işte bir senden bir ondan gelenlerle toparlamaya çalışacağız durumu:A
kırk yyılda bir gelıyom.kırk bir verirsem veririrm kardeşim
------

Kolay gelsin kardeşim.

Bana sosyal medyadan istek de göndermişsin, arada beğeni atıyoruz birbirimize :A
sosyalmedyadan ısmın nekı

• Güldürdün
Reactions: Bully and tekin
kırk yyılda bir gelıyom.kırk bir verirsem veririrm kardeşim
------

sosyalmedyadan ısmın nekı
arada bir foruma girsen yeterli sohbet ederiz oy moy vermesende olur o işin esprisi :D zaten ben oy isterken kural hatası yaptım oy toplamak yasaktı iyiki @Bully görmedi yoksa anında ortalığı ayağa kaldırırdı :A

• Beğendim
Reactions: tekin and Bully
Listeye girmeyi başarmışsın, birçok önemli isim liste dışı kaldı.

Üyelerle sohbeti artırırsan iyi sonuçlar elde edebilirsin.

Konularda yaptığın bireysel yorumları kaliteli buluyorum.
Vedat Milor gibi adamsın laaa, herkese bir yorumun var 🤣🤣🤣🤣

• Güldürdün
Reactions: Bully
@Bully PR çalışması yapıyor ama üyeleri de forumda tutmaya çalışıyor tebrik ediyorum burdna kendisini. Foruma olan bağlılığı dan ve bu harekette ki amacinin oy değil forum için olduğunu anladığım dan benim oyumu aldı @Bully :)

@Bully PR çalışması yapıyor ama üyeleri de forumda tutmaya çalışıyor tebrik ediyorum burdna kendisini. Foruma olan bağlılığı dan ve bu harekette ki amacinin oy değil forum için olduğunu anladığım dan benim oyumu aldı @Bully :)
Her şey forum için :D Eski admin olmanın getirdiği içgüdü diyelim.

Bakın yarışacak aday listesine, ne kadar az kişi var. Üyeleri forumda kalıcı olmaya teşvik etmeliyiz.

• Harika
Reactions: RüzgarGülü
Her şey forum için :D Eski admin olmanın getirdiği içgüdü diyelim.

Bakın yarışacak aday listesine, ne kadar az kişi var. Üyeleri forumda kalıcı olmaya teşvik etmeliyiz.
Senin olmadığın dönemdre mavileri çok desteklemeye çalıştım.. Aslında senin yaptığın çok güzel, ortalıkda çok beliren mavilere el atmalı.. O yüzden çeşitli etkinlikde yeniler kazansın derdim ama tepki alırdım.
Çünkü forum devam edecekse bizler, sizlerle deği yeni geleceklerle olacakdır.

bu oylama beni zorlayacak yenilere vermek istediğim gibi
onların dışında oy vermek istediğim isimler de var
nasıl olacak oy oy

Hayırlı olsun etkinlik. Ben birkaç tur ilerleyip elenirim muhtemelen her zamanki gibi :A Hak eden kazansın diyelim. Kolaylıklar dilerim @Dosi hanım...

• Harika
Reactions: Dosi