ATV Analar ve Anneler - Dizi Yorumları

@destere destere @beyazsoy dinleme sen kendin izle dizi süper ben çok
beğendim sen onu dinleme izle kendin yorumla başkalarının yorumundan
anlaşılmaz umarım beni dinlersin:D
her iki bölümde çok güzeldi ben çok beğendim sende beğenirsin
Ben diziye kötü demedim. Kötü desem kendimi inkar ederim zaten dizinde neler olacak anlattın @destere ye istese de artık izleyemez bildiği bir hikayeyi niye izler insan)))

Ben diziye kötü demedim. Kötü desem kendimi inkar ederim zaten dizinde neler olacak anlattın @destere ye istese de artık izleyemez bildiği bir hikayeyi niye izler insan)))
ilk başta kötü dedin:)
ama bu sefer @sokak sanati senden daha bir önyargılı yaklaştı diziye daha dizi başlamadan kalaylamaya başladı diziyi:)
ikinci hafta değilde üçüncü hafta dizi kendini toparlamış biraz :) ben gelecekten umutluyum gittikçe ikincilikte veya üçüncülükte kendine yer bulacak bir dizi , başa güreşmez ama kötüde gitmez :)

ama bu sefer @sokak sanati senden daha bir önyargılı yaklaştı diziye daha dizi başlamadan kalaylamaya başladı diziyi:)
ikinci hafta değilde üçüncü hafta dizi kendini toparlamış biraz :) ben gelecekten umutluyum gittikçe ikincilikte veya üçüncülükte kendine yer bulacak bir dizi , başa güreşmez ama kötüde gitmez :)
Kötü ile iyi arasında bir sıradan vardır. )))Kötü ile kastım kendine yakıştırmadim böyle bir hikayeyi)) yoksa ortada en azından bol tesadüfi de olsa hikaye var. Ay yapıma fazla bile))) İyi değil ama çok kötü de değil kısaca

Şunu imza yapayım Kırgın çiçekleri izlemesem de bu senin dizisi mesela))))
izlemesemde olmaz? kırgın çiçeklermi favorin bu sene ? :) o zaman izleyeceksin ?
ben kırgın çiçekleri izliyorum iyisiyle kötüsüyle yer yer harika sahneleriyle yer yer fiyasko sahneler olmasına rağmen yaz dizisi diye başlayıp kendine zirvede yer bulan güzel bir dizi ama izlemeden benim dizim diyemezsin izlemen lazım :)

izlemesemde olmaz? kırgın çiçeklermi favorin bu sene ? :) o zaman izleyeceksin ?
ben kırgın çiçekleri izliyorum iyisiyle kötüsüyle yer yer harika sahneleriyle yer yer fiyasko sahneler olmasına rağmen yaz dizisi diye başlayıp kendine zirvede yer bulan güzel bir dizi ama izlemeden benim dizim diyemezsin izlemen lazım :)
Ölüleri geri getirme saçmalıkları tns reyting sistemine yazarsak sahiciligi fazla olan bir dizi. Bu bakımda çok iyi değil ama yılın dizisi.

Ben ilk bölümü izledikten sonra kalayladım yoksa kadro çok hoş.:D

Ben ilk bölümü izledikten sonra kalayladım yoksa kadro çok hoş.:D
kadrodan bazıları çok iyi mesela okan ve başroldeki kızlardan memnunum gerisi olmamış :) birde hiayede tutarsızlıklar var çok fazla tesadüf var , normalde olmayacak şekilde iyilik yapanlar ve kötülük yapanlar var aslında bu kısım tüm dizilerimizdeki hastallık :)

Fragman heyecanlıymış bayağı ama ben izleyemiyorum artık :D
ben sana anlatırım arada bir merak etme :)

ay my fanfinilerimiz bu diziye videolar yapmaya başlamış ay yapmayı netmeyin sinem koballı diziş bu.ss hay @destere nin kucağına düşesiceler dicem de yapan kız 21 yaşında rus bana düşsün o yüzden :A