Ben de en çok müziklerini beğenmiştim. 😱
Şaşırmadım.
Ben de en çok müziklerini beğenmiştim. 😱
Bir durumumuz uyuşa şaşıracağım zaten.Şaşırmadım.Ben sevmiyorum müziklerini.
![]()
Son 30 saniye izledim. Anlatayım Kader bebeğin annesine götürmeye karar varır bebeği kacirir bu arada Mustafa kaderin peşine düşmüştür tam kaderi bulduğu an elinde bebesini görünce öldürmekten vazgeçer))@beyazsoy nerde ya ben analarla danaları kaçırdım bugün neler oldu dizide bir anlatsa keşke![]()
sonunu niye söyledinki ?Son 30 saniye izledim. Anlatayım Kader bebeğin annesine götürmeye karar varır bebeği kacirir bu arada Mustafa kaderin peşine düşmüştür tam kaderi bulduğu an elinde bebesini görünce öldürmekten vazgeçer))
Fragmanı izleyince anlayacaksın işte seni 2 saatten kurtardım dua edeceğine sitem ediyorsun)))sonunu niye söyledinki ?
bölüm nasıldı güzelmiydi onu soracaktım ?![]()
yazıyı okudum çok güzel bir eleştiri hatta ben yazsam sanki birebir aynısını yazardım diyorumFragmanı izleyince anlayacaksın işte seni 2 saatten kurtardım dua edeceğine sitem ediyorsun)))
Necdet komser kızın peşindedir muhtemelen tam yakalyacakken yine yakalayamazsın)))
Mustafa babasının Kader ile birlikte olduğunu da anlamış babasını vurdu ama babası yaşayacak tabi.
İçerik olarak fena değil olaylı olmuş bölüm seyirci başta inanmadı hikaye çok tesadüfle örülü bu kadar tesadüf inanirligi azaltıyor
Bu yazıyı oku diziyi benden çok gömmüş
http://m.yenisafak.com/yazarlar/semakarabiyik/iki-kadin-bir-cocuk-analar-ve-anneler-2022836
Benim teorim aynı berkun oya yapımcısı ve kanalı kandırmış durumda nerdeyim hikayesini anlatmak için anaları kullanıyor işte yoksa analar hikayesinde ne olacağını biliyoruzyazıyı okudum çok güzel bir eleştiri hatta ben yazsam sanki birebir aynısını yazardım diyorumikinci bölümdeki düşüşede iyi bir açıklama getirmiş
![]()
Merakla bekliyoruz
sonunu niye söyledinki ?
bölüm nasıldı güzelmiydi onu soracaktım ?![]()
Önce 3. bölümü izleyeyim, o gün bakamadım.
Önce 3. bölümü izleyeyim, o gün bakamadım.![]()
Baya ilerlemiştir dizi, izleyeceğim bugün veya yarın ben de.3.bölüme bende bakamadım ya bende bakacam merak ediyorum
neler olduğunu
Baya ilerlemiştir dizi, izleyeceğim bugün veya yarın ben de.![]()
ayhan komser zelihayı kötü sıkıştırmış
zaten @beyazsoy u dinleyen kim ona baksak hiçbir diziye başlayamayız doğuştan muhalefet