ATV Analar ve Anneler - Dizi Yorumları

Dizi çok kaliteli, çok iyi gidiyor. Senarist ve yönetmenin farkı hissediliyor. Hazar, Ulaş Tuna, Binnur Kaya ve Okan Yalabık'ı çok beğendim oyunculuklar olarak. Sinem Kobal da hiç fena değil bence.

Diziyi izliyorum çok iyi gidiyor bu dizi tutar Okan Yalabık oyunculuğu var tabi. :X

Kuzenler geldi, maç var bizde izleyeceğiz. O nedenle izleyemedim diziyi, artık hafta sonu tekrarına bakarım. :(

İzlerken cevap veremedim, affedersin. Bence çok güzel bir dizi olmuş, izlemediysen tavsiye ederim. :)

Bu arada genel yorumumu yapayım. Okan Yalabık, Hazar Ergüçlü, Sinem Kobal, Binnur Kaya, Nazan Kesal, Metin Akdülger ve Ulaş Tuna Astepe başta olmak üzere kadrodaki tüm isimlerin oyunculuklarını beğendim, senaryodan da bolca malzeme çıkacak gibi. Bu hafta olmasa bile ilerleyen haftalarda AB'de zirveye oturacağını düşünüyorum. :)

Dizi çok kaliteli, çok iyi gidiyor. Senarist ve yönetmenin farkı hissediliyor. Hazar, Ulaş Tuna, Binnur Kaya ve Okan Yalabık'ı çok beğendim oyunculuklar olarak. Sinem Kobal da hiç fena değil bence.
Gelecek haftalarda takip edecek misin peki? :)

Diziyi baştan sona kadar izledim ve harika bir iş ortaya çıkmış izlerken sinema tadında izledim gerçekten. Oyunculuk olarak herkes rolünün hakkını vermiş ama ilk etapta tam anlamıyla öne çıkan biri yok benim açımdan hepsi de gayet iyi oturmuşlar karakterlere. Komunist ve Faşistlerin mücadeleci halleri iyi olmuş diziye ancak umarım ilk bölümle son kalmaz bu tarz diziler uzun zamandır çekilmiyor ve iyi bir izleyici kitlesi edinebilirler bu sahnelerle.

Kader'e Salih'in tecavüz edişi ve öncesi çok iyi çizgide işlenmiş. Tecavüzün gösterilmemesi sadece Kader'in çığlığıyla gösterilmesi bence güzel bir ayrıntı. Tecavüzden karnına düşen çocuğun karnında ölmesi bence iyi oldu ki Zeliha'nın çocuğuna Kader annelik yapacak. Umarım reyting uğruna diziyi saçma sapan yerlere çekmezler ki ben dizinin yarın AB grubunda çok iyi sonuçlar alacağını düşünüyorum.

Bol reytingler. :)

Diziyi baştan sona kadar izledim ve harika bir iş ortaya çıkmış izlerken sinema tadında izledim gerçekten. Oyunculuk olarak herkes rolünün hakkını vermiş ama ilk etapta tam anlamıyla öne çıkan biri yok benim açımdan hepsi de gayet iyi oturmuşlar karakterlere. Komunist ve Faşistlerin mücadeleci halleri iyi olmuş diziye ancak umarım ilk bölümle son kalmaz bu tarz diziler uzun zamandır çekilmiyor ve iyi bir izleyici kitlesi edinebilirler bu sahnelerle.

Kader'e Salih'in tecavüz edişi ve öncesi çok iyi çizgide işlenmiş. Tecavüzün gösterilmemesi sadece Kader'in çığlığıyla gösterilmesi bence güzel bir ayrıntı. Tecavüzden karnına düşen çocuğun karnında ölmesi bence iyi oldu ki Zeliha'nın çocuğuna Kader annelik yapacak. Umarım reyting uğruna diziyi saçma sapan yerlere çekmezler ki ben dizinin yarın AB grubunda çok iyi sonuçlar alacağını düşünüyorum.

Bol reytingler. :)
Daimi olarak takip edeceksin o zaman? Yanlış anlama, herkese soruyorum ki kimlerin izlediğini göreyim. :)

Daimi olarak televizyondan zor ama internetten olabilir. :) Bugün normalde yine izlemezdim ama yengemlere gidince açtırdım izledik onlar da beğendi :D
İzle işte, bir şey olmaz. Zaten bu tür işler tam da Türk izleyicisinin ağzına layıktır ve daha çok malzeme çıkar. :)

Bu arada 2. bölüm fragmanı:

@EFE UYSAL, @-potterhead-, @xemrexxx, @gizem ak, @GunesinOglu, @Yiğitt, @ozgur2113, @yigit_00

sinem nasıl oynayamıyor yine biri anlatsın :D
Çok yükleniyorsun bence. Olağanüstü değildi tabii, ama rolüne yakışmıştı. Hem sesi de güzeldi. :X

Son düzenleme: