rica ederim biz hep gerçekleri söyleyenden yanayız, @beyazsoy konusunda dediklerine sonuna kadar katılıyorum, aslında beyazsoya dizi veya film izlemeyi yassaklamaları lazım
Dirilişi çok seviyor.
Ben diziye kötü demedim. Kötü desem kendimi inkar ederim zaten dizinde neler olacak anlattın @destere ye istese de artık izleyemez bildiği bir hikayeyi niye izler insan)))
Yine beğendiği dizi film yok sezonu açıldı))
ilk başta kötü dedinBen diziye kötü demedim. Kötü desem kendimi inkar ederim zaten dizinde neler olacak anlattın @destere ye istese de artık izleyemez bildiği bir hikayeyi niye izler insan)))
milletin ağzına sakız olmamak için her sezon şöyle numunelik bir dizi seç izle bariYine beğendiği dizi film yok sezonu açıldı))
Kötü ile iyi arasında bir sıradan vardır. )))Kötü ile kastım kendine yakıştırmadim böyle bir hikayeyi)) yoksa ortada en azından bol tesadüfi de olsa hikaye var. Ay yapıma fazla bile))) İyi değil ama çok kötü de değil kısacailk başta kötü dedin
ama bu sefer @sokak sanati senden daha bir önyargılı yaklaştı diziye daha dizi başlamadan kalaylamaya başladı diziyi
ikinci hafta değilde üçüncü hafta dizi kendini toparlamış birazben gelecekten umutluyum gittikçe ikincilikte veya üçüncülükte kendine yer bulacak bir dizi , başa güreşmez ama kötüde gitmez
![]()
Şunu imza yapayım Kırgın çiçekleri izlemesem de bu senin dizisi mesela))))milletin ağzına sakız olmamak için her sezon şöyle numunelik bir dizi seç izle barisoranlara en azından izlediğim dizi var dersin
![]()
izlemesemde olmaz? kırgın çiçeklermi favorin bu sene ?Şunu imza yapayım Kırgın çiçekleri izlemesem de bu senin dizisi mesela))))
Ölüleri geri getirme saçmalıkları tns reyting sistemine yazarsak sahiciligi fazla olan bir dizi. Bu bakımda çok iyi değil ama yılın dizisi.izlemesemde olmaz? kırgın çiçeklermi favorin bu sene ?o zaman izleyeceksin ?
ben kırgın çiçekleri izliyorum iyisiyle kötüsüyle yer yer harika sahneleriyle yer yer fiyasko sahneler olmasına rağmen yaz dizisi diye başlayıp kendine zirvede yer bulan güzel bir dizi ama izlemeden benim dizim diyemezsin izlemen lazım![]()
ilk başta kötü dedin
ama bu sefer @sokak sanati senden daha bir önyargılı yaklaştı diziye daha dizi başlamadan kalaylamaya başladı diziyi
ikinci hafta değilde üçüncü hafta dizi kendini toparlamış birazben gelecekten umutluyum gittikçe ikincilikte veya üçüncülükte kendine yer bulacak bir dizi , başa güreşmez ama kötüde gitmez
![]()
kadrodan bazıları çok iyi mesela okan ve başroldeki kızlardan memnunum gerisi olmamışBen ilk bölümü izledikten sonra kalayladım yoksa kadro çok hoş.![]()
ben sana anlatırım arada bir merak etmeFragman heyecanlıymış bayağı ama ben izleyemiyorum artık![]()
Bıraktın mı?Fragman heyecanlıymış bayağı ama ben izleyemiyorum artık![]()
Vakit yok televizyondan bir tek Kırgın Çiçekler netten de Kara EkmekBıraktın mı?![]()