ATV Analar ve Anneler - Dizi Yorumları

Ilk bolumu ben iyi buldum biraz cok agir dram olsada yinede begendim ve 2 bolumu merakla bekliyorum.Sinem ilk basta biraz durgundu sonra acildi sanki ve bence ilerleyen bolumlerde daha iyi olacak

bu arada dizide bir şey dikkatimi çekti binnur kaya ve okan yalabık senaryoda kötü karakterler olmasına rağmen izleyici pek laf etmemiş :) ohb (efsun-nuran) ve paramparça (dilara) gibi kötü olmasına rağmen izleyicinin sevdiği karakteri düşürmeyi kalkarlarsa dizinin işi zor :) ohb zaten efsun ve nuranla açılmıştı; paramparçanın da işi kolaydı ama bu dizinin karşısında 4 reytinglik inadına aşkla-asla vazgeçmem ; 6-7 reytinglik vadi ; bir vadi ka olması beklenen kösem var senaryoda stratejileri dizinin kaderini belirleyecek gibi @sürgünüm @destere @gizem ak @Aserat

bu arada dizide bir şey dikkatimi çekti binnur kaya ve okan yalabık senaryoda kötü karakterler olmasına rağmen izleyici pek laf etmemiş :) ohb (efsun-nuran) ve paramparça (dilara) gibi kötü olmasına rağmen izleyicinin sevdiği karakteri düşürmeyi kalkarlarsa dizinin işi zor :) ohb zaten efsun ve nuranla açılmıştı; paramparçanın da işi kolaydı ama bu dizinin karşısında 4 reytinglik inadına aşkla-asla vazgeçmem ; 6-7 reytinglik vadi ; bir vadi ka olması beklenen kösem var senaryoda stratejileri dizinin kaderini belirleyecek gibi @sürgünüm @destere @gizem ak @Aserat
karadayi turgut gibi)

Bu dizinin lokomotivi zaten Binnur,Okan.

karadayi turgut gibi)

Bu dizinin lokomotivi zaten Binnur,Okan.
Vay be nasıl oynamışlar ama Okan'ın sahnesinde çalan her müzikte tedirgin oldum. Çünkü oyuncunun bir sonraki sahnede neler yapabileceğini kestiremiyorsun. Binnur Kaya'ya ben kızdım hiçbir çocuk annesinden ayrı bırakılamaz.

Ya ben dizinin ilk bolumunu izledim biraz sıkıldım son 1 saati nasıldı ?

1. BÖLÜM YORUMU

İlk bölüm gerçekten çok sürükleyiciydi, çok beğendim diziyi. Beklediğime değdi açıkçası. Hazar Ergüçlü özellikle döktürmüş, bayılıyorum bu kadına zaten. İlk bölümden baya bir olay yaşandı; Burak'ın ölmesi, üniversite olayları, Kader'in tecavüz sahnesi, çocukların doğumu falan. Dediğim gibi sürükleyici bir diziydi.

Sinem Kobal'ı ben zaten severdim, ön yargım yoktu ki yanıltmadı beni. Yine çok başarılıydı, Zeliha'm benim. :bhr:

Metin Akdülger yani Tahsin iyi rolde gibi, sevdim burada kendisini. :bhr: :Z

Okan Yalabık'ı ilk bölümde fazla göremedik zaten, Burak'ı vurduğu sahnede ben şok oldum. Kendisine yakışan bir rolle gelmiş.

Özellikle dizinin şarkıları müthişti. Çok beğendim dizinin şarkılarını, olmuş bu dizi ya. :) Ay Yapım yapmış yine, döktürmüş. :)

Fragmanda güzel yine. :D