ATV Analar ve Anneler - Dizi Yorumları

Mustafa'nın silahla babasını vurması gerçekten sürpriz oldu. Gelecek hafta neler olacağını merak ediyorum.

Bu arada Kader'in Zeliha'ya bebeği teslim ettiği sahne ilk fragmanda vardı, ama fazla uzamasın diye gelecek bölüme attılar sanırım.

@beyazsoy nerde ya ben analarla danaları kaçırdım bugün neler oldu dizide bir anlatsa keşke :)
Son 30 saniye izledim. Anlatayım Kader bebeğin annesine götürmeye karar varır bebeği kacirir bu arada Mustafa kaderin peşine düşmüştür tam kaderi bulduğu an elinde bebesini görünce öldürmekten vazgeçer))

Son 30 saniye izledim. Anlatayım Kader bebeğin annesine götürmeye karar varır bebeği kacirir bu arada Mustafa kaderin peşine düşmüştür tam kaderi bulduğu an elinde bebesini görünce öldürmekten vazgeçer))
sonunu niye söyledinki ? :)
bölüm nasıldı güzelmiydi onu soracaktım ? :)

Fragmanı izleyince anlayacaksın işte seni 2 saatten kurtardım dua edeceğine sitem ediyorsun)))

Necdet komser kızın peşindedir muhtemelen tam yakalyacakken yine yakalayamazsın)))

Mustafa babasının Kader ile birlikte olduğunu da anlamış babasını vurdu ama babası yaşayacak tabi.

İçerik olarak fena değil olaylı olmuş bölüm seyirci başta inanmadı hikaye çok tesadüfle örülü bu kadar tesadüf inanirligi azaltıyor

Bu yazıyı oku diziyi benden çok gömmüş

http://m.yenisafak.com/yazarlar/semakarabiyik/iki-kadin-bir-cocuk-analar-ve-anneler-2022836

Fragmanı izleyince anlayacaksın işte seni 2 saatten kurtardım dua edeceğine sitem ediyorsun)))

Necdet komser kızın peşindedir muhtemelen tam yakalyacakken yine yakalayamazsın)))

Mustafa babasının Kader ile birlikte olduğunu da anlamış babasını vurdu ama babası yaşayacak tabi.

İçerik olarak fena değil olaylı olmuş bölüm seyirci başta inanmadı hikaye çok tesadüfle örülü bu kadar tesadüf inanirligi azaltıyor

Bu yazıyı oku diziyi benden çok gömmüş

http://m.yenisafak.com/yazarlar/semakarabiyik/iki-kadin-bir-cocuk-analar-ve-anneler-2022836
yazıyı okudum çok güzel bir eleştiri hatta ben yazsam sanki birebir aynısını yazardım diyorum :) ikinci bölümdeki düşüşede iyi bir açıklama getirmiş :)

yazıyı okudum çok güzel bir eleştiri hatta ben yazsam sanki birebir aynısını yazardım diyorum :) ikinci bölümdeki düşüşede iyi bir açıklama getirmiş :)
Benim teorim aynı berkun oya yapımcısı ve kanalı kandırmış durumda nerdeyim hikayesini anlatmak için anaları kullanıyor işte yoksa analar hikayesinde ne olacağını biliyoruz

@destere destere @beyazsoy dinleme sen kendin izle dizi süper ben çok
beğendim sen onu dinleme izle kendin yorumla başkalarının yorumundan
anlaşılmaz umarım beni dinlersin:D
her iki bölümde çok güzeldi ben çok beğendim sende beğenirsin

Son düzenleme:
ayhan komser zelihayı kötü sıkıştırmış :)

yine @beyazsoy u etiketlememişler :)

@destere destere @beyazsoy dinleme sen kendin izle dizi süper ben çok
beğendim sen onu dinleme izle kendin yorumla başkalarının yorumundan
anlaşılmaz umarım beni dinlersin:D
her iki bölümde çok güzeldi ben çok beğendim sende beğenirsin
zaten @beyazsoy u dinleyen kim ona baksak hiçbir diziye başlayamayız doğuştan muhalefet :))