@Aserat sana laf atmış arkadaşBazıları neden Güneşin Kızları konusuna izlemediği halde giriyorsa o sebepledir gelmem.![]()
Belki görmemiştir diye söyledimKendisi anlayamıyor mu.![]()
Duydun zilin sesini @sokak sanati
ay bu deniz hep böyle hep total entrikalar peşinde milleti birbirine düşürüyor ama ben öylemiyim pompy ka masum bir insanım
Güneş'in Kızlarına bende giriyorum ama Bully ya da x kişisini gıcık etmek için ama sen püskürüyorsun Volkan gibi bu iyiye işaret büyük aşkİyi yapmışsın.
Sadece 24 saat önce yayınlanmış bir dizi. İstediğimiz zaman yorumlara bakabiliriz. At gözlükleri ile dolaşmıyoruz sonuçta.
Ayrica o konuya girip çıkabilir. Beğense yeter bence. Tabi amaç başka değilse.![]()
Güneş'in Kızlarına bende giriyorum ama Bully ya da x kişisini gıcık etmek için ama sen püskürüyorsun Volkan gibi bu iyiye işaret büyük aşk![]()
+1500 diyorum, başka bir şey de demiyorum.Güneş'in Kızlarına bende giriyorum ama Bully ya da x kişisini gıcık etmek için ama sen püskürüyorsun Volkan gibi bu iyiye işaret büyük aşk![]()
Yo valla ikisi de aynı şeyi söylüyor en baştan beri söylediğim çıkıyor dizi düştüDilin başka halin başka söylüyor.Hee Bully'ı sinir etmek için giriyorsun. Yedik bizde.
![]()
Yo valla ikisi de aynı şeyi söylüyor en baştan beri söylediğim çıkıyor dizi düştü![]()
Laf at Can'ım sıkıntı yokEmeğine ilerigörüşlülüğüne sağlık.
Ben ortaya atarım lafımi. Üzerine alınan alıntılar.![]()
Laf at Can'ım sıkıntı yokben zaten iyiye yoruyorum no problem
![]()
Bence güzel konusu var. Bebeğin peşinde mücadele edecek iki kadın var sonuçta. Biri bebeğinin öldüğünü sanan diğeri bebeğini öldü bilen kadının eline sıkıştırılan bir Bebek. Ve ikisi arasındaki entrikalar işlenebilir bence aşkları, hayalleri vsNeyse konuya gel.
Bu diziden ne çıkacak hiç beklentin var mı.İlk bölüm iyu olabilir ama devamı gelmez yani.
Dış mihraklar isterse konuta dahil olabilir.![]()
Bence güzel konusu var. Bebeğin peşinde mücadele edecek iki kadın var sonuçta. Biri bebeğinin öldüğünü sanan diğeri bebeğini öldü bilen kadının eline sıkıştırılan bir Bebek. Ve ikisi arasındaki entrikalar işlenebilir bence aşkları, hayalleri vs![]()
Niye sen İntikamı izlerdinÇok geniş bir konuymuş.
Uff neyse Berkun Oya yazıyor diziyi zaten. Hepinize geçmiş olsun şimdiden.
Bu arada dizinin atv'de olmasına sevindim. İyi ki kirletmemiş başla kanalları.![]()
Niye sen İntikamı izlerdin![]()