Herkesin zevki bir degilki herkes begenecej diye bir kural da yok sanki kusursuz bir diziden bahsediyorsunDizinin nesi beğenilmemiş anlamıyorum hayır ne bekliyorsunuz onu da yazsanız.![]()
Tamam işte beklentilerin ne olduğu yazılsın diyorum ben deHerkesin zevki bir degilki herkes begenecej diye bir kural da yok sanki kusursuz bir diziden bahsediyorsun
Dizinin nesi beğenilmemiş anlamıyorum hayır ne bekliyorsunuz onu da yazsanız.![]()
karadayi turgut gibi)bu arada dizide bir şey dikkatimi çekti binnur kaya ve okan yalabık senaryoda kötü karakterler olmasına rağmen izleyici pek laf etmemişohb (efsun-nuran) ve paramparça (dilara) gibi kötü olmasına rağmen izleyicinin sevdiği karakteri düşürmeyi kalkarlarsa dizinin işi zor
ohb zaten efsun ve nuranla açılmıştı; paramparçanın da işi kolaydı ama bu dizinin karşısında 4 reytinglik inadına aşkla-asla vazgeçmem ; 6-7 reytinglik vadi ; bir vadi ka olması beklenen kösem var senaryoda stratejileri dizinin kaderini belirleyecek gibi @sürgünüm @destere @gizem ak @Aserat
Vay be nasıl oynamışlar ama Okan'ın sahnesinde çalan her müzikte tedirgin oldum. Çünkü oyuncunun bir sonraki sahnede neler yapabileceğini kestiremiyorsun. Binnur Kaya'ya ben kızdım hiçbir çocuk annesinden ayrı bırakılamaz.karadayi turgut gibi)
Bu dizinin lokomotivi zaten Binnur,Okan.
bence de pek iyi değil özellikle sinem kobal ve köydeki castı beğenmedimYa ben dizinin ilk bolumunu izledim biraz sıkıldım son 1 saati nasıldı ?
bence de pek iyi değil özellikle sinem kobal ve köydeki castı beğenmedim![]()
sana laf ettimEe o zaman bana niye laf yapıyorsun.
Köyde olay kapandı ki.![]()
@xemrexxx aynen dizi beklentilerimi karşılamadı tam olarak![]()
Çok haklısın canım. Diziyi beğenmeyenler neden inatla yorum yazıyor, merak ediyorum açıkçası.Diziyi beğenmeyenler kapı koridorun sonunda![]()
Büyük aşklar nefretle başlar derler bunlarınki o misalÇok haklısın canım. Diziyi beğenmeyenler neden inatla yorum yazıyor, merak ediyorum açıkçası.![]()