ATV Analar ve Anneler - Dizi Yorumları

Bazıları neden Güneşin Kızları konusuna izlemediği halde giriyorsa o sebepledir gelmem.:A

Bazıları (özellikle de @xemrexxx) durduk yere beni etiketleyip konuya girmeme neden oluyorsa ben ne yapayım? Her ne kadar ortalığı karıştırma arzun belli olsa da bunu zevklerimizin birbirinden çok uzak olduğu arkadaşa iletirsin artık. :A @denizz19

Bazıları (özellikle de @xemrexxx) durduk yere beni etiketleyip konuya girmeme neden oluyorsa ben ne yapayım? Bunu zevklerimizin birbirinden çok uzak olduğu arkadaşa iletirsin her ne kadar ortalığı karıştırma arzun olsa da. :A @denizz19
ay bu deniz hep böyle hep total entrikalar peşinde milleti birbirine düşürüyor ama ben öylemiyim pompy ka masum bir insanım :bhr:

İyi yapmışsın.:F

Sadece 24 saat önce yayınlanmış bir dizi. İstediğimiz zaman yorumlara bakabiliriz. At gözlükleri ile dolaşmıyoruz sonuçta.:F

Ayrica o konuya girip çıkabilir. Beğense yeter bence. Tabi amaç başka değilse.:A
Güneş'in Kızlarına bende giriyorum ama Bully ya da x kişisini gıcık etmek için ama sen püskürüyorsun Volkan gibi bu iyiye işaret büyük aşk :A

Neyse konuya gel.:F
Bu diziden ne çıkacak hiç beklentin var mı.:X İlk bölüm iyu olabilir ama devamı gelmez yani.

Dış mihraklar isterse konuta dahil olabilir.:A
Bence güzel konusu var. Bebeğin peşinde mücadele edecek iki kadın var sonuçta. Biri bebeğinin öldüğünü sanan diğeri bebeğini öldü bilen kadının eline sıkıştırılan bir Bebek. Ve ikisi arasındaki entrikalar işlenebilir bence aşkları, hayalleri vs :D

Bence güzel konusu var. Bebeğin peşinde mücadele edecek iki kadın var sonuçta. Biri bebeğinin öldüğünü sanan diğeri bebeğini öldü bilen kadının eline sıkıştırılan bir Bebek. Ve ikisi arasındaki entrikalar işlenebilir bence aşkları, hayalleri vs :D

Çok geniş bir konuymuş.:F

Uff neyse Berkun Oya yazıyor diziyi zaten. Hepinize geçmiş olsun şimdiden.:F

Bu arada dizinin atv'de olmasına sevindim. İyi ki kirletmemiş başla kanalları.:A